Joanna73
uzależniona od BB
Kobitki ,czemu się nie odzywacie ?
chyba jesteście bardzo zajęte ,ja też zaraz biorę się za gotowanie .Potem to jeszcze nie wiem jak będzie .Pozdrawiam ![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![Oczko :blink: :blink:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/blink1tu.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
misia80- no mnie tez bolalo spojenie pewnego razu w nocy jak sie przekrecalam chrupnelo i straszny bol poczulam i okazalo sie ze peklo wiec uwazaj na siebie... ja mam lezec ale szczerze to rozpiera mnie energia tylko bym prala sprzatala i prasowala..dlatego nie wiem jak to wyjdzie.. a jeszcze maluszek wariuje jak nie wiem... a i wiesz co ze
ciesz sie ze to juz nie dlugo bo ciezko mi juz
![]()
nie polecam wózków firmy ADBOR ładne ale bardzo ciężkie BEZ DZIECKA 16kg.Mnie takim wózkiem obdarowali więc nie mam wyboru ale już myślę ,żeby na lato kupić wózek typu parasolka .Teraz jak mam wyjść to nie bardzo chcę Wózek 16 kg ,Gabulcia ponad 13 kg plus jeszcze zakupy ,mimo ,ze mieszkam na parterze ale jestem zlana potem bo biegam zanoszę dziecko do kojca w tym czasie wózek na klatce potem biegiem po zakupy i pomału taszczę .Nie mogę bardzo dżwigać bo jestem po trzech cesarkach i już miałam dwa razy krwotoki nie wiadomego pochodzenia ,jak się powtórzy mogę wylądować w szpitalu .Także jak bym miała możliwośc to zamienilabym go na lżejszy model .Pytajcie ile waży wózek bo jak mieszkacie wyżej to ciężko Wam będzie wnosić a powiem szczerze ,ze ja kilka razy spotkałam się z obojętnością nikt z sąsiadów nie kwapił sie żeby pomóc ,tylko tak starsza sąsiadka ,schorowana kobitka .Shiraaine u Ciebie to już za miesiąc jak zobaczysz malkeństwo ???Ale Ci fajnie.Jak się wogóle czujesz?Męczy Cię duży brzuszek,przytyłaś dużo w ciąży bo ja na razie 6 kg,a już czuje się jak słoniątko.Jak wchodzę na 3 piętro to mam zadyszkę.
Kamilka Ty rodzisz na Kościuszki.Chodzisz do szkoły rodzenia?Jak wrażenia?
Dziewczynki kupiłyście już wózki,jakie polecacie?
Cześć dziewczyny,a ja jestem:-)Też mam zamiar coś dziś upichcić:-)
AHaa ja też bym chciała pracować,ale niestety nie mogę!!!W domu można oszaleć samemu!!! Uważaj na to uczucie ciężkości w podbrzuszu...omacaj się...może to macica Ci twardnieje,bo to podobne uczucie...
ja też do tej pory nie mogłam:-( i wiem coś o tym ze w domu można oszaleć:-) ja leżałam tydzień w szpitalu z powodu krwotoku a potem ponad miesiąc w domu - duży krwiak mi sie zrobił:-( i teraz już dobrze jest mam nadzieje!
no wyczuwam macicę, jest trochę twarda! a to coś złego? i czuję czasami takie ciągnięcia jakby ucisk na pęcherz.....ojej mam się bac???