reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Asiulka, Masiula - my też zdrówka życzymy. Nie zapomnijcie o pączusiach :sorry2:
vviktoria - trzymamy, trzymamy :tak:

reklama
Dzień dobry.

Ostatnio sie nie odzywam,ale zwyczajnie brakuje mi czasu. Na szczęście z chorobami się uporaliśmy i jesteśmy zdrowi, Natalka wyjechała na ferie do babci,a my urzędujemy sami;-).

Wszystkim chorowitkom dużo zdrówka:tak:

Pozdrawiam.:happy:

Witamy pączkowo :-D
My rano pojechaliśmy po zakupy a potem robiłam pączki - własnie Karo wpierdziela jednego aż jej się uszy trzęsą.
Miłego tłustego dnia :-D

ja sie witam wieczorowo teznie ma mza duzo czasu odkąd Gabi jest na diecie bogatoresztkowej :wściekła/y: dzieci ferie spedzaj w domu ida tylko przed poludniem na 2 godzinki do biblioteki na zajecia plastyczne A ja sie przyznam ze zjadlam dzis 3 paczki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i odpokutjue za to obzarstwo na pewno :rofl2: cale szczesci ze chorobsko juz nas opuscilo Pozdrawiam :-D

Dzień dobry wszystkim to sie pochwaliłam z tymi wirusami a moja niunia dzisiaj chora jak na razie tylko gorączka ale zwykle tak to sie zaczyna :baffled: a tu weekend sie zbliza i miałam plany mielismy jechac na basen a tu nici z basenu:no: Pozdrawiam

Ja juz z domciu skrobe, ale sie ciesze ze juz weekend, wreszcie sie wyspie- o ile dzieci pozwola:-D:-D:-D:-D

wiktoria widze ze u ciebie tak jak u mnie, jednego dnia sie pochwaliłam ze dzieci zdrowe to na drugi dzien do lekrza leciałam, na szczescie u mnie nic powaznego , okazało sie ze to kaszel "pokatarowy" i ma szybko przejsc.

Zdrówka wszystkim życze i miłych ostatków, a gdzie sie wybieracie ?

Witam dawno tutaj nie zagladałam
u mnie z nowosci tyle ze malego odstawiłam od piersi :-)

DZIEN DOBRY!!! u nas szok po prostu:szok: moja corcia skonczyla goraczkowac a juz nastepnego dnia kaszel nie wiem co jest grane ale ciagla cos sie przyplatuje przeciez taki mroz byl na dworze te wstretne wirusy powinny pozdychac:crazy:

reklama
witam Gabrysia znowu chora mialam jej robic urodziny w niedzielę ale nici z imprezy :-(gorączkuje od wtorku bylismy u lekarza i ma anginę ja juz mam dosc jeszcze dzis mam ostaTnia godzine jazdy a w poniedzialek ma zdawac testy w WORD MAM DOSC :wściekła/y::wściekła/y:chorob prawa jazdy dzieci i meza i wogle nic mi sie nie chce pozdrawiam:-(

Do góry