reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

cocolino motylek mieszka na beestonie spoko ma polaczenie do mnie 86 juz sie umowilysmy ze jak nico wyzdrowieje to do nas zawita i ty tez oczywiscie i reszta jak mamek jak ma ochote zapraszamy, a i my nastepnym razem wprosimy sie do niej,kojarze gdzie mieszka znane mi tamte okolice

reklama
:-):-):-) Cześc Jasmina - czyli rozumiem, że chodzisz na ten język podczas spotkania polskich grup albo angielskich grup matek z dziecmi, tak ? Mnie właśnie HV proponowała uczęszczanie na takie spotkania i przy okazji naukę języka i to nie było obowiązkowe, jak bym się zapisała ale nie bardzo mi się to usmiechało, bo musiała bym tam chodzic sama z córeczką i pokonac niestety niebezpieczny dla mnie odcinek, który wolę omijac z daleka ..... Mimo to wypisała mi skierowanie i powiedziała, że ktoś w tej sprawie do mnie zadzwoni ale jak narazie jest ciiisza :crazy::crazy::crazy: .......

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Cocollino - dzięki za zaproszenie i pomysł o spotkaniu - to prawda - mówiłam Justynie o tym, że możemy się spotkac ale ja powiem wam szczerze dziewczyny, że jeśli kogoś nie znam , to mam taką zasadę, że nie zapraszam po prostu do domu - niby obcy kraj ale już nie raz się zawiodłam na koleżankach - Polkach, które poznałam właśnie w Anglii, więc teraz jestem uprzedzona i spotykam się na gruncie neutralnym - w jakimś umówionym miejscu i np. spotykam się na zakupach :baffled::baffled::baffled: Nie twierdzę oczywiście, że z Wami też by tak było ale mam nadzieję, że zrozumiecie mnie i uszanujecie moją decyzję :angry::-):-):-) , co nie oznacza, że nie chcę się z Wami spotkac :nerd::nerd::nerd: Pozdrawiam

JASMINA pewnie masz dzisiaj jeden z gorszych dni ;-) nie martw sie tez tak czasem mam jak po corcie pojdziesz juz napewno bedzie lepiej

MOTYLEK ja cie dobrze rozumie ty mowisz kolezankach a przeciez kazdy z nas przejachal sie na dobrych przyjacielach :confused2: jesli masz ochote ja zapraszam do siebie , bo my jeszcze na dluzej sie w trase nie wypuszczamy , zaraz karmic trzeba a teraz na dworze tak zimno, a ja karmir tylko piersia, wiec zgadamy sie co do terminu, w piatek chce isc na kontrol z malym to wtedy dam znac
A jak cos to piszesz sie na kawke do mnie? serdecznie zapraszam, :tak:
jak juz stwierdzisz ze jestesmy ok i bedziesz miala ochote to sama nas zaprosisz:rofl2:mi to nie przeszkadza

A tak wogole to zadzwonilam do przychodni i przelozylam szczepienie, poinformowalam ze mam chore dziecko,musialam odstawic mu antybiotyk bo nawet po 8 godz od podania jescze nim bekal, pewnie ma dosc, daje tylko ten syrop na katar, mysle ze juz lepiej, no a dzis siedzimy sami bo cocolino na szczepieniu:baffled: z princessa:-D

ale nudy, nicolas wstal kupke zrobil od pepka po same lopatki, wszystko do przebrania:-D:szok:

O biad juz gotowy, czysto nawet jest, oj chyba sie dzis zanudzimy z synkiem, dobrze ze tata o 14 wraca:-):tak:

motylek:) - nie mam nic przeciwko osobiście tez zawiodłam się na polskich koleżankach osobiście uważam się za dobrą osobę mam to po mamie :) My na miasto tez często nie jeżdzimy bo uważam że Milusia jest jeszcze troszku za mała no i jest Zimno a ja tez karmie piersią wiec jak gdzieś wychodzimy to zaraz po cycowaniu żeby zdążyć do domu na następne karmienie. Ale tez zapraszam :)
Justyna my chyba wpadniemy jotro bo nie wiem jakie cuda będzie dzisiaj po szczepieniu wyprawiać wiec wole zastac w domu :)

hej laski ale jestem dzis zmeczona:baffled: nic nie robilam a sil nie mam , prawie nic procz tego ze maly byl caly dzien marudny :eek:myslalam ze moze cos mu jest plakal , prezyl sie myslalam znowu kolki, jak tylko zobaczyl telewizor spokoj:tak:, ale ze mu nie pozwalam to tylko na chwile i od nowa, nic mu nie jest chyba dorasta brzdac bo 5 minut i kolejna zabawa, dzis zauwarzylam ze strasznie sie smieje jak stoimy przy duzym lustrze a ja go strasze:crazy:, bo do siebie juz sie nie smieje:no: przeszedl juz to 2 tyg temu, no i tak brzdac szybko rosnie ze mama nie nadaza mu wymyslac zaqbaw, a najlepszy ubaw ma jak tata udaje ze sie boksuje, wyma****e nogami i rekoma a on az piszczy z radosci:-D

reklama
:szok::szok::szok: Cześc Justyna - tak , to prawda - dzieci bardzo szybko dorastają, a nam wydaje się, że one cały czas będą takie malutkie i bezbronne, a tu ..... :-) moja Julia już pokazuje charakterek - już wiem, że nie znosi sprzeciwu i musi byc tak, jak ona chce :laugh2::laugh2: - mały bączek, no :rofl2: A z tymi wygłupami też masz racje - im bardziej robimy z siebie wariatów jako dorośli ludzie, tym bardziej dziecku się to podoba < ja czasami sobie myślę, jak się tak wygłupiam, że dobrze, że mnie nikt nie widzi, bo dopiero by była kupa śmiechu > Moja córeczka jest teraz na takim etapie, że bardzo potrzebuje taty - i właściwie przez cały dzień go woła, a ja jej muszę tłumaczyc, że tata jest w pracy i niedługo wróci :eek::eek::eek:
Cieszę się, że mnie rozumiecie z tymi spotkaniami, ja nie myślałam o wychodzeniu i spotkaniach w mieście, tylko o wiele bliżej ale niewiem, czy wy tam bywacie ? - Crown Point Schopping Centre ? Ja uwielbiam tam chodzic - :-D:-D:-D
Można tam i dziecko piersią lub butlą nakarmic oraz napic się dobrej kawki i zjeśc ciasteczko w miłej atmosferze :tak::tak::tak: Jestem pewna, że wiecie, gdzie to jest .......
Jasmina - tak, chodzi mi właśnie o spotkania mam z dziecmi - fajnie, że chodzisz na takie zajęcia - też bym się chętnie zapisała ale nie sama :crazy::crazy::crazy: - to zawsze jakaś odskocznia od codzienności :nerd::nerd::nerd:
A ja rzadziej się teraz odzywam, bo walczę nadal z aplikacjami o pracę i ze swoim CV ale czytam chociaż w przerwie wasze posty dziewczynki :-D:-D:-):-):eek::eek::eek: POZDRAWIAM !!!!!

Do góry