reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Witammm

Mmm Joanno polecam ciucholand na Zagórskiej koło Biedronki.. jakbyś miała chłopaka o rok od Patryka to bym ci ciuszki za darmo podawała bo zostajemy przy jednym dziecku i wszystkie ciuchy właśnie mam na strychu lub też koleżance podawałam... kurcze faktycznie ciężko o pracę jak będę wiedziała coś o przyjęciach to dam ci znać ;) u mnie też masakra M zawsze dostaje wypłatę ostatniego ale teraz przerób miał fajny tylko że przelewu im nie wypłacili i szef też nie ma za co mu wypłacić masakra jakaś... dobrze że mam pieniądze odłożone jakieś więc nie ma tak źle ;/ też muszę sobie kupić buty dziecku buty eh ale nie narzekam bo mam za co kupić..
Także trzymam za ciebie kciuki żebyś jak najszybciej znalazła pracę :)

reklama
dziękuję za wszytkie słowa otuchy :tak:dzis u mnie była wolontriuszka SZLACHETNEJ PACZKI w poniedziałek bądz wtorek powinnam miec jakies pieniądze z ZUS z pierwszego zwolnienia Jakos radziama sobie 1,5 roku po śmierci męza to teraz tez musze jakos stanac na nogi najgorsze to z praca teraz tylko umowa zlecenie rzadko kiedy umowa na dłuzej:-(cały czas mysle czy nie pomyslec o jaims zwoim malym sklepiku juz róne mysli chodza mi po głowie :confused:

Hej dziewczynki.

Julita,dziękuję bardzo za życzenia.:-)

U nas zima ,śnieżek prószy.
Dziś wstałam ,i zapomniałam że zmiana czasu jest.
Obiad mam już przygotowany,bo wczoraj wieczorem zrobiłam,
a dziś tylko ziemniaczki ugotuje.
Chłopaki zdrowi,my też.

Miłego dnia.

O tak, zima na całego:(
Chyba tylko dzieci się z niej cieszą:) Niestety moja ma katar na całego od wczoraj, w nocy ciężko jej się spało bo katarek jej przeszkadzał.

mIŁEGO DNIA:)

Ja też Patryka dałam na 2 dni do żłobka i w czwartek już katar i kaszel masakra jakaś :/ od razu zaczęłam działać lekami więc mam nadzieje że przejdzie kataru już nie ma bo latałam za nim i mu odciągałam non stop he tylko jeszcze taki mokry kaszel ma ale to raz na godzinkę zakaszle więc mam nadzieję że zioła mu pomogą a jak nie to we wtorek mu podam inne zioła... no i syropek na kaszel stodal mu daję...
No i te oko byłam z nim u tego okulisty dalej krople no i okłady już robię co godzinę te okłady i ten jęczmień coraz większy powiedziała że jak nie przejdzie to na kontrole znowu lub będę mu usuwać chirurgicznie :/ mam nadzieje że to mu zejdzie :/ niedziela nudna ciągnie się strasznie tak byśmy pojechali do bawialni no ale się trochę boję żeby się nie pogorszył ten kaszel no i żeby innych dzieci nie zaraził oczywiście :) pozdrawiam :)

678240.png

Witam zimowo.
U nas nasypało w nocy nieźle śniegu.
A ja już dziś do pracy,po kilku dniach wolnego
ale mi się nie chce,masakra.

Mam nadzieję ,że piątek wolny jednak będzie.

Buziaki miłego dnia.

reklama
Witam :)

Ja sobie w piątek urlopik wzięłam a co :D i na Śląsk do teściów sobie w czwartek z rana pojedziemy :) więc jutro do pracy na rano i pakowanie i długi weekend :D ostatni dzień urlopu muszę wykorzystać :)

Do góry