Cześc Justyna - tak , to prawda - dzieci bardzo szybko dorastają, a nam wydaje się, że one cały czas będą takie malutkie i bezbronne, a tu ..... :-) moja Julia już pokazuje charakterek - już wiem, że nie znosi sprzeciwu i musi byc tak, jak ona chce
- mały bączek, no
A z tymi wygłupami też masz racje - im bardziej robimy z siebie wariatów jako dorośli ludzie, tym bardziej dziecku się to podoba < ja czasami sobie myślę, jak się tak wygłupiam, że dobrze, że mnie nikt nie widzi, bo dopiero by była kupa śmiechu > Moja córeczka jest teraz na takim etapie, że bardzo potrzebuje taty - i właściwie przez cały dzień go woła, a ja jej muszę tłumaczyc, że tata jest w pracy i niedługo wróci
Cieszę się, że mnie rozumiecie z tymi spotkaniami, ja nie myślałam o wychodzeniu i spotkaniach w mieście, tylko o wiele bliżej ale niewiem, czy wy tam bywacie ? - Crown Point Schopping Centre ? Ja uwielbiam tam chodzic -
Można tam i dziecko piersią lub butlą nakarmic oraz napic się dobrej kawki i zjeśc ciasteczko w miłej atmosferze
Jestem pewna, że wiecie, gdzie to jest .......
Jasmina - tak, chodzi mi właśnie o spotkania mam z dziecmi - fajnie, że chodzisz na takie zajęcia - też bym się chętnie zapisała ale nie sama
- to zawsze jakaś odskocznia od codzienności
A ja rzadziej się teraz odzywam, bo walczę nadal z aplikacjami o pracę i ze swoim CV ale czytam chociaż w przerwie wasze posty dziewczynki
:-):-)
POZDRAWIAM !!!!!