Ja mieszkam na Czarnowie może się jakoś umówić .Nie mogę mieć więcej dzieci nawet jak bym bardzo chciała zagraża to mojemu i dziecka życiu :-(Letnie spodnie mają metkę z rozmiarem 40 i z przodu maja wstawkę z rozciągającego się materiału i regulację tj:gumkę z guzikiem która luzujesz co jakiś czas..długość nogawki od pasa 93 cm (ja nosiłam jak rybaczki)mają dwie kieszenie z tyłu Drugie są dżinsowe XL ciemno niebieskie dłuższe niż te cienkie i z luznym przodem .Mogę przesłać Ci zdjęcie mms -em na komórkę :-) Ja dwa razy akurat chodziłam w ciąży w zimie więc spodnie sie sprawdzały do tego miałam dłuższy sweter a jak latem chodziłam w ciąży z Zuzią to miałam dwie lużne sukienki a czasami zakładałam cienkie ogrodniczki (niestety poszły w świat i nawet nie wiem u kogo są teraz ) i podkoszulek męża .Dużo nie chciałam kupować bo wiecznie w ciąży się nie jest![]()
Przykro mi z powodu twoich problemów zdrowotnych, ale masz taką wspaniałą gromadkę, że niejedna z nas by chciała mieć:-)
co do spodenek to nie wiem, ja miałam rozmiar 36, teraz kupiłam spodnie 38 i troszkę jeszcze przyluźne, więc na razie to jeszcze pewnie przyduże by były:-( a szkoda:-( ale dziękuję za propozycję, nie często się spotyka takich ludzi jak Ty :-) ale spotkać się jak najbardziej kiedyś możemy:-)
mrozik-i ja właśnie kupiłam jeansy ciążowe na bazarach, przez przypadek trafiłam na stoisko i spodenki o wiele tańsze niż w sklepach:-)
Shiraaine faktycznie nie ma sensu kupować dużo ciuszków, jak na razie kupiłam tylko spodnie z pasem i jeszcze jakieś z materiału mi są potrzebne!
a tak myśle czy nie funkcjonalne są spodnie biodrówki niskie, to i po ciąży można je potem nosić, bo te z pasami bawełnianymi to nie bardzo! tuniczki mam, można korzystać teraz jak i poźniej a i na razie wciskam się jeszcze w bluzeczki:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora: