reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Kielc i Okolic

2781649424.gif

Ja miałam w domu szpital od piątku ,
dopadła nas grypa...żołądkowa
tzn.Emilka ,M.i mnie,Maciek się trzyma.
Już jest w miarę ok,ale Emila nie daliśmy dziś do szkoły.
Dobrze się już czuje to jutro pójdzie.
Dla niego jeszcze dodatkowym szokiem było to że wymiotował pierwszy raz w życiu,bał się bardzo.
M.biegunkowo miał,w sobotę ,a ja wczoraj zwracałam.
Mam tylko cichą nadzieję że Maciusia nie dopadnie.

Zmykam bo odrabiamy z Emilkiem dzisiejsze lekcje ze szkoły.

Miłego popołudnia laski

reklama
Witam

Wiem że już pytałam przepraszam ale w niedziele wybieram się z dzieckiem na basen ale nie wiem gdzie?? chciałabym żeby była jakaś mała zjeżdżalnia itd. może coś zaproponujecie... zastanawiałam się na basenem w Nowinach???

Pozdrawiam - dawno nie zaglądałam.

samotronka - w Nowinach jest fajnie :) bo na Krakowskiej małym dzieciom nie pozwalają zjeżdżać w rurze.

witam czy Wam też się tak nie chce nic robić jak mnie ? u mnie rosnie góra prania prasowania ,nie mówie juz oprzataniu no niestety do perfekcyjnej pani domu mi ostatnio daleko :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:pomijam to ze mam doła jestem przeziębiona injachętniej poszłabym spac i obudział na wiosne :tak:

Joanna, możemy sobie przybic piątkę hehe też mam takiego lenia, ale w pracy,jak zwykle masa roboty a ja bym tylko czytała gazete i piła kawe...jakoś nie mam weny zeby coś robić... I jeszcze ta pogoda...bleee

HEJ.

Laski pogoda ponura,i nam leń na plecki wlazł,i zejść nie chce.
Ja w weekend po powrocie z basenu z chłopakami,
w końcu się przeprosiłam z deską do prasowania,i z żelazkiem.

A w tygodniu druga zmiana,to już w ogóle mam sajgon w domu.

Ale już niedługo .
W pracy mamy przestój od 17 grudnia do 7 stycznia,
to ponadrabiam wszystkie zaległości.
A z mniej przyjemnych rzeczy,to taka
że nie przedłużyli mi umowy,
i niestety grudzień pracuje przez agencję pracy tymczasowej,
a od stycznia wracam na stare warunki.
Niestety.

Miłego dnia,lece z młodym do szkoły.

witajcie dziewczyny:)

u mnie jakoś leci, tak w ogóle to czas mi strasznie biegnie, nie dawno był poniedziałek a już piątek znowu weekend i co za miesiąc już święta:szok:,na Mikołaja już jestem przygotowana prezenty prawie pokupowane teraz kompletuje na gwiazdkę:tak:

asiulka to nie dobrze że Ci umowy nie przedłużyli a na czym polega ta agencja?

Cześć?
Troszkę śniegu na Mikołaja spadło;-). Szkoda ze nie odrobinkę więcej, bo u mnie dzieci mają sanki dostać:-p
Takie plastikowe wypatrzyłam, żeby lekkie były, tanie i łatwo było ciągnąc 2 dzieci

reklama
Hej

Ale cisza nastała.

U nas Mikołaj mija spokojnie,i z uśmiechem.
Chłopaki z prezentów zadowoleni,
Maciek dostał grę Quiz o Polsce,i słodkości,a Emil Lego Ninjago,Hot whelsy i słodycze.
Od m.z pracy po reklamówce słodyczy.
Ja jestem chora,dopadło mnie jakieś świństwo.
A najgorsze to że nie mogę iść na L4 bo pracuje przez tą śmieszną agencję,i niestety muszę się mordować.
Miłego wieczoru.

Do góry