reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

No cześc dziewczyny... A ja jak co sobotę jak zwykle zabiegana - dziś od rana biegałam po mieście i roznosiłam swoje cv i aplikacje o pracę - zobaczymy, co z tego będzie :-)

Cocollino - dzięki za info odnośnie pracy na lotnisku < w razie czego będę pamiętac > ;-)

Jasmina - gdzie chodzisz na ten angielski i czy dużo płacisz za takie lekcje ? PS. Ładne imię wybrałaś dla swojej córeczki :tak:

Justyna - ja i filipek ? - chyba w jego marzeniach .... :cool::cool: Mnie jest dobrze tak, jak jest teraz i żaden cwaniaczek nie zawróci mi już w głowie :no: , więc nie będę się na Ciebie boczyc za te słowa .... :-D Fajnie, że trafiłaś na takiego dentystę dla Twojej rodzinki - a jak zdrówko tak wogóle ?

A tak wogóle to Was wszystkie pozdrawiam i żegnam się raczej do poniedziałku , bo jutro WIELKI DZIEŃ, więc będę świętowac, a jeśli nie wiecie co, to wystarczy, że spojrzycie na jeden z moich suwaczków . Pa :sorry::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-):-):happy2::happy2::happy2::sorry::sorry::sorry::sorry:

reklama
wszystkiego nalepszego dla julci niech rosnie duza i zdrowa:happy::happy:
widze ze filipek nie odpuszcza:-D:-D:-D
u nas tak jakby lepiej , dziewczyny jak myslicie bo pytalam lekarza ale on stwierdzil ze jak malego zbadaja i bedzie ok to moge szczepic, a on jest do wtorku na antybiotyku i we wtorek ma szczepienie to co nie szczepic:no:

Justyna -dzięki za życzonka :tak: Tak, masz rację - filipek nie odpuszcza - teraz próbuje mnie zainteresowac swoim wyglądem zewnętrznym :-D - < śmiac mi się chce > A jeśli chodzi o to szczepienie , to JA BYM NIE SZCZEPIŁA :no: Pozdrawiam :happy2:

Cześć dziewczyny!!!
Justyna ja tez bym jeszcze nie zaszczepiła.
Wszystkiego najlepszego dla Julci na pierwsze urodziny:-). My tez nie długo będziemy świętowali przy torcie:-D
Ja jestem po ciężkiej nocy i dniu. Płakał non stop,do tego ma katar i ida mu kolejne zęby. I pewnie kolejna noc bedzie taka sama,bo juz zaczyna stękać w łóżeczku:wściekła/y: A rano do pracy na 8:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

kamalodz to wspolczuje tobie i synkowi, i jeszcze rano do pracy jak ty dajesz rade:szok:. ja tez za jakies kilka miesiece chce wrocic do pracy ale tak zeby nicolasa nie oddawac obcym, moj maz pracuje teraz od6 do14 i tak chyba zostanie wiec moze cos bym znalazla no ale to raczej ok wrzesnia:tak:

MOTYLEK tylko niech filipek nie zlapie cie na ta solarke:-D:-D
Dzieki dziewczyny za odpowiedz, nie bede go szczepic niby juz lepiej ale nie wydaje mi sie rozsadne szczepic przy 2 lekarstwach w tym 1 antybiotyk:no:

COCOLINO i EMILY, i mamka cocolino dwpadaja zaraz na kawke:-D:-D, a z wami dziewczynki na wieksze spotkanko umowimy sie jak nicolas bedzie juz calkiem zdrowy:tak:, moze przyszly tydzien jak nic sie nie zmieni???:happy2:

Hej my tez dołączmy się do życzonek niech rośnie mądra i ładniusia :)
Na kawce było fajnie zawsze to inaczej pogadać z kimś a było by fajniej gdyby było nas więcej ale czekamy aż Nikoś straci katarek :)

no chyba zabcia sie budzi, a nie mama wziela na rece i dalej spi
fajnie ciotka fajnie zapraszamy czesciej bo my narazie ten tydzien odpuszczamy sobie spacerki

CZEŚc DZIEWCZYNY :-)

Ja właśnie szukam takiej pracy, o której pisze Justyna - tzn, nie wyobrażam sobie, póki co zostawiac z kimś obcym mojej córeczki, więc w grę wchodzi tylko takie rozwiązanie, aby zostawic ją z tatusiem :-D:zawstydzona/y: ale nie wiem, czy będzie mi tak łatwo ją znaleźc , bo w tygodniu najlepiej bym mi pasowało 17 - 22, a w weekend 8 - 18 albo jeszcze później - jak narazie obstawiam branżę sklepową i kawiarnie ale niewiem czy tam się da tak długo pracowac - raczej nie, więc może macie jakieś inne pomysły, gdzie bym mogła spróbowac ? Mam też świadomośc, że życia rodzinnego będzie niewiele ale coś za coś ...... :baffled: Niewiem jak Wy ale ja chcę wrócic w przyszłości do Polski i dlatego muszę pomóc mojej drugiej połówce w odkładaniu pieniążków............. :angry:

;-) Kinalodz - Ciebie jeszcze nie znam ale właśnie poznałam i bardzo mi miło :-D
:szok: Justyna - nie martw się, z filipkiem sobie poradzę - już mu odpisałam na jego narcystyczny post :sorry2:
:happy: Cocollino - fajnie, że się udało spotkanko z koleżanką ...... mam nadzieję, że kiedyś może się spotkamy w większym gronie < jak pogoda pozwoli, bo dziś jest przewrotna akurat :nerd: >

:blink::blink::blink::-D:-D:-D pozdrawiam moje nowe koleżanki :rofl2::rofl2::-):-):-)

reklama
Hej laski :)
Justyna będziemy będziemy kiedy tylko będziemy mieli filke wolnego :)
motylek :-) - a może ujawnisz gdzie mieszkasz a może wprosimy sie z Justyna na kawke - jeśli mieszkasz w zasięgu to znaczy na moje możliwości bo boje się jeździć samochodem daleko i jeśli masz ochote :)

Do góry