reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

reklama
kalka - pytałaś co studiuje - kończę studiować informatykę, a wcześniej skończyłam farmaceutykę z tytułem technika. A mieszkalam na Świętokrzyskim, teraz mieszkam na KSM-ie blisko centrum.

Padam na pysk, mam wirusowe zapalenie krtani i zatkane zatoki, Karola ma zastrzyki 2 razy dziennie (do środy - zobaczymy czy nie do piątku)Najgorsze bo mam pełno siły tylko łeb jak z ołowiu, a na dodatek mi plomba wypadła i mam pokaleczony język a do dentystki mogę iść dopiero jak wyzdrowieje :angry: Dzisiaj pomogłam chrzestnemu Karoli w zakupie wózka dla jego synka - wychodzą kole środy ze szpitala. Śliczny maluch - miał 4300 przy urodzeniu,ale ile wzrostu to nie wiem. Na żywo zobaczymy go w przyszłym tygodniu.

Joasiu - gratuluje zdanych testów ;-)

witam wczoraj dzien kobiet byl ale niedobry dla mnie :-( rano pokłociłam sie z mężem :wściekła/y: a potem juz było coraz gorzej :baffled: zadzwonila chrzestna Gabi ze nie przyjada na tort bo ich corka Aga zlapala rota wirusa i wymiotuje chrzestnego te nie bylo przyjechali tescie i przyszla moja mama i cały czas sie dochodzilismy z mezem tak mnie zakurzyl ze szok Miłego dnia :tak: moze bedzie lepszy dla mnie niz wczorajszy :dry:

No niestety na tym forum mało jest dziewczyn , nie nchce nikogo namawiac ale znam forum gdzie jest sporo dziewczyn i duzy ruch na atku swietokrzyskim
Ogolnie u mnie ok
a dzisiaj jest dzien mężczyzn i mysle jak by go uczcic :-D

A mi dzień kobiet miło minął - miałam egzamin i z racji tego nie byłam pytana i dostałam 4 :-D
Wczoraj była u mnie siostra z córką - wyciągnęła bidulę z domu jak się źle czuła (wymiotowała w nocy z niedzieli na poniedziałek) i jeszcze ją do wypożyczalni potem wyciągnęła. Dzisiaj zadzwoniła do mnie mama że siostra wymiotowała wczoraj wieczorem i dzisiaj i chyba mają grypę żołądkową albo inne badziewie. Na szczęście Karola szczepiona przeciw rota wirusom. Ale okazało się że głupota mojej siostry jednak nie ma dna. Nie dość że dziecko zmęczone wyciągała z domu to jeszcze Karolę narażała na złapanie tego badziewia.
A w ogóle to od dzisiaj mam baranka na głowie :-p Trwałej mi się zachciało :sorry2: A za tydzień farbowanie na czerwień - żeby się ciepło zrobiło wreszcie :tak: Zawsze na zimę mam czarne a na lato czerwone :-D:-D:-D

A po za tym mam prośbę - głosować można codziennie - bardzo prosimy o głosiki : Bebiko - Bo zdrowe dzieci to szczęśliwe dzieci

Buziaczki - uciekam coś zszamać ;-)

reklama
Dziewczyny mam prośbę ogromną do Was,
jeśli się jeszcze nie rozliczałyście z pitów i nie będziecie nikomu przekazywały 1%,to proszę was przekażcie ten procencik na córeczkę moich przyjaciół,
pod spodem podaję link do stronki na bb,gdzie stworzyłam apel z pomocą dla nich,i w nim jest również link do fundacji której podopieczną jest Karolinka.

1% dla Karolinki Spadło.

Z góry wam dziękuję

Shiraaine-głosik oddany.

Do góry