reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Kielc i Okolic

dobry wieczór:)
My już na nowym mieszkaniu, mamy tyle miejsca że nie umiem się odnaleźć:-D najważniejsze że już wszystko sobie poogarniałam pudła już wyrzuciłam uffffffffffff:)
Teraz piekę placek, bo jutro ma być u mnie przyjaciółeczka:), pierwszy gość na nowym domu:)

reklama
A co tu taka cisza???

Kurcze 3 tygodnie temu Patrykowi wyszedł jęczmień na oczku i byliśmy prywatnie u okulisty przepisała nam krople i okłady nic nie pomogła za wizytę zapłaciłam 100 zł :/ jutro znowu idę do tej samej jak mi znowu walnie cenę 100 zł powiem jej że za 2 tygodnie znowu przyjdę bo nic nie pomoże i znowu pani powie 100 zł :/ bo już mnie to wkurza.... chyba że wy polecicie jakieg[SUP]oś dobrego okuliste[/SUP]??? chodzę do Kołodziejczyk na Sienkiewicza koło dworca bardzo miła pani ale kurcze cena mnie normalnie zdziwiła :/:/

witam ;-)troszku jeszcze zaspana wczoraj dorwałam jakąś fantastyke i pózno sie połozyłąm a rano trzenba wstac i wygonic dzieciaki doszkoly :tak: troche łapie doła bo nie mam pracy kasy WOJtkowi musze kupic spodnie buty na zime Gabi tez kozaczki no iZuzi kurtkE CHOLERA:-(

Joanna - współczuje, bo wiem że to spory wydatek. Masz jakąś pomoc finansową z pomocy społecznej? Udało ci się dostać refundacje za książki dla dzieci?
Jakiej pracy szukasz? Jak na coś trafię to bym ci ogłoszenia podsyłała.

Witam jak ja nienawidzę takiej zgniłej pogody :wściekła/y:Mrozik mam pomoc tylko obiady dzieciom w szkole i przedszkolu i ja mam kartkę na obiady barowe do innej pomocy sie nie kwaklifkuje :no:bo jak składałam to wszysstko policzyli i niestety nie dostane żadnego zasiłku :no:ksiązki kupowałam w tym roku w antykwariacie ,teraz będe skłądac w Caritasie wniosek o objęcie programem SKRZYDŁA Zuzię to cos w rodzaju stypendium na najpilniejsze wydatki tylko dopiero jak sie trafi darczyńca pozatym czekam na pierwsza wypłate zasiłku chorobowego drugie zwolnienie mam do 5 listopada i zamierzam zarejestrowac sie jako bezrobotna z zasiłłu rodzinego i renty dzieci opłacam r-ki zeby sie nie zadłuzyc i niewiele zostaje :no: wczoraj pojechałąm na Robotnicza z mysla znalezienia spodni Wojtkowi ale niestety nic i musze na bazary jechac z nim on musi sobie zobaczyc przymierzyc bo nic z tego nie bedzie Wtym roku chyba tez obejmie mnie SZLACHETNA PACZKA DZIS MA DO MNIE PRZYJSc wolontriuszka zobaczymy NAJPILNIEJSZ POTRZEBA SA TERAZ SPODNIE wOJTKA i buty no i buty kozaczki dla Gabi Kurtke Zuzi moze porosze chrzestna Zuzi zeby sie dołozyła JA s szukam pracy w sklepie moge sprzatac i moge zaopiekowac sie dzieckiem bądz starsza osoba moge adresowac koperty składac długopisy Chyba nie ma takiego sklepu w Kielcach gdzie nie byłoby mojego CV:-D Mrozik musze sobie jakos radzic choc nie jest łatwo :tak: miłego dnia ogarniam chałupe i lece do Caritasu złozyc wniosek

Joanna - ręce opadają, że Państwo zostawia prawie bez pomocy matkę z dziećmi. Fajnie że chociaż te obiady macie. A na czym polegają te Skrzydła z Caritasu?
Szlachetna paczka też fajnie że jest, ale przydała by się kilka razy w roku :sorry2:
To ile Wojtek ma wzrostu?

Caritas Diecezji Kieleckiej tu jest wszystko A Wojtkowi kupuje spodnie na 146 cm proste dzinsy proste nogawki i najlepiej nie szerokie bo Wojtek zle sie w takich czuje a najgorzej to to ze musisz naskładac tyle dokumentow ze czujesz sie tak jakby chcial czlowiek oszukac I JAK ata ZACZNA WYLICZAC TO wychodzi Ci takie dochod ze zastanawiam sie po co korzytam z MOPS SKORA JESTEM Taka'' bogata ''

Ostatnia edycja:
dzień dobry:)

....
witaj Joanno kurcze nieciekawa masz sytuację:( a powiedz kupujesz czasami ubranka w ciucholandach? czasami tam można fajne ubranka spotkać, tanio a w dobrym stanie.
A ile Wojtek ma w pasie? może popytam kuzynki ona ma synów to coś będzie miała.

reklama
Joanna, też popatrzę po ogłoszeniach, może się coś trafi, nie martw się, jakoś to będzie, w końcu sprawy muszą się poukładać... i jeśli chcesz to zagadam z koleżankami o ciuchy :-)

Do góry