reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Julitka moii chłopcy chodzili do przedszkola nr.10 niezapominajka,to jest przy szkole podstawowej nr 13 w starachowicach,prądzyńskiego 2,dokładnie taki adres ma to przedszkole.
Jak ty mieszkasz koło teściów,to albo do mojego przedszkola,albo do wąchocka masz najbliżej,tak mi się wydaje.
no właśnie w tym problem bo żebym posłała ją do mista musi być w mieście zameldowana a nie jest, a wąchock odpada bo tam jest czynne od 7, a ja prace zaczynam właśnie od 7:(

reklama
no właśnie w tym problem bo żebym posłała ją do mista musi być w mieście zameldowana a nie jest, a wąchock odpada bo tam jest czynne od 7, a ja prace zaczynam właśnie od 7:(

Nie prawda,u nas w przedszkolu,były dzieciaki nie z rejonu.
Musisz teraz iść do naszej Pani dyrektor i porozmawiać,
jakbyś chciała ją do nas dać.
Z tego co wiem to jest jeszcze super w przedszkolu na szlakowisku,tam dyrektorką jest moja znajoma,p.Ela Łukaszewska,mam ją nawet u siebie na naszej klasie,ona mi załatwiała miejsce w naszym przedszkolu bo tam kiedyś pracowała.Ona mieszka blok obok mnie.

Nie prawda,u nas w przedszkolu,były dzieciaki nie z rejonu.
Musisz teraz iść do naszej Pani dyrektor i porozmawiać,
jakbyś chciała ją do nas dać.
Z tego co wiem to jest jeszcze super w przedszkolu na szlakowisku,tam dyrektorką jest moja znajoma,p.Ela Łukaszewska,mam ją nawet u siebie na naszej klasie,ona mi załatwiała miejsce w naszym przedszkolu bo tam kiedyś pracowała.Ona mieszka blok obok mnie.
właśnie myślałam o tym na szlakowisku bo tam miałabym najbliżej, zaprowadzić ją i iść do pracy a potem od razu z pracy po nią pójsć.... muszę się tam przejść osobiście i popytać:)

Samostronka u nas rekrutacja zaczyna sie od 1 marca do końca kwietnia.
Ale ja juz zaczelam chodzic i pytac,moja najprawdopodobniej od marca pojdzie do prywatnego a potem zobaczymy.

Dzień dobry sobotnio,ale zima.

No ja tym razem go zapisze do przedszkola ale do Cedzyny więc tam się powinien dostać.. prywatnie chodził troszkę na pomorską ale kurcze drogo strasznie więc nie damy rady...

Hello.
Julitka,a gdzie do prywatnego chcecie dać Maję,do tego na mickiewicza,czy do jakiegoś innego,bo już w przedszkolach prywatnych to się nie orientuję??
A pytałaś w tym na szlakowisku,albo w naszym?

reklama
Do góry