Joanna73
uzależniona od BB
IWONA.C28 mam nadzieję ,ze wiadomość doszla może spotkamy się pod szkoła ?kto wie ?;-)Do zobaczenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o kurde to ja już miałam sporo, już się gubię ale tak około 8:-) ale to też wynika z tego że miałam krwotok i krwiaka :-(
Misia .08 po co się męczysz piorąc w rękach ,nie masz pralki i programu codzienne pranie czy szybkie pranie (jakos tak się nazywa .)Wrzucić niech się pierze .Kobieto nie szalejIwona.c28 fajnie mi się z Tobą rozmawiało ,cieszę się ,ze się poznałyśmy
pytałam męża o okulistę ale on nie chodził do konkretnego lekarza ,ostatnio był na wizycie 2 lata temu .ale popytam i Ci powiem co się dowiedzialam
![]()
Joasiu ja też bardzo się cieszę,że cię poznałam i miło mi się z tobą gadało. Jakbyśmy się już długo znałyIwona.c28 fajnie mi się z Tobą rozmawiało ,cieszę się ,ze się poznałyśmypytałam męża o okulistę ale on nie chodził do konkretnego lekarza ,ostatnio był na wizycie 2 lata temu .ale popytam i Ci powiem co się dowiedzialam
![]()
A to już wszystko jasne ,ja staram się mieć rzeczy tak ,zebym nie prała w rękach .Na początku malżeństwa mieszkaliśmy u teściów i tam nie było łazienki ,to powiedziałam mężowi ,ze pierwsze cio kupię jAk się wyprowadzimy na swoje to będzie [pralka .Najgorzej było bo trzeba było zagrzac na normalne pranie ok 10 wielkich garów wody i wylewać wiadra z brudna wodą .Ajak Wojtek się urodzil to codziennie było ok 40 pieluch do prania TAKżE NIGDY WIęCEJ PRANIA RęCZNEGOJoasiu wiesz jak to jest,na trzy bluzeczki i pare majtek nie opłaca się włanczać pralki,poza tym każde z innej parafii - denerwują mnie takie rzeczy,których nie można wyprac ani z białymi,ani z ciemnymi,bo albo jedne zafarbują albo od innych się zafarbują.Ale już jestem grzeczna i nic nie piorę
Życze wszystkim duuużo :-) dzisiaj !!!!
Dziękujemy ale ja chyba żle ustawiłam suwaczekJoanna - ale fajną "rocznicę" ma dzisiaj Gabi - właśnie zauważyłam. Jeden rok, jeden miesiąc, jeden tydzień, jeden dzień. Specjalne całuski dla córci ;-)