reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Jest temat o mamusiach :) więc niech i będzie o przyszłych mamusiach co wy na to?:> kto sie dopisuje??

Ja jestem w 35 tygodniu :)

reklama
Hej dziewczyny :) ja jestem z okolic kielc :) Mam 21 lat i jestem w 35 tygodniu i spodziewam się córci :)
Mogę dołączyć??
WItam! Ja nie decyduje ale na moje mozesz dolaczyc. Pierwszy dzidziuś? ja mam juz córeczke 2 latka i 2 mc i jestem na etapie starań o 2 dzidzi. Staramy sie od 8 mc i nie wychodzi nam tzn jeszcze nie zciążyłam.

Pewnie że możesz dołączyć ;-). A gdzie planujesz rodzić? krlnk - strasznie trudny nick masz :-p
Wictoria - a ty gdzie rodziłaś? Chodzisz teraz do jakiegoś gina czy na razie sami się staracie bez "wspomagania"?

Przyszłych jeszcze chyba u nas mało, ale dwie starające są, ale chyba niezaciążą zanim urodzisz, bo mało ci już zostało ;-)

zawsze może jakaś dołączy- poczekam cierpliwie hehe :) ano niewiele a tak sie dłuży ehh :)

mrozik_j mój nick jest od imienia :) dodaj samogłoski i wychodzi KaRoLliNKa ;) hehe
a rodzić będę na kościuszki :)

Witam! nim sie obejzysz twój maluszek bedzie na świecie i za przeproszeniem :-):tak:nie bedziesz miała czasu sie po pupie podrapać:-D Pozdrawiam i zdrowia zycze

Dzień dobry wszystkim!!!! Rodziłam na kościuszki bo z tamtąd mam lekarza prowadzącego nazywa się Raczek:tak: Na razie staramy sie bez wspomagaczy wrociliśmy 3 mc temu z uk i kazałmi poczekać na wspomagacze:-) czasem sie złoszcze bo nie wiem dlaczego od tak dlugiego czasu nam sie nie udaje ale jesli w tym cyklu też sie nie uda mam sie zglosić do lekarza i prawdopodobnie bedziemy robic badania:-( Co do lekarza to jestem zadowolona prowadzil mnie przez całą ciąże przyjmował w szpitalu jak miałam wątpliwości i coś sie działo robil mi cesarke wiec na razie jestem na prawde z niego zadowolona :-)

reklama
Hej kobietki, witam z samego ranka, :tak:,
Witam wszystkie nowe koleżanki

Ja jak na rzie w tej samej firmie, do konca misiaca, wczoraj zainstalowali mi neofon :-D:-D:-D, ale tak zwlekałam ze nie zdazyłam go wypróbowac "niestety",

Zdrróweczka dkla wszystkich chorowitków:tak:

Do góry