reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

reklama
Witam...

Ja wczoraj byłam z Patrykiem w bawialni Julka Patrykowi się bardzo podobało a Mnie bolą ręce od ciągłego dźwigania go na zjeżdżalnię he musiałam cały czas razem z nim się bawić b tylko mama mama ale tak szczerze nie puściłabym go tak samego bałabym się... ale było fajnie dzisiaj jedziemy do Brykolandi :)

hey dziewczyny :-)
Mrozik, tak pracuje tam :-) jak będziesz następnym razem u laryngologa daj znać i przychodź na kawę :-)
Samotronka, wejdź na stronę którą podałam, tam są koszty, no i lepiej sobie zebrać ekipę, ciężko się dołączyć do kogoś na miejscu, no chyba że znajdzie jakiś klub i wstąpi, takie kluby regularnie jeżdżą na strzelanie :-) ogólnie zadzwoń do chłopaków i się dogadaj, albo przejedź się do Borkowa, jak Mrozik pisała :-)
kręgle też polecam, w Dyspensie przy rynku są nieco tańsze niż w galerii i bardziej kameralnie się gra :-)

a u nas choroba zapanowała, Baśka wczoraj dostała gorączki nagle w przedszkolu i ma do dziś...ehh..kiblujemy w domu...

Joanna - witaj. Jak dzieciaki? Jak dzieciaki? Gabi do szkoły chodzi? Fajnie ze się odezwałas :tak:
Marla - przy okazji laryngologa to ciężko będzie z kawką - bo z Filipem będę. Ale dziękuje za zaproszenie. Najwyżej zajrzę się przywitać :-)
Samotronka - i byłaś w bawialni?
Julita - ale satysfakcja chyba jest ogromna - juz finiszujecie :tak:

Gabi została w przedszkolu ma roczne przygotowanie do zerówki ,Wojtek jest w pierwszej gimnazjum a Zuzia w piątej klasie ,Na razie odpukac nie chorują Zuzia była dwa razy latem nad morzem ,Gabi pluskała sie w ŁABĘDZIOWIE więc chybasie troche dziewczyny zachrtowały Wojtek rzadko choruje Ja teraz siedze w domu na zwolnieniu bo nie przedłuzył mi umowy o prace Jakos sobie radze :tak:

witam po długiej nieobecności :tak:

Joanna - witaj. Jak dzieciaki? Jak dzieciaki? Gabi do szkoły chodzi? Fajnie ze się odezwałas :tak:
Marla - przy okazji laryngologa to ciężko będzie z kawką - bo z Filipem będę. Ale dziękuje za zaproszenie. Najwyżej zajrzę się przywitać :-)
Samotronka - i byłaś w bawialni?
Julita - ale satysfakcja chyba jest ogromna - juz finiszujecie :tak:
tak tak już końcóweczka:):)

joanna super że się odezwałaś, pisz co u was:)

dzień dobry ja już zmykam do pracy
miłego dnia babeczki:)

reklama
witam sobotnio:)
Niestety ranki już bardzo zimne jak na październik. Mam wolne, wiedz zbieram sie zaraz na zakupy:)

Do góry