reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

No cześc dziewczyny... A ja jak co sobotę jak zwykle zabiegana - dziś od rana biegałam po mieście i roznosiłam swoje cv i aplikacje o pracę - zobaczymy, co z tego będzie :-)

Cocollino - dzięki za info odnośnie pracy na lotnisku < w razie czego będę pamiętac > ;-)

Jasmina - gdzie chodzisz na ten angielski i czy dużo płacisz za takie lekcje ? PS. Ładne imię wybrałaś dla swojej córeczki :tak:

Justyna - ja i filipek ? - chyba w jego marzeniach .... :cool::cool: Mnie jest dobrze tak, jak jest teraz i żaden cwaniaczek nie zawróci mi już w głowie :no: , więc nie będę się na Ciebie boczyc za te słowa .... :-D Fajnie, że trafiłaś na takiego dentystę dla Twojej rodzinki - a jak zdrówko tak wogóle ?

A tak wogóle to Was wszystkie pozdrawiam i żegnam się raczej do poniedziałku , bo jutro WIELKI DZIEŃ, więc będę świętowac, a jeśli nie wiecie co, to wystarczy, że spojrzycie na jeden z moich suwaczków . Pa :sorry::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-):-):happy2::happy2::happy2::sorry::sorry::sorry::sorry:

reklama
wszystkiego nalepszego dla julci niech rosnie duza i zdrowa:happy::happy:
widze ze filipek nie odpuszcza:-D:-D:-D
u nas tak jakby lepiej , dziewczyny jak myslicie bo pytalam lekarza ale on stwierdzil ze jak malego zbadaja i bedzie ok to moge szczepic, a on jest do wtorku na antybiotyku i we wtorek ma szczepienie to co nie szczepic:no:

Justyna -dzięki za życzonka :tak: Tak, masz rację - filipek nie odpuszcza - teraz próbuje mnie zainteresowac swoim wyglądem zewnętrznym :-D - < śmiac mi się chce > A jeśli chodzi o to szczepienie , to JA BYM NIE SZCZEPIŁA :no: Pozdrawiam :happy2:

Cześć dziewczyny!!!
Justyna ja tez bym jeszcze nie zaszczepiła.
Wszystkiego najlepszego dla Julci na pierwsze urodziny:-). My tez nie długo będziemy świętowali przy torcie:-D
Ja jestem po ciężkiej nocy i dniu. Płakał non stop,do tego ma katar i ida mu kolejne zęby. I pewnie kolejna noc bedzie taka sama,bo juz zaczyna stękać w łóżeczku:wściekła/y: A rano do pracy na 8:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

kamalodz to wspolczuje tobie i synkowi, i jeszcze rano do pracy jak ty dajesz rade:szok:. ja tez za jakies kilka miesiece chce wrocic do pracy ale tak zeby nicolasa nie oddawac obcym, moj maz pracuje teraz od6 do14 i tak chyba zostanie wiec moze cos bym znalazla no ale to raczej ok wrzesnia:tak:

MOTYLEK tylko niech filipek nie zlapie cie na ta solarke:-D:-D
Dzieki dziewczyny za odpowiedz, nie bede go szczepic niby juz lepiej ale nie wydaje mi sie rozsadne szczepic przy 2 lekarstwach w tym 1 antybiotyk:no:

COCOLINO i EMILY, i mamka cocolino dwpadaja zaraz na kawke:-D:-D, a z wami dziewczynki na wieksze spotkanko umowimy sie jak nicolas bedzie juz calkiem zdrowy:tak:, moze przyszly tydzien jak nic sie nie zmieni???:happy2:

Hej my tez dołączmy się do życzonek niech rośnie mądra i ładniusia :)
Na kawce było fajnie zawsze to inaczej pogadać z kimś a było by fajniej gdyby było nas więcej ale czekamy aż Nikoś straci katarek :)

no chyba zabcia sie budzi, a nie mama wziela na rece i dalej spi
fajnie ciotka fajnie zapraszamy czesciej bo my narazie ten tydzien odpuszczamy sobie spacerki

CZEŚc DZIEWCZYNY :-)

Ja właśnie szukam takiej pracy, o której pisze Justyna - tzn, nie wyobrażam sobie, póki co zostawiac z kimś obcym mojej córeczki, więc w grę wchodzi tylko takie rozwiązanie, aby zostawic ją z tatusiem :-D:zawstydzona/y: ale nie wiem, czy będzie mi tak łatwo ją znaleźc , bo w tygodniu najlepiej bym mi pasowało 17 - 22, a w weekend 8 - 18 albo jeszcze później - jak narazie obstawiam branżę sklepową i kawiarnie ale niewiem czy tam się da tak długo pracowac - raczej nie, więc może macie jakieś inne pomysły, gdzie bym mogła spróbowac ? Mam też świadomośc, że życia rodzinnego będzie niewiele ale coś za coś ...... :baffled: Niewiem jak Wy ale ja chcę wrócic w przyszłości do Polski i dlatego muszę pomóc mojej drugiej połówce w odkładaniu pieniążków............. :angry:

;-) Kinalodz - Ciebie jeszcze nie znam ale właśnie poznałam i bardzo mi miło :-D
:szok: Justyna - nie martw się, z filipkiem sobie poradzę - już mu odpisałam na jego narcystyczny post :sorry2:
:happy: Cocollino - fajnie, że się udało spotkanko z koleżanką ...... mam nadzieję, że kiedyś może się spotkamy w większym gronie < jak pogoda pozwoli, bo dziś jest przewrotna akurat :nerd: >

:blink::blink::blink::-D:-D:-D pozdrawiam moje nowe koleżanki :rofl2::rofl2::-):-):-)

reklama
Hej laski :)
Justyna będziemy będziemy kiedy tylko będziemy mieli filke wolnego :)
motylek :-) - a może ujawnisz gdzie mieszkasz a może wprosimy sie z Justyna na kawke - jeśli mieszkasz w zasięgu to znaczy na moje możliwości bo boje się jeździć samochodem daleko i jeśli masz ochote :)

Do góry