reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

WITAM wszyskich i każdego z osobna gratulacje dla kobitek co urodzily wątek jak widzę nieżle dzaiala i dochodzą nowe osoby Ja niestety coraz mniej czasu Gabrysia ma juz póltora roku inie da sie już tak posiedzieć dlugo :tak: szykuje też starszaki do szkoły Wojtek i Zuzia powyrastaly z wielu rzeczy iniestety ale trzeba pokupować nowe .ciuchlandy odpadają bo nic nie możbna wykrzebać ale ratuje sie Leclerkiem bo tam jest dużo fajnych iniedrogiich ubran Niestety nigdzie nie mogę kupić Zuzi kurtki takiej przejściowej bo jeszcze nie sezon :szok::no: Tyle bo Gabrysia wstala trzeba ja ubrać i napic sie gorzkiej herbaty bo cos mi siedzie na żołądku:baffled: Miłego dnie babencje :-D i trochę aktualnych zdjec ;-)

Załączniki

• 062708181459.jpg
    062708181459.jpg
    71,9 KB · Wyświetleń: 33
  • 071708181241.jpg
    071708181241.jpg
    73,6 KB · Wyświetleń: 31
  • 052708163757.jpg
    052708163757.jpg
    74,2 KB · Wyświetleń: 27
  • 061508172746.jpg
    061508172746.jpg
    119,3 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Dzięki kobietki... :-) Jak narazie byłam tylko tam koło tesco, i obok reala... Na Ściegiennego też się wybrałam ale było zamknięte... :-( Tam obok reala faktycznie ceny mają niezłe... Wózek który w necie jest za 2350 (z fotelikiem) u nich 2400 bez fotelika... :dry: Dzięki za podpowiedzi, napewno skorzystam... :-)

Dziewczyny - i jak zakupy? Znalazłyscie jakieś fajne ciuchy?
Joanna 23- no trzeba patrzeć dobrze na ceny. Ja to oglądałam w sklepach a zamawiałam na necie. Dużo taniej wyszło. Ale sporo czasu poświęciłam na grzebanie :-D
Joanna 73 - faktycznie, rok szkolny za pasem, zakupy trzeba porobić. Wiem jakie to kosztowne. Normalnie kosmos. Ostatnio na bazarach maja fajne ceny, niby wyprzedaże, a półbutki z takiej miękkiej "skóry" za 10 zł mają!!!:szok:

WITAM udało mi się kupic :Zuzi dwie pary spodni dresowych jedna za 8.9 zl ,Wojtkowi dzinsy za 15 zl bluzę bawelnianą z kapturem za 11 zł i spodnie dresowe z podszewką za 15 zl ,pizamki całej trójce po 11 zl jedna ,buty do szkoły typu adidasy para za 12 zł Czekam bo w biedronce czasmi jest fajna oferta na jesien Najgorsze ze ja zostałam beż kurtki :baffled: koleżanka chciala mnie poratowąc ubraniami ale Zuiz sie zawzięła ipowiedziałą że woli mieć mało rzeczy niż chodzić po kimś Dobrze że Gabrysia jeszcze mała i nie interesuje ją co jej nakładam A może któraś z Was chce troche ciuszkow takich do roku czasu dajcie znać dam numer i sie dogadamy Ubranka są w dobrym stanie niektore wogóle nie chodzone Dużo mam sukieneczek w które moja Gabrysia nie ubieralam Pomyślcie Miłego dnia :-D

Joanna73 - no to super że tak sie zakupy udały. Ja też się rozglądam za kórtką, bo mi się stara już znosiła
już w zeszłym roku miałam kupic, ale ze byłam po porodzie, to nie chciałam, bo dużo w nadwadze miałam, no i dobrze wysżło, bo juz teraz bym jej nie założyła i była by strata kasy
No a teraz to mi się nic nie podoba. Marzy mi sie skóra, ale strasznie drogie są :dry:.

MROZIK_I KOŁO MNIE W BURSIE niedlugo będzie kiermasz odzieży skórzanej ja sobie na takim kiermaszu kupiłam niedrogi czerwony skórkowy żakiet -kurtkę za 400 zl też zaraz po urodzeniu Gabrysi i jestem zadowolona Jak byś chciał to chętnie dam Ci znać kiedy będzie dokladnie i sobie obejrzysz Kiermasz jest 2 razy do roku i co roku maja fajne fasony kutrek w przystępnych cenach można sie potargowac :tak:numer telefonu chętnie podam na priv jak sie zdecydujesz :tak:

Witam :)
Jestem tu pierwszy raz. Jestem w 20 tyg. ciąży bliźniaczej, prowadzi mnie dr N, zamierzam rodzić na Czarnowie i w związku z tym mam pytanie, czy może sa tu osoby które miały poród bliźniaczy w tym szpitalu? Czytałam, że najcześciej takie porody kończa się cc, gdybym jednak musiała rodzić sn, to chciałabym poród rodzinny. Może ktoś wie, jak to jest z porodami rodzinnymi na Czarnowie, czy wymagany jest wcześniejszy udział w szkole rodzenia? Zastanawiam się nad szkoła rodz., bo istnieje duże prawdopodobieństwo, ż ebęe mieć cc.

reklama
Hej kobietki znowu was zaniedbałam ale wiecie zrozumnie,po nieobecnosci miesięcznej w domu musiałam ja doprowadzić do stanu,używalności.Postaram się do was częściej zaglądać.Mój Maciuś dziś idzie do szkoły do zerówki mam delikatnego stresika.Pozdrawiam

Do góry