reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Kielc i Okolic

szkoda że w tej Brykolandii nie ma żadnych fotek... bo w tej na Czarnowie byłam właśnie i tam były jakieś urodzinki i pełno starszych chłopców było i biegali nie patrząc na małe dzieci w ogóle.. wkurzało mnie to trochę.. bo raz Patryka przewrócili...

reklama
My zazwyczaj chodzimy tak między godziną 11 a 15 w sobotę to mało dzieciaków jest i same małe, ogólnie cisza i spokój. panie fajne, bawią się z dzieciakami, mogę swoją spokojnie zostawić i iść do pracy :-)
ogólnie bawialnia jest podzialona na dwie części- w jednej jest małpi gaj ze zjeżdżalniami i basenem piłek a w drugiej są takie plastikowe domki, jeździki, materace, kuchenki dla dziewczynek, stolik do rysowania itd itp. no i jeszcze kącik dla rodziców z kanapami. i dobrą kawkę dają. mają też promocję na sobotę- 1 godzina 10zł, druga 5 a kolejne po 4zł :-)

2781649424.gif

Wczoraj usiadłam do Was,i zadzwonił tel.
później mówię do m.włarzę pod koc bo mi zimno
i obejrzę sobie jakieś wiadomości,i...usnęłam.

Obudził mnie jak po 21 wychodził do pracy.
Wstałam umyłam się,i w kimono,bo chłopcy już spali.
Taki dzień chyba senny wczoraj był bo lało cały boży dzień,do wieczora.

A dziś było pięknie,i 22 stopnie.
Spotkałam się wieczorkiem z moją psiapsółką na chwilkę ,przelotem,
była z ciórcią u mnie u lekarza,
a że mieszka ponad 30km,odemniem,rzadko się widzimy.
Może uda nam pojechać do niej w sobotę,ale nie wiadomo ,
bo może mieć zjazd w szkole,bo się zapisała z nudów.

Chłopaki zdrowi,wariują na maxa.
A ja zaraz idę w kimonko,bo o 5 pobudka.

Zagłosujcie jak możecie plisss

https://apps.facebook.com/konkursuczyibawi/?id=704

Spokojnej nocki.

witajcie mamusie:)
aż miło było zajrzeć tyle wpisów w jeden wieczór po prostu nie do wiary:)
u nas pomału do przodu, Majeczka już dochodzi do siebie:)

na sobote i niedziele mam zaplanowane pakowanie i układanie tak więc czas zleci, jutro mam wolne to odeśpię szpital i całą tę nerwówkę bo powiem wam że wysiadam psychicznie pomalutku:(
miłych snów dziewczyny
do jutra
zapraszam na pyszną kawusię:D

a jak tam dojechać??? a ile taki wypadzik na Paitball kosztuje??? a może tylko on 1 sam tam jechać i tam będą jacyś faceci??? kurcze ale by był zadowolony jakbym taki wypad mu zorganizowała

Marla - to ty pracujesz w tej kwiaciarni koło laryngologa? Bo bywam tam czasami. Ostatnio jak przechodziłam, to widziałam dziewczynę podobną do Ciebie. Nawet miałam zapytać czy to Ty, ale jakoś głupio mi było, a do tego pędziłam po Wiki do żłobka z Filipem.

Co do Paintballa - to mój mąż był ostatnio na kawalerskim - chyba w Borkowie. Bardzo zadowoleni byli. A my dziewczyny byłyśmy w Laserarenie, na delikatniejszej strzelance - laserowej.
Też polecam. No i kręgle - fajna sprawa. Nawet była para i swiętowała urodzinki - sami byli. Zamówili sobie drineczki i sie razem bawili

Hello.

U nas pogoda cudna ,na termometrze 24 stopnie
biggrin.gif
biggrin.gif

Mieszkanko wysprzątałam,obiadek ugotowany,zjedzony,
tylko m.jak wstanie po nocce,to sobie odgrzeje i zje.
Gotowałam dziś fasolkę po bretońsku.

Maciek poszedł z psem,do moich rodziców,
a ja z Emiloskim szykujemy się,
niedługo podjedzie po nas moja koleżanka z pracy,
i jedziemy sobie do mojej Agatki,
pracowała z nami,ale jak była redukcja etatów,
to niestety ją zwolnili
unhappy.gif

Ale my cały czas utrzymujemy kontakt.
Kawałeczek do niej mamy bo 35 km,
ale co się nie robi,aby miło spędzić dzień.

Pamiętacie o nas
wink2.gif
wink2.gif

https://apps.facebook.com/konkursuczyibawi/?id=704

Miłej soboty Wam życzę.

hejka:)
byłam dziś układać rzeczy w nowym mieszkaniu, ledwie żyję, dopiero co wróciliśmy..........

reklama
Do góry