reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

2781649424.gif

Ja miałam w domu szpital od piątku ,
dopadła nas grypa...żołądkowa
tzn.Emilka ,M.i mnie,Maciek się trzyma.
Już jest w miarę ok,ale Emila nie daliśmy dziś do szkoły.
Dobrze się już czuje to jutro pójdzie.
Dla niego jeszcze dodatkowym szokiem było to że wymiotował pierwszy raz w życiu,bał się bardzo.
M.biegunkowo miał,w sobotę ,a ja wczoraj zwracałam.
Mam tylko cichą nadzieję że Maciusia nie dopadnie.

Zmykam bo odrabiamy z Emilkiem dzisiejsze lekcje ze szkoły.

Miłego popołudnia laski

reklama
Witam

Wiem że już pytałam przepraszam ale w niedziele wybieram się z dzieckiem na basen ale nie wiem gdzie?? chciałabym żeby była jakaś mała zjeżdżalnia itd. może coś zaproponujecie... zastanawiałam się na basenem w Nowinach???

Pozdrawiam - dawno nie zaglądałam.

samotronka - w Nowinach jest fajnie :) bo na Krakowskiej małym dzieciom nie pozwalają zjeżdżać w rurze.

witam czy Wam też się tak nie chce nic robić jak mnie ? u mnie rosnie góra prania prasowania ,nie mówie juz oprzataniu no niestety do perfekcyjnej pani domu mi ostatnio daleko :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:pomijam to ze mam doła jestem przeziębiona injachętniej poszłabym spac i obudział na wiosne :tak:

Joanna, możemy sobie przybic piątkę hehe też mam takiego lenia, ale w pracy,jak zwykle masa roboty a ja bym tylko czytała gazete i piła kawe...jakoś nie mam weny zeby coś robić... I jeszcze ta pogoda...bleee

HEJ.

Laski pogoda ponura,i nam leń na plecki wlazł,i zejść nie chce.
Ja w weekend po powrocie z basenu z chłopakami,
w końcu się przeprosiłam z deską do prasowania,i z żelazkiem.

A w tygodniu druga zmiana,to już w ogóle mam sajgon w domu.

Ale już niedługo .
W pracy mamy przestój od 17 grudnia do 7 stycznia,
to ponadrabiam wszystkie zaległości.
A z mniej przyjemnych rzeczy,to taka
że nie przedłużyli mi umowy,
i niestety grudzień pracuje przez agencję pracy tymczasowej,
a od stycznia wracam na stare warunki.
Niestety.

Miłego dnia,lece z młodym do szkoły.

witajcie dziewczyny:)

u mnie jakoś leci, tak w ogóle to czas mi strasznie biegnie, nie dawno był poniedziałek a już piątek znowu weekend i co za miesiąc już święta:szok:,na Mikołaja już jestem przygotowana prezenty prawie pokupowane teraz kompletuje na gwiazdkę:tak:

asiulka to nie dobrze że Ci umowy nie przedłużyli a na czym polega ta agencja?

Cześć?
Troszkę śniegu na Mikołaja spadło;-). Szkoda ze nie odrobinkę więcej, bo u mnie dzieci mają sanki dostać:-p
Takie plastikowe wypatrzyłam, żeby lekkie były, tanie i łatwo było ciągnąc 2 dzieci

reklama
Hej

Ale cisza nastała.

U nas Mikołaj mija spokojnie,i z uśmiechem.
Chłopaki z prezentów zadowoleni,
Maciek dostał grę Quiz o Polsce,i słodkości,a Emil Lego Ninjago,Hot whelsy i słodycze.
Od m.z pracy po reklamówce słodyczy.
Ja jestem chora,dopadło mnie jakieś świństwo.
A najgorsze to że nie mogę iść na L4 bo pracuje przez tą śmieszną agencję,i niestety muszę się mordować.
Miłego wieczoru.

Do góry