reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

hej dziewczyny
a ja jestem chora:-:)-:)-:)-( dostalam antybiotyk zeby maly nie urodzil sie z zapaleniem pluc:-:)-:)-(fatalnie sie czuje... do spzitala mam sie zglosic 6 maja w dniu swoich urodzin:sorry2::sorry2: ale urodziny z choroba i napewno wyladuje na izolatce bo jestem chora niesamowite przeziebienie...

reklama
hej kiedys sie zalogowalam na to forum ale długo nie zagladałam.
Jestem mamą 2,5 letniej Weroniki i półrocznego Wiktorka
Mieszkam na Słonecznym Wzgórzu i narazie tyle

hej dziewczyny
a ja jestem chora:-:)-:)-:)-( dostalam antybiotyk zeby maly nie urodzil sie z zapaleniem pluc:-:)-:)-(fatalnie sie czuje... do spzitala mam sie zglosic 6 maja w dniu swoich urodzin:sorry2::sorry2: ale urodziny z choroba i napewno wyladuje na izolatce bo jestem chora niesamowite przeziebienie...
ZDROWIEJ KOBITKO :tak: TRZYMAM KCIUKI ZA SZCZęSLIWY PORóD :-)
TRUSKA5 witam i zaglądaj częsciej jak czas pozwoli
Misia dla Ciebie też życzę zdrówka i pilnuj diety ;-)

Witaj truska:-) miło że będzie nas więcej:-)
Kamilka przed samym porodem zachciało ci się chorować, szalona jesteś:-) a tak na poważ nie to wracaj szybko do zdrowia bo niedługo dużo siły będziesz potrzebowała!!!!!
Misia pesser założony mam od piątku, trochę nieprzyjemnie było ale szybciutko! a teraz rzeczywiście absolutnie go nie czuć:-) mam nadzieję że posłuży do samego porodu:-)
trzymajcie się cieplutko bo pogoda w końcu piękna:-)

pomalu pomalu miprzechodzi ale jestem strasznie oslabiona... co chwile boli mnie glowa i katar jeszcze meczy ale goraczki nie mam...

jestem podlamana bo nie duzo mi zostalo a dziewczyny u mnie na majowkach juz zaczely jedna za druga rodzic... co ja powinnam pierwsza...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a ja siedze jak kura i niestety raczej bede sie musiala stawic 6 maja na wywolanie

Hej. Piękna pogoda prawda;-):-)
Misia pilnuj dietki i mierzenia cukru,a po ciąży napewno przejdzie i wszystko wróci do normy:tak:
Kamilka dużo dużo zdrówka:tak: wykuruj się szybciutko,bo będzie ci potrzebna siła do porodu;-).
Ahaa fajnie że szybko poszła z tym pesserem:tak:
Dziewczyny trzymam za was wszystkie kciuki:tak:
Truska witaj:-)
Joanna fajnie,że wypoczęłaś i samopoczucie wydaje mi się,że lepsze;-):tak: To dobrze:-)
Pozdrawiam/

A ja się witam z Karolą na kolanach - leżakuje na poduszce i śpi słodko :-p Wyszłabym z nią na spacer, ale zostawili mnie samą w domu i nie ma mi kto wózka znieść, a ja jeszcze niestety nie odzyskałam mięśni brzucha :dry: Karolcia rośnie powolutku, już jej widać paluszki zamiast patyczków :laugh2: Coraz dłuższe sobie spacery ucinamy, ostatnio nawet w parku byliśmy przelotem :tak:

Miłego dnia wszystkim życzę ;-)

a ja pomalu dochodze do siebie maly bryka jeszcze w brzuszku jutro idziemy do pana doktora..ale wydaje mi sie ze nie powie nic nowego oprocz tego ze widzimy sie 6 maja w szpitalu..ale to juz nie dlugo.. ale ten czas szybko zlecial nawet nie wiem kiedy?? to szkola praca dam i zlecialo a teraz bede miala mojego krasnalka:tak::tak: tez chcialabym isc juz na spacer ale niestety mnie to jeszcze troce zejdzie zanim wyjdziemy...

reklama
a ja tylko na chwilke zamieszczam obiecane zdjęcia :-)
Gabula na balkonie o 8 rano
Wojtek odpoczywa
Zuzia gra w piłkę
Gabula robi papa babci

Załączniki

• 042708171352.jpg
    042708171352.jpg
    77,2 KB · Wyświetleń: 38
Do góry