reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

wiktoria, Joanna Zdrówka zyczę dla waszych dzieciaczków

U mnie na szczęscie dzieciaczki zdrowe

Ale tu cisza
Ja siedzę teraz na forum na www. parenting. pl
jak macie ochote pogadac z dziewczynamiu ze swietokrzyskiego to zapraszam .

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny, czasem uda mi się do was zaglądać ale juz z napisaniem to kiepsko.
Ale może zacznę tu pogaduchy:)
dużo zdróweczka dla dzieciaków waszych.

Czesc dziewuszki co tu tak pusto, widze ze króluja choróbska! Kurujcie sie kruszyny bo wiosna idzie, a swoja droga to doczekac sie juz nie moge bo to błoto to do nerwcy mnie doprowadza .
Kalka odzywaj sie czesciej bo widze ze dziewczyny chyba na sen zimowy zapadły:tak::-D

Ja mam w sobote egzamin i robię projekt na niego - im dłużej go robię tym mniej się orientuję jak to działa :baffled:
A po za tym Karola już lepiej się czuje - widać po tym że jej dupka do psocenia odżyła :dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Dziewczyny, strasznie tu psuto:(
Czyżby to zwiazane było z pogoda? Straszna ciapa jest, my siedzimy w domku.
Shiraaine co studiujesz?
A chyba sie przeprowadziłaś tak, wczesniej mieszkałas gdzieś blisko stoku o ile dobrze pamiętam.
Jak mija dzień?

Cześć dziewczyny:)JA JUŻ jestem mamą od miesiąca,rodziłam na Prostej i jestem zadowolona,Kubuś miał 3600 i 56cm długości.Ale mam problem mój Kubuś nie śpi w dzień i w nocy też praktycznie w ogóle,jeśli już uśnie to na 10 lub 15 min.Cały czas trzeba go bawić bo inaczej płacze strasznie i nie można go uspokoić.Już sama nie wiem co to może być na kolke to raczej nie wygląda,była u niego lekarka ,stwierdziła że wszystko ok,ładnie przybiera na wadze jest zdrowy.Czy któraś z was miała może taki problem???POMOCY bo ja już ledwo trzymam się na nogach,od miesiąca nie śpie i nawet nie mam czasu na jedzenie bo mały wiecznie płacze:(

czesc dziewczyny, witam niedzielnie,czesc darusia zagladaj czesciej do nas.Ja tez obydwoje dzieci rodziłam na prostej i złego słowa powiedziec nie moge, a jesli chodzi o twojego malucha to ciezko powiedziec niektore dzieciaczki tak po prostu maja ze lubia płakac, a jesli czujesz ze cos jest ni etak to moze skonsultuj sie z innym pediatra w ramach upewnienia sie.
Takie uroki macierzynstwa, cierpliwosci zycze!

no właśnie, chyba trzeba nazwę wątku zmienić na mamy ze świętokrzyskiego, będzie sprawiedliwie;-)

Darusia witaj , dzuo sił zyczę , bidulka z Ciebie

Dzisiaj pogoda byla całkiem całkiem
a co najwazniejsze juz amrzec , ejszcze tylko miesiąc i wkońcu moze zaczną się cieplejsze dni,
bo ja juz mama dosc tej zimy :wściekła/y:

reklama
Haloo Dziewczyny:-)
Witaj Darusia
U nas dziś dzień pełen energii, pogoda wspaniała, spacer mamy juz zaliczony, młodzik teraz smacznie śpi ja zabieram sie za obiadek i sprzatanie.
O tak juz marzeń może w końcu się ociepliu konkretnie, mam dość siedzenia juz w domku mały zreszta hcyba też.
A ja muszę się pochwalić ze moja syna odstawił smoczka juz 6 dzień funkcjonujemy bez niego:D
Miłego dnia

Do góry