reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Byłam z WIktorkiem 2 godzinki na spacerku teraz spi jak zabity
Ale oczywiscie musział na koniec wejsc dwoma butami w kupę :wściekła/y:

Sol wysłałm Ci zaproszenie na nk

Ja narazie do ciucholandów nie idebomnie M.zdomu z tymi wszytkimi ciuchami wywali.
Masakra chyba jestem uzalezniona :laugh2:
Ale jak bym ładny kombinezon dla Weroniki znalazłanie nie obraziłabym się :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam widze że nie tylko ja buszuje po ciuchlandech dzisiaj np wygrzebałam Julkowi 3 pary spodni i kurtke z mexa troche na wyrost ale jeść nie woła na przyszły rok będzie a dodam że pracowałam w takim sklepie naprawde można super ciuchy kupić.:tak:

Hej kobiałki.
Z Emilkiem już jest dobrze,wydaje mi się że musiało mu coś po prostu zaszkodzić wczoraj.Może zjadł coś u babci jak był z mężem,nie mam pojęcia.

Maqciuś był dziś na treningu,poszłam po niego z Emilkiem,dziewczyny takie oczy :szok::szok: robił jak zobaczył taką halę wielką i biegających po niej chłopców.Szok normalnie ,rozbierał się z kurteczki i chciał latać za nimi.
Na koniec trener Maciusia dał mu piłkę i pozwolił pobiegać po boisku i pokopać piłkę,oj jaki był szczęśliwy.

A po ciucholandach to i ja lubię się przejść,kilkanaście stronek temu wkleiłam super ciuszki jakie kupiłam właśnie na ciuchach.
To na tej stronce są te ciuszki.
https://www.babyboom.pl/forum/kielc...kielc-i-okolic-2177/index144.html#post4365114

Mojego męża ciocia pracuje właśnie w ciucholandzie i jak ma fajne ciuszki do daje cynk a ja jade:-D

truska - widziałam i już przyjęłam piegusku :-D

mrozik - jeszcze się kobito zdążysz narobić - a tymczasem odpoczywaj :tak::tak::tak:

A my dopiero wróciliśmy, Karola została u dziadków i zobaczymy czy jutro czy w niedziele wraca. Ma te stany podgorączkowe i dostała od pani doktor receptę na "zaś" ale ja wiem swoje że to zęby bo do jedzenia podchodzi jak do jeża. A jak się jej dotknie policzek to spyla gdzie pieprz rośnie. Piep..:wściekła/y: piątki :wściekła/y: A ja dalej się czuję jakby traktor mnie rozjechał :sorry:

Wrrr mieli chodzić podpisywać nowe umowy o gaz między 17 a 20 a tu panów ani widu ani słychu. A my specjalnie szybko wracaliśmy od teściów.

Hey dziewczynki :-)
pogoda zapowiada się fajna, oby się tylko nie popsuła, wczoraj korzystałyśmy prawie cały dzień :-)
Co do ciucholandów, to tez czasem zaglądam na Zagnańską, i to prawda co mrozik_j pisze - wyrywają sobie kobiety ciuchy a nawet się biją!! raz pojechałam z koleżanka i byłam świadkiem jak policję wzywali bo ludzie zaczęli się tłuc, rzucili się na kobietę która przyniosła nowe ciuchy z magazynu.... masakra, w dzień dostawy radze tam nie chodzić, chyba że popołudniu.... u mnie na osiedlu jest fajny ciucholand, mają naprawdę super ciuchy, większość firmówki, nawet się z metkami trafiają :-) zaopatruję tam młodą, bo wole wydać tych parę groszy i mieć dobrą jakościowo firmówkę, niż jakiś shit z bazar który się zmechaci po 2 praniach... moja teściowa tak nie tolerowała ciucholandów, ale jak kilka razy pochwaliła ze mała ma śliczne ciuszki a ja na to że z szmatexu, to szok... hehehe teraz sama chodzi i kupuje dla młodej.
Sol z tymi zębami to momentami katastrofa, mojej wyszły 4 a po 3 ani śladu... a które Twojej idą??
U nas glutów coraz mniej, więc jest dobrze :-D
ok,zmykam, bo trza zacząć coś robić ;-)

Marla - no u nas pełna gęba :-D znaczy wszystkie 1,2,3 i 4 są teraz piątki idą.

A co do zębów śniło mi się właśnie że Karola miała ruszające się dolne jedynki - nie wiem czy sobie wybiła czy co ale jej się ruszały a po chwili mi te same zęby wypadły - bez bólu - tak po prostu. Nieprzyjemny sen zwłaszcza jak ktoś nie lubi dentystów. I NIE CHCE SŁYSZEĆ TU ŻADNYCH INTERPRETACJI BO JA NIE WIERZĘ W ZNACZENIE SNÓW ANI SENNIKI!!! Aż mnie zmroziło na myśl co będzie jak Karola podrośnie i naprawdę jej się zaczną ruszać zęby pod stałe - M. będzie ganiany z nią do dentysty bo ja nie pójdę - ja bym pobiła dentystę który próbowałby zrobić krzywdę mojej córeczce. :sorry::laugh2:

Witajcie porannie :-)

Sol, widzę, że już humorek lepszy :tak: a jak zdrówko, lepiej?

Ja też rozmyślam nad wybraniem się do tego ciucholandu, i albo nie mam kasy, albo czasu :zawstydzona/y: ale teraz muszę się tam wybrac, tylko powiedzcie mi proszę dokłądniej, gdzie to się mieści, aby tam trafić???

u nas ok wszystko, małe jeszcze śpią. Więc je wykorzystałam chwilkę i wpadłam zobaczyć, co u Was słychać. Pogoda piękne, więc na pewno spędzimy sporo czasu na dworku :tak:

udanej soboty Wam życzę, moje drogie Panie :-)

Ewunia - humorek lepszy - fakt bo wreszcie mogę coś przełknąć i nie cofa mnie :tak::laugh2: A zdrówko... mam głaz zamiast zatok, chce wypluć płuca i boli mnie gardło ale już nie mam gorączki znaczy będę żyć ;-):laugh2::laugh2::laugh2:

Zaraz zbieram się za sprzątanie skoro głównego bałaganiarza nie ma w domu. A potem jedziemy się wykąpać do teściów i nie wiem czy zabierać dzisiaj małą czy ją zostawić do jutra po obiedzie :-( Pusto tu bez niej ale tam jest bezpieczniejsza jeśli chodzi o infekcje.

Zatoki :no: ja też je łapię co katar :-( nawet do lekarza nie chodzę, bo po co... przepisze to samo i nic nie działa, jakoś samo mi przechodzi ;-)

Zdrówka, zdrówka dla Ciebie!!! obyś się szybko wykurowała :tak:

reklama
Czesc. Przepraszam, ze się tak wtryniam atek, ale mam pytanie, czy nieorintujecie się gdzie w Kielcach można zrobić betę HCG, zeby wynik był tego samego dnia? I ile kosztuje taka przyjemność?

Z góry wielkie dzięki.

Do góry