reklama
justyna28011983
Fanka BB :)
daja moj maz dostal znieczulenie musieli mu 1 zeba wyrawac i po tym to sie smial ze tak sie strachal a nic nie bolalo. a i jeszcze jak macie jakis zasilek to wszystko jest za darmo, bo tak to chyba 15.60 za wizyte a 44.50 to wizyta , znieczulenie , ogolnie chyba calosc ale dokladnie nie wiem bo my mamy taxa,wiec za darmo, no ja mialam pierwsza wizyte wiec przeglad i zdjecia, ale widzialy ze strasznie sie boje dentysty i tak sie ze mna piescily ze az wstyd mi troche
justyna28011983
jak bedziesz potrzebowala to to numer do nhs 0800 298 5787 dzwonisz i prosisz o znalezienie dentysty najblizej twego miejsca zamieszkania i po paru tyg przysylaja list do wypelnienia odsylasz a oni pozniej dzonia lub przysylaja list na kiedy do przegladu, przez telefon mozesz zglosic cala rodzinke, pozniej w kwestionariuszu tez, ale nieskladnie to wszystko pisze, jak zwylke roztrzepana sto mysli na sekunde, a gdzie reszta kobitek
justyna28011983
motylku a ty gdzie sie podziewasz czysbys sie na randke z filipkiem umowila wiem glupi zart ale pusto tu tak jakos to moze jak walne zartem to sie obudzisz i mnie objedziesz:-)
chyba sie was dzis nie doczekam.
chyba sie was dzis nie doczekam.
cocolino25
Hej laski
Nie wiem gdzie justyna takiego dentyste znalazła ale moj z NHS to rzeźnik a nie dentysta musze chodzic bo mam zęby rozwalone a nie uśmiecha mi się to
Nie wiem gdzie justyna takiego dentyste znalazła ale moj z NHS to rzeźnik a nie dentysta musze chodzic bo mam zęby rozwalone a nie uśmiecha mi się to
justyna28011983
kochana to sie trzeba przerejestrowac, jak sie da bo nie wiem, a jak tam mama jest
cocolino25
nie wiem czy sie da bo ten dentysta na nhs jest najbliżej więc ??????????
A mamy jeszcze nie ma czekam az zadzwoni czy wylądowali
A mamy jeszcze nie ma czekam az zadzwoni czy wylądowali
justyna28011983
dzein dobry z rana widze ze od wczoraj sama tu walcze no cocolino zagonilam to skrobnela 1 posta i uciekla, a gdzie reszta motylek a co z toba jasminy tez cos nie widac
cocolino25
Uciekłam bo mała piszczała że cycować chce. A poza tym i tak chyba nikogo nie było każdy pisze w innym czasie. MOze teraz jak mama przyjechała to będe miała trochu wiecej czasu nie na długo ale zawsze to coś juz dawno nie miała ME TIME
reklama
cocolino25
Widze że tutaj znowu zastój nikogo nie ma. Ni ma tematu wiodącego może któraś zacznie jakichs temat na który można naprawde dużo napisać hmmmm sama jakoś nie moge niczego wymyśleć. Ale będe wdzięczna za sugestie
Podziel się: