reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

witam wszystkie kobietki te zasiedziale na forum i nowe kolezanki :-) u mnie troche lepiej ale po szpitalu Gabryska zrobila sie wrzeszcząca strasznie cale popoludnie plakala Wojtek nie daje sobie rady z lekcjami Zuzia nie chce pomóc ja nie mam jak pomóc Wojtkowi można zwariować :wściekła/y::szok: nie wiem co Gabi gotowac dzis zlapala kotleta mielonego i nie dala sobie zabrac a potem był placz bo chyba ja brzuch bolał :baffled: mam jej wprowadzić jej diete bogatoresztkowa ale wcale nie wiem jak sie za to zabrac mam wykaz co moze a co nie zrobilam potrawke z kurczaka z warzywami ale nie chciala wcale jesc Chyba niedlugo mnie zabiora do wariatkowa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:pozdrawiam

reklama
dzień dobry wszystkim! My jak zwykle piszemy wczesnie rano! Posypalo śniegiem więc dzisiaj idziemy sie potarzać :-) Od dzisiaj zaczynam moją małą odzwyczajać od picia butelką mleka rano przestawiam ja na kaszkę zobaczymy jak nam pojdzie?:baffled: Milego dnia życze wszystkim

dzień dobry wszystkim! My jak zwykle piszemy wczesnie rano! Posypalo śniegiem więc dzisiaj idziemy sie potarzać :-) Od dzisiaj zaczynam moją małą odzwyczajać od picia butelką mleka rano przestawiam ja na kaszkę zobaczymy jak nam pojdzie?:baffled: Milego dnia życze wszystkim

To powodzenia - moja już dostaje kaszke na śniadanie co 3 dzień i nie ma tragedii :tak: znacznie gorzej jeśli chodzi o niekapka :dry: ale i z tym sobie poradzimy jakoś - mam nadzieje ;-)
A my dzisiaj sprzątałyśmy i upiekłyśmy ciacho - jak któraś chętna to zapraszam jutro na ciasko z białą kawą :tak:

Witajcie z rana:-);-):-)
u nas mrozik:-);-) bałwanki się trzymają:-);-) dawno mnie u Was nie było:-);-) zaległości sie narobiło;-) nadrobimy:-) pozdróweczki dla Was i dla Waszych bobasków:-);-)

Czesc, ja juz w pracy, popijam kawusie, a tak mi sie wstac nie chciało ze..... :szok::szok:
Gdzie Wy sie podziewacie, mam nadzieje ze ni edopadły was choróbska.

Masiula - my zdrowi i od dzisiaj siedzimy sobie we trójkę w domciu bo M ma urlop do 5 marca :tak: I pewnie za tydzień będę chciałą go do pracy wygonić bo zacznie mnie wkurzać za długa jego obecność w domu :-p:-D Ale chociaż Karolcia będzie się miała z kim bawić :tak:

Miłego dnia wszystkim ;-)

Shirainee to dobrze ze nie chorujecie, wiesz ja mam tak samo ze na poczatku sie ciesze jak małz ma wolne a po jakims czasie zaczyna mnie wnerwiac i go wyganiam gdziekolwiek zeby od niego odpoczac, hehe takie uroki:-D:-D:-D
U nas tez mozliwie jesli chodzi o zdrówko, ja zdrowa , małz zdrowy(chociaz jego zawsze cos boli:-D:-D:-D), Krystianek troche pokasływał ale podleczyłam go syropkami i juz nie kaszle, a Marysia tylko katarek-mam nadzieje ze nic wiecej sie nie rozwinie.

Ja się melduję
U mnie mały szpital w domu,
Emilek od wczoraj gorączkuje.
Maciuś smarka i kaszle
mnie boli gardzło
a m ma katar.

Zaraz uciekamy do lekarza

Hej pączusiowo!
Ja sie cieszyłam ze choroby nas omijaja ale nie za długo , dzisiaj bede musiała isc z dziecmi do lekarza, Krystian kaszle mokro wrecz rzęrząco a Marysia sucho i duszaco tak ze znowu sie zaczyna.

asiulka zdróweczka dla WAS

reklama
Dzien dobry! widzę że wszyscy chorzy na szczęście nas wirusy omijają. My jak zwykle dzis zmykamy na sanki:-) Od poczatku z moim mężusiem mamy nowy cykl starankowy więc trzymajcie kciuki mam nadzieję że w tym cyklu się uda:baffled::rofl2:

Do góry