reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

witam kraf:-) mam nadzieję że zagościsz na dłużej i gratulacje maluszka w brzuszku:-)
Masiula ja też tam wczoraj buszowałam w tym sklepie:-)dla dzieciaczków można naprawde fajne ciuszki kupić a i bielizna atlantica jest bardzo tania:-) trzymam kciuki żeby synkowi sie nie odwidziało w przedszkolu, hi hi
asiulka ja ten syropek dawałam małej bo dostała go na te pręzenia ale ulewała po nim zwarzonym pomarańczowym mleczkiem(bo on ma taki smak) i przestałam dawać, ale rzeczywiście niech misia wypróbuje, oby jej majeczce pomogło

reklama
AHaa a po jakim czasie zaczęła Ci ulewać,Ja mam dwie siostry i obie mają maluszki Adaś ma 4,5 miesiąca(mieszka w Kielcach) a Paula ma 2 miesiące,i oboje mają ten syropek i jak na razie nie ulewa im się Ale to zależy chyba od organizmu dzieciaczka.
Pozdrawiam kobiałki

Ja jeszcze wieczorkiem zajrzałam,Marysia spi(no prawie):-D,maz Krystianowi sniadanie szykuje wiec ja korzystam z chwili.A tak w ogóle to powiem Wam cos ciekawego.Wczoraj bylismy z moim m załatwiac rodzinne,no wiec najpierw pojechalismy do skarbowego-poszło zaskakujaco szybko,pozniej do biura pracy po moje zaswiadczenie ze jestem bezrobotna,a tu pani w okienku mówi ze musze jakas prace podjac bo inaczej mnie wyrejestruja.A ze jeszcze nie mam 25 latek no to pokierowała mnie na staz.Pomyslałam sobie a co tam najwyzszy czas wziasc sie wreszci e do roboty:tak::tak::tak::tak::-Di miałam isc do tego biura w poniedziałek ,a ja dzis patrze na to moje zaswiadczenie a ono na jaks obca babeczke wypisane na całkiem inne nazwisko.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno i wychodzi na to ze w poniedziałek znowu spedze "troszke" czasu w posredniaku ufff...
A Wy macie jakies plany na weekend?
Ahaa rzeczywiscie jesli chodzi o bielizne atlantica to naprawde sie opłaca kupic.
Pozdrowionka dziołszki lece myj myj:tak:

na kolki - ale to trzeba by się wybrać do lekarza po receptę i radę - coordinax lub prepulsid - to jest ta sama substancja ale inny producent
tylko że wiem że cos było z coordinaxem i chyba go wycofują ale nie ze względów leczniczych tylko chyba coś firma pada

a ja miałam mieć 12-stego egzamin i się okazuje że nici z tego bo sobie wykładowca odwołał zajęcia i nie wiadomo jak skończymy semestr
a wczoraj mojemu koledze z roku urodziła się córcia - 3700g i 57 cm i jak twierdzi świerzo upieczony tatuś - jest cudowna i podobna do niego :laugh2::laugh2:

asiulka ja odstawiłam tak po około tygodniu, od razu coś ten syropek jej nie podchodził:-(
masiula to nie zazdroszcze wizyt w pośredniaku, masakra, tam się zawsze pół dnia spędza, ale gratuluje stażu:-)
shiraaine pogratuluj koledze od cioteczek z forum:-)a tak na marginesie to która córcia nie jest cudowna i podobna do tatusia;-) wszyscy tatusiowie tak twierdza. hi hi:-)

a ja odkleiłam małej dziś ten cholerny plaster z brzuszka - cały brzuszek ma poodparzany, już nie ide na te klejenia, sama będe jej zaklejała sam pępuszek a nie cały brzuch, byliśmy też na kontroli u neurologa i wszystko ok:-)pogoda paskudna, na spacerek nie da rady wyjść.......buuuuu

Jest impreza w czwartek 11września w parku koło muszli koncertowej od 11 godziny zaprasza instytut pampers można zasięgnąć rady i dowiedzieć się wielu interesujących rzeczy a także otrzymać darmowe próbki ja dostałam takie zaproszenie telefonicznie a może sie spotkamy i w w końcu poznamy ;-)

Dziewczyny - pisać do mnie na priv listy na wątek zamknięty - kogo chcecie tam widzieć. Jak będę miała od kilku osób listy to przesyłam do admina i będziemy mieć nasz wątek zamknięty :tak:

Jej ale dużo napisane :-). Wreszcie sie wątek rozkręca. Musze poczytać, bo tylko ostatniom stronke na razie mi się udało ;-) Ja nie wiem czy dam radę być na tym spotkaniu, ale moze mi sie uda wyrwać.:-p

Nie bardzo rozumiem o co chodzi z tymi listami n wątek zamknięty :sorry2:

reklama
Witam pourlopowo :)
Dzięki raz jeszcze za te namiary na sklepy ciążowe - obiegłam je i rzeczywiście najfajniejszy jest ten w bramie koło Tęczy - mnóstwo rzeczy mi się tam spodobało, ale raczej takich na większy już brzuszek.
Ostatecznie moje pierwsze spodnie ciążowe zamówiłam na allegro - bałam się, że nie dojdą przed wyjazdem, więc wzięłam za pobraniem i w 2 dni miałam je u siebie. Ze spodni jestem ogromnie zadowolona, no i cenowo razem z przesyłką wyrobiłam się w 100zł :) he he, będzie więcej na przyszłe wydatki ;)

Kraf83 - to ja jestem w ciąży zaraz po Tobie, bo mam termin na 8 marca :) Więc może na wiosnę będziemy razem biegac po parku z wózeczkami? :)
Napisz gdzie chodzisz do lekarza i czy wiesz już w którym szpitalu chcesz rodzic?

Do góry