reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Kielc i Okolic

reklama
Witam...

Ja wczoraj byłam z Patrykiem w bawialni Julka Patrykowi się bardzo podobało a Mnie bolą ręce od ciągłego dźwigania go na zjeżdżalnię he musiałam cały czas razem z nim się bawić b tylko mama mama ale tak szczerze nie puściłabym go tak samego bałabym się... ale było fajnie dzisiaj jedziemy do Brykolandi :)

hey dziewczyny :-)
Mrozik, tak pracuje tam :-) jak będziesz następnym razem u laryngologa daj znać i przychodź na kawę :-)
Samotronka, wejdź na stronę którą podałam, tam są koszty, no i lepiej sobie zebrać ekipę, ciężko się dołączyć do kogoś na miejscu, no chyba że znajdzie jakiś klub i wstąpi, takie kluby regularnie jeżdżą na strzelanie :-) ogólnie zadzwoń do chłopaków i się dogadaj, albo przejedź się do Borkowa, jak Mrozik pisała :-)
kręgle też polecam, w Dyspensie przy rynku są nieco tańsze niż w galerii i bardziej kameralnie się gra :-)

a u nas choroba zapanowała, Baśka wczoraj dostała gorączki nagle w przedszkolu i ma do dziś...ehh..kiblujemy w domu...

Joanna - witaj. Jak dzieciaki? Jak dzieciaki? Gabi do szkoły chodzi? Fajnie ze się odezwałas :tak:
Marla - przy okazji laryngologa to ciężko będzie z kawką - bo z Filipem będę. Ale dziękuje za zaproszenie. Najwyżej zajrzę się przywitać :-)
Samotronka - i byłaś w bawialni?
Julita - ale satysfakcja chyba jest ogromna - juz finiszujecie :tak:

Gabi została w przedszkolu ma roczne przygotowanie do zerówki ,Wojtek jest w pierwszej gimnazjum a Zuzia w piątej klasie ,Na razie odpukac nie chorują Zuzia była dwa razy latem nad morzem ,Gabi pluskała sie w ŁABĘDZIOWIE więc chybasie troche dziewczyny zachrtowały Wojtek rzadko choruje Ja teraz siedze w domu na zwolnieniu bo nie przedłuzył mi umowy o prace Jakos sobie radze :tak:

witam po długiej nieobecności :tak:

Joanna - witaj. Jak dzieciaki? Jak dzieciaki? Gabi do szkoły chodzi? Fajnie ze się odezwałas :tak:
Marla - przy okazji laryngologa to ciężko będzie z kawką - bo z Filipem będę. Ale dziękuje za zaproszenie. Najwyżej zajrzę się przywitać :-)
Samotronka - i byłaś w bawialni?
Julita - ale satysfakcja chyba jest ogromna - juz finiszujecie :tak:
tak tak już końcóweczka:):)

joanna super że się odezwałaś, pisz co u was:)

dzień dobry ja już zmykam do pracy
miłego dnia babeczki:)

reklama
witam sobotnio:)
Niestety ranki już bardzo zimne jak na październik. Mam wolne, wiedz zbieram sie zaraz na zakupy:)

Do góry