reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

No to trochę mnie uspokoiłyście! będe się obserwowała i jak się będą często powtarzać do do lekarza polece a i tak mam się u niego pojawić w przyszłym tygodniu!
misia ja chodzę do dr Węgrzyckiego, znasz?
Shiraaine troszkę ci zazdroszczę że to już niedługo, trzymaj się dzielnie:-)

reklama
No to trochę mnie uspokoiłyście! będe się obserwowała i jak się będą często powtarzać do do lekarza polece a i tak mam się u niego pojawić w przyszłym tygodniu!
misia ja chodzę do dr Węgrzyckiego, znasz?
Shiraaine troszkę ci zazdroszczę że to już niedługo, trzymaj się dzielnie:-)

AHaa Nie znam niestety tego lekarza.
Miałaś już USG połówkowe?Wybieracz sie na 3d/4d?
Powiedz mi czy znasz już płeć maleństwa,chcecie z mężem wiedzieć?
Pozdrawiam.

AHaa Nie znam niestety tego lekarza.
Miałaś już USG połówkowe?Wybieracz sie na 3d/4d?
Powiedz mi czy znasz już płeć maleństwa,chcecie z mężem wiedzieć?
Pozdrawiam.

Co do płci to chcemy bardzo wiedzieć ale maluch skromny i nie pokazuje:-) za jakieś dwa tygodnie idziemy właśnie na 3d na rondo i tam zrobię połówkowe - jest wliczone w cenę usg, nic dodatkowo się nie dopłaca więc warto skorzystać:-) a jak u
Ciebie z tymi badaniami?

Co do płci to chcemy bardzo wiedzieć ale maluch skromny i nie pokazuje:-) za jakieś dwa tygodnie idziemy właśnie na 3d na rondo i tam zrobię połówkowe - jest wliczone w cenę usg, nic dodatkowo się nie dopłaca więc warto skorzystać:-) a jak u
Ciebie z tymi badaniami?

Ja miałam w 19 tyg połówkowe i wtedy dowiedzieliśmy się że dziewczynka iże wszystko z malutką dobrze.Jednak lekarz jeszcze stwierdził,że dobrze by było zbadać za m-c serduszko,więc myślałam o połączeniu i pójściu jednocześnie na to USG 3d/4d.Na którego jesteś umówiona?

Hej kobitki co porabiacie?Ja zagonilam starszaki do mycia i spania ,Malutką ukąpałam i dalam butle z kaszą może uśnie :dry:Aja trochę odpocznę i może w końcu coś zjem .Dziś mnie naszło na kakao ostatnio piłam jakieś 2 lata temu :szok: może uda mi się poczytać"Mariannę i korsarza "taki romans historyczny Pozdrawiam :-D

Ja miałam w 19 tyg połówkowe i wtedy dowiedzieliśmy się że dziewczynka iże wszystko z malutką dobrze.Jednak lekarz jeszcze stwierdził,że dobrze by było zbadać za m-c serduszko,więc myślałam o połączeniu i pójściu jednocześnie na to USG 3d/4d.Na którego jesteś umówiona?

to super że wszystko dobrze z malutka, a wcześnie te połówkowe Ci zrobili.
Mąż dzwonił na rondo i się dowiadywał, to kosztuje 150 zł i można się zapisywać praktycznie z dnia na dzień, więc nie wiem kiedy mnie najdzie ochota, myśle ze już niedługo bo sie doczekać nie mogę:-)

reklama
Do góry