reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Witamy po przerwie:-)
Jestem już w domku z malutką Majeczką, obie szczęśliwe i zadowolone. A tatuś jaki zadowolony, że wreszcie ma nas koło siebie. Dziś był pierwsza noc w domku, spokojna i nawet przespana :-)
W wolnej chwili napisze więcej:) chyba taką znajdę ;-)
A to nasz skarb

Załączniki

• IMG_5215.JPG
    IMG_5215.JPG
    43,4 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Gratuluję bardzo!!! Mikasa witaj z powrotem - masz śliczną córeczkę!!!:-)

Ciekawa jestem jak ci poszedł poród:confused:. Zresztą to już nieważne , najważniejsze,że jesteście obie z małą w domku szczęśliwe i zdrowe:tak:

Dziewczyny jak się już wszystkie rozdwoicie to może spotkamy się w parku z dziećmi na spacerze;-):tak:.

Pozdrawiam:-)

Ja się pisze na spacerek - o ile Filip da się tam zabrać :-D, straszny awanturnik z niego

Mikasa - gratuluję - śliczna Majeczka. Fajnie że ci daje odpocząć :tak:

Mikasa GRATULULACJE! piekna dzidzia, na pewno da wam wiele radosci i szczescia:-) jak bedziesz miala chwilke to napisz jak porod i wogole wrazenia!
Iwona.c 28 oj z tym spacerkiem po rozdwojeniu to ostrożnie, bo na mnie byście aż na lipiec czekały, hi hi:-)

hej dziewuszki
Mikasa- sliczna dzidzia ja rodze za 9 tygodni... a ta malutka grzeczna?? a jesli chodzi o spacerek to poczekajcie na mnie...:tak::tak:

AHaa - to przyjdziesz w dwupaku :-p W końcu też przyjdziesz z dzidzią :-D

Miaksa - Majeczka śliczna :tak::tak::tak:

Jeszcze 3 tygodnie :dry:

Witam ! Czytam Wasz wątek od jakiegoś czasu ,szkoda ,ze wcześniej na niego nie trafiłam :-(Jestem potrójną mamą mam dzieciaczki w wieku 8 lat syn ,córki 6 lat i roczek .Ja Wojtka rodziłam na Czarnowie:no: ,a dziewczynki na Kościuszki i jestem bardziej zadowolona ze szpitala na Kościuszki.Miałam trzy cięcia cesarskie .Jeżeli macie jakieś pytania to chętnie odpowiem .Pozdrawiam:-)

AHaa - to przyjdziesz w dwupaku :-p W końcu też przyjdziesz z dzidzią :-D

No właśnie;-):-D:-D

Tak w ogóle to Dzień dobry:-). Chociaż dzis coś niezbyt ładnie za oknem:dry:, a miałam w planach na targ się wybrać,ale jak tak będzie to nic z tego:baffled:. Trudno zakupy poczekają.
Miłego dnia dla wszystkich.

A pewnie że przyjdę:-)
Iwona.c28 słoneczko już wyszło to ruszaj na targ, póki jeszcze świeci, bomoże być taka niespodzianka jak wczoraj popołudniu :-)

reklama
Pewnie Joanna że mam pytanie :-). Jak mają córeczki na imię ?;-)
Fajnie by było jakby pogoda już taka ładna została. Dziecko mi się strasznie buntuje jak je w te grube kurtki ubieram, bo ruszać się nie może.:baffled:
Shiraaine - Ty już za 3 tygodnie rodzisz? dobrze zrozumiałam?

Do góry