reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

reklama
Laseczki ja na chwilkę.

Kamilko u nas już wszystko ok,z Emilem już duuużo dużo lepiej,jeszcze tylko pokasłuje.Dziękuję za pamięć.

Joanna,witaj po przerwie,ja miałam taki podły nastrój jak chłopaki chorowali,do tego m,i ja także w domu szpital był.
A jak Ci się jeździ??

Sikoreczka witaj u nas.

Ewunia,my to w niedzielę wszyscy pospaliśmy do 10,15,jak zobaczyłam godzinę to z niedowierzaniem sprawdzałam czy zegarek działa:-D:-D

Marla,a może jak znajdziesz wolną chwilkę to połaź po sklepach i zobacz wózeczki ,jak Ci wpadnie jakiś w oko to obejrz ze wszystkich stron i ,potem kup na allegro jak będą tańsze.
A zresztą wczoraj jak popatrzyłam wieczorem za twoim śladem na te wózki to one wszystkie takie sztywne,bez żadnej amortyzacji.

Dziewczyny moje dziecko przechodzi bunt dwulatka,masakra.:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zaraz Maciek wraca ze szkoły,dziś go nie odbieram,bo umówił się z kolegą tym co był u niego na urodzinach,i ma odebrać ich Agnieszka mama tego kolegi i mają przyjść do nas poszaleć.

Laski siedzę na allegro i przekopuję co można by kupić dzieciakom też na mikołajki do szkoły,oczywiście symboliczne drobiazgi bo do tego będzie paka ze słodkościami ,i wyczaiłam coś takiego tablice z mazakiem zmywalnym.
Doradźcie czy może być.

Takie dla dziewczynek:

HANNAH MONTANA TABLICA

lub

OWIECZKA TABLICA

a takie dla chłopaków:

BEN 10 TABLICA

lub.

SPIDERMAN TABLICA

Doradźcie coś bo jestem zielona,a ja w 3 klasowej i myślimy o tym mikołaju.
ASIULKA dla dziewczynek to fajniejsza ta tablica Hana montana a dla chłopców Ben 10 bo to teraz jest w modzie :tak::-)A JAk mi sie jeżdzi ?mogloby lepiej Pierwsza jak wyjeżdzalam tyłem to walnęlam w slupek i tlumik sie urwal :-D a i kiedys na rondzie zjeżdzalam od koscioła Św krzyża i wjeżdzajac na rondo zaczęlam jechac i stuknęlam faceta albo kogos bo mi zajechal bo jak wjeżdzalam to lwą mialam wolną .zjechalam na bok i wysłalam męza i sie okazało ze tago kierowcy co go puklam nie ma więc ewidentnie byla jego wina bo zwial pomijają to że cykora mam jak jadę i opel cięzka krowa i trudny samochód dla początkującego kierowcy ale wszyscy mi mówia że lepiej sie nauczyć na większym :tak:

ASIULKA dla dziewczynek to fajniejsza ta tablica Hana montana a dla chłopców Ben 10 bo to teraz jest w modzie :tak::-)A JAk mi sie jeżdzi ?mogloby lepiej Pierwsza jak wyjeżdzalam tyłem to walnęlam w slupek i tlumik sie urwal :-D a i kiedys na rondzie zjeżdzalam od koscioła Św krzyża i wjeżdzajac na rondo zaczęlam jechac i stuknęlam faceta albo kogos bo mi zajechal bo jak wjeżdzalam to lwą mialam wolną .zjechalam na bok i wysłalam męza i sie okazało ze tago kierowcy co go puklam nie ma więc ewidentnie byla jego wina bo zwial pomijają to że cykora mam jak jadę i opel cięzka krowa i trudny samochód dla początkującego kierowcy ale wszyscy mi mówia że lepiej sie nauczyć na większym :tak:

O kochana to masz już przeżycia .
A ja też wsiadłam od razu do opla.Mamy opel vectra C z 2003roku.
I powiem ci że jak kiedyś przestawiałam koleżance auto peugota 207,to dziwnie było taki mały.

Ja mam Daewoo Matiza, a wcześniej jeździłam Fordem Mondeo i Mercedesem 190... ciężko było wsiąść w taką "kolubrynę" jak tyle wyjeździłam się na kursie Oplem Corsą ;-)

hey dziewczynki
Kamilka, w sumie dobrze mi się zdawało, sprawdziłam sobie kalendarz szczepień i rzeczywiście są dwa szczepienia po 2 roku życia i koło 3 - na WZW A, nie obowiązkowe, ale zalecane :-)
Sikoreczka25 - witam nowa mamusię :-)
Asiulka271 - te tablice to fajna rzecz, pomysłowa.a co do wózków, wiesz obeszłam większe sklepy (Świat dziecka, Dziecko, Smyk itp itd...) lipa jak nie wiem co, za gówniany wózek 150zł np... masakra, a jeśli chodzi o amortyzacje to jest jeden fajny na allegro Silver Cross (nowy ok 350zł) wiec staram się go w licytacji upolować...
Asiu, moja tez wczoraj zarzygała mi łóżko, ale to przez zakrztuszenie się musli....
Joanna73- no to nieźle jeździsz, moja kumpela często pod prąd jeździła hehehe, 6 razy prawko zdawała...
A ja wczoraj skrzętnie wykorzystała moje "wolne", przesiedziałam w stajni od południa do wieczora, 2 razy zleciałam i znów ledwo łażę, no ale cóż, tak to jest ;-) Jak teraz nie ma rekreacji praktycznie, to taka cisza i spokój że szok, no ale konie nie wychodzone i potem odstawiają numery, chociaż w sumie spadać też trzeba się nauczyć ;-)
Dziewczyny, tak rozmawiacie o tych samochodach, tez muszę prawko zrobić, samochód jest a tu lipa, szczególnie jak niedługo mój chłop za granice pojedzie na pól roku....

Witam! dołączam się z herbatką owocową do kawki!

niedawno wstaliśmy, małe jeszcze przed śniadankiem. Juluś demoluje dom, a Ania nawołuje mnie z łózeczka.

Więc ja tylko na chiwiluńkę, życzyć Wam miłego dnia. Idę dzieciaczki ogarnąć i wrócę :tak:

Witam my już po kawce pranie jedno zrobione pogoda dzisiaj super więc musimy to wykorzystać jakiś długi spacer musimy zaliczyć jak Juluś się wyśpi..Myślicie o andrzejkach gdzie zamierzacie je spędzić w tym roku my jak co roku u szwagra Andrzeja oczywiście.Prawka niestety nie mam a przydało by się ale mam problemy z oczami więc raczej nic ztego narazie nie będzie w przyszłości czeka mnie pszeszczep rogówki.MIŁEGO DNIA

reklama
ooooo:-p Przeczytałam zaległości z przed dwóch tygodni :tak:

Sol Przeczytałam co się u was stało, zycze zdrówka
Tym sposobem dowiedziałm się ze na 99,9 % procenttwój marcin pracuje z moim męzem :D
Pod warunkiem ze twój pracuje na grunwaldzkiej
Jak usłyszłamo tymco wam się stało
oczywiscie od mojego meza byłam przerazona :szok:

Muszę trochę mieszkanko ogarnąc,
skoczę podprysznic
o 12 jadę do Dandy bo z kolezanką mamy wybrac zabawki
do paczek mikołajowych do przedszkola
popołudniu skoczę odrobic jeden basen z Weroniką
bo była przeziębiębiona z dwa tygodnie temu i tak
mi dzisiejszy dzien szybko zleci :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry