reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Byłam z WIktorkiem 2 godzinki na spacerku teraz spi jak zabity
Ale oczywiscie musział na koniec wejsc dwoma butami w kupę :wściekła/y:

Sol wysłałm Ci zaproszenie na nk

Ja narazie do ciucholandów nie idebomnie M.zdomu z tymi wszytkimi ciuchami wywali.
Masakra chyba jestem uzalezniona :laugh2:
Ale jak bym ładny kombinezon dla Weroniki znalazłanie nie obraziłabym się :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam widze że nie tylko ja buszuje po ciuchlandech dzisiaj np wygrzebałam Julkowi 3 pary spodni i kurtke z mexa troche na wyrost ale jeść nie woła na przyszły rok będzie a dodam że pracowałam w takim sklepie naprawde można super ciuchy kupić.:tak:

Hej kobiałki.
Z Emilkiem już jest dobrze,wydaje mi się że musiało mu coś po prostu zaszkodzić wczoraj.Może zjadł coś u babci jak był z mężem,nie mam pojęcia.

Maqciuś był dziś na treningu,poszłam po niego z Emilkiem,dziewczyny takie oczy :szok::szok: robił jak zobaczył taką halę wielką i biegających po niej chłopców.Szok normalnie ,rozbierał się z kurteczki i chciał latać za nimi.
Na koniec trener Maciusia dał mu piłkę i pozwolił pobiegać po boisku i pokopać piłkę,oj jaki był szczęśliwy.

A po ciucholandach to i ja lubię się przejść,kilkanaście stronek temu wkleiłam super ciuszki jakie kupiłam właśnie na ciuchach.
To na tej stronce są te ciuszki.
https://www.babyboom.pl/forum/kielc...kielc-i-okolic-2177/index144.html#post4365114

Mojego męża ciocia pracuje właśnie w ciucholandzie i jak ma fajne ciuszki do daje cynk a ja jade:-D

truska - widziałam i już przyjęłam piegusku :-D

mrozik - jeszcze się kobito zdążysz narobić - a tymczasem odpoczywaj :tak::tak::tak:

A my dopiero wróciliśmy, Karola została u dziadków i zobaczymy czy jutro czy w niedziele wraca. Ma te stany podgorączkowe i dostała od pani doktor receptę na "zaś" ale ja wiem swoje że to zęby bo do jedzenia podchodzi jak do jeża. A jak się jej dotknie policzek to spyla gdzie pieprz rośnie. Piep..:wściekła/y: piątki :wściekła/y: A ja dalej się czuję jakby traktor mnie rozjechał :sorry:

Wrrr mieli chodzić podpisywać nowe umowy o gaz między 17 a 20 a tu panów ani widu ani słychu. A my specjalnie szybko wracaliśmy od teściów.

Hey dziewczynki :-)
pogoda zapowiada się fajna, oby się tylko nie popsuła, wczoraj korzystałyśmy prawie cały dzień :-)
Co do ciucholandów, to tez czasem zaglądam na Zagnańską, i to prawda co mrozik_j pisze - wyrywają sobie kobiety ciuchy a nawet się biją!! raz pojechałam z koleżanka i byłam świadkiem jak policję wzywali bo ludzie zaczęli się tłuc, rzucili się na kobietę która przyniosła nowe ciuchy z magazynu.... masakra, w dzień dostawy radze tam nie chodzić, chyba że popołudniu.... u mnie na osiedlu jest fajny ciucholand, mają naprawdę super ciuchy, większość firmówki, nawet się z metkami trafiają :-) zaopatruję tam młodą, bo wole wydać tych parę groszy i mieć dobrą jakościowo firmówkę, niż jakiś shit z bazar który się zmechaci po 2 praniach... moja teściowa tak nie tolerowała ciucholandów, ale jak kilka razy pochwaliła ze mała ma śliczne ciuszki a ja na to że z szmatexu, to szok... hehehe teraz sama chodzi i kupuje dla młodej.
Sol z tymi zębami to momentami katastrofa, mojej wyszły 4 a po 3 ani śladu... a które Twojej idą??
U nas glutów coraz mniej, więc jest dobrze :-D
ok,zmykam, bo trza zacząć coś robić ;-)

Marla - no u nas pełna gęba :-D znaczy wszystkie 1,2,3 i 4 są teraz piątki idą.

A co do zębów śniło mi się właśnie że Karola miała ruszające się dolne jedynki - nie wiem czy sobie wybiła czy co ale jej się ruszały a po chwili mi te same zęby wypadły - bez bólu - tak po prostu. Nieprzyjemny sen zwłaszcza jak ktoś nie lubi dentystów. I NIE CHCE SŁYSZEĆ TU ŻADNYCH INTERPRETACJI BO JA NIE WIERZĘ W ZNACZENIE SNÓW ANI SENNIKI!!! Aż mnie zmroziło na myśl co będzie jak Karola podrośnie i naprawdę jej się zaczną ruszać zęby pod stałe - M. będzie ganiany z nią do dentysty bo ja nie pójdę - ja bym pobiła dentystę który próbowałby zrobić krzywdę mojej córeczce. :sorry::laugh2:

Witajcie porannie :-)

Sol, widzę, że już humorek lepszy :tak: a jak zdrówko, lepiej?

Ja też rozmyślam nad wybraniem się do tego ciucholandu, i albo nie mam kasy, albo czasu :zawstydzona/y: ale teraz muszę się tam wybrac, tylko powiedzcie mi proszę dokłądniej, gdzie to się mieści, aby tam trafić???

u nas ok wszystko, małe jeszcze śpią. Więc je wykorzystałam chwilkę i wpadłam zobaczyć, co u Was słychać. Pogoda piękne, więc na pewno spędzimy sporo czasu na dworku :tak:

udanej soboty Wam życzę, moje drogie Panie :-)

Ewunia - humorek lepszy - fakt bo wreszcie mogę coś przełknąć i nie cofa mnie :tak::laugh2: A zdrówko... mam głaz zamiast zatok, chce wypluć płuca i boli mnie gardło ale już nie mam gorączki znaczy będę żyć ;-):laugh2::laugh2::laugh2:

Zaraz zbieram się za sprzątanie skoro głównego bałaganiarza nie ma w domu. A potem jedziemy się wykąpać do teściów i nie wiem czy zabierać dzisiaj małą czy ją zostawić do jutra po obiedzie :-( Pusto tu bez niej ale tam jest bezpieczniejsza jeśli chodzi o infekcje.

Zatoki :no: ja też je łapię co katar :-( nawet do lekarza nie chodzę, bo po co... przepisze to samo i nic nie działa, jakoś samo mi przechodzi ;-)

Zdrówka, zdrówka dla Ciebie!!! obyś się szybko wykurowała :tak:

reklama
Czesc. Przepraszam, ze się tak wtryniam atek, ale mam pytanie, czy nieorintujecie się gdzie w Kielcach można zrobić betę HCG, zeby wynik był tego samego dnia? I ile kosztuje taka przyjemność?

Z góry wielkie dzięki.

Do góry