reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

No to trochę mnie uspokoiłyście! będe się obserwowała i jak się będą często powtarzać do do lekarza polece a i tak mam się u niego pojawić w przyszłym tygodniu!
misia ja chodzę do dr Węgrzyckiego, znasz?
Shiraaine troszkę ci zazdroszczę że to już niedługo, trzymaj się dzielnie:-)

reklama
No to trochę mnie uspokoiłyście! będe się obserwowała i jak się będą często powtarzać do do lekarza polece a i tak mam się u niego pojawić w przyszłym tygodniu!
misia ja chodzę do dr Węgrzyckiego, znasz?
Shiraaine troszkę ci zazdroszczę że to już niedługo, trzymaj się dzielnie:-)

AHaa Nie znam niestety tego lekarza.
Miałaś już USG połówkowe?Wybieracz sie na 3d/4d?
Powiedz mi czy znasz już płeć maleństwa,chcecie z mężem wiedzieć?
Pozdrawiam.

AHaa Nie znam niestety tego lekarza.
Miałaś już USG połówkowe?Wybieracz sie na 3d/4d?
Powiedz mi czy znasz już płeć maleństwa,chcecie z mężem wiedzieć?
Pozdrawiam.

Co do płci to chcemy bardzo wiedzieć ale maluch skromny i nie pokazuje:-) za jakieś dwa tygodnie idziemy właśnie na 3d na rondo i tam zrobię połówkowe - jest wliczone w cenę usg, nic dodatkowo się nie dopłaca więc warto skorzystać:-) a jak u
Ciebie z tymi badaniami?

Co do płci to chcemy bardzo wiedzieć ale maluch skromny i nie pokazuje:-) za jakieś dwa tygodnie idziemy właśnie na 3d na rondo i tam zrobię połówkowe - jest wliczone w cenę usg, nic dodatkowo się nie dopłaca więc warto skorzystać:-) a jak u
Ciebie z tymi badaniami?

Ja miałam w 19 tyg połówkowe i wtedy dowiedzieliśmy się że dziewczynka iże wszystko z malutką dobrze.Jednak lekarz jeszcze stwierdził,że dobrze by było zbadać za m-c serduszko,więc myślałam o połączeniu i pójściu jednocześnie na to USG 3d/4d.Na którego jesteś umówiona?

Hej kobitki co porabiacie?Ja zagonilam starszaki do mycia i spania ,Malutką ukąpałam i dalam butle z kaszą może uśnie :dry:Aja trochę odpocznę i może w końcu coś zjem .Dziś mnie naszło na kakao ostatnio piłam jakieś 2 lata temu :szok: może uda mi się poczytać"Mariannę i korsarza "taki romans historyczny Pozdrawiam :-D

Ja miałam w 19 tyg połówkowe i wtedy dowiedzieliśmy się że dziewczynka iże wszystko z malutką dobrze.Jednak lekarz jeszcze stwierdził,że dobrze by było zbadać za m-c serduszko,więc myślałam o połączeniu i pójściu jednocześnie na to USG 3d/4d.Na którego jesteś umówiona?

to super że wszystko dobrze z malutka, a wcześnie te połówkowe Ci zrobili.
Mąż dzwonił na rondo i się dowiadywał, to kosztuje 150 zł i można się zapisywać praktycznie z dnia na dzień, więc nie wiem kiedy mnie najdzie ochota, myśle ze już niedługo bo sie doczekać nie mogę:-)

reklama
Do góry