reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

hej dziewczyny
a ja jestem chora:-:)-:)-:)-( dostalam antybiotyk zeby maly nie urodzil sie z zapaleniem pluc:-:)-:)-(fatalnie sie czuje... do spzitala mam sie zglosic 6 maja w dniu swoich urodzin:sorry2::sorry2: ale urodziny z choroba i napewno wyladuje na izolatce bo jestem chora niesamowite przeziebienie...

reklama
hej kiedys sie zalogowalam na to forum ale długo nie zagladałam.
Jestem mamą 2,5 letniej Weroniki i półrocznego Wiktorka
Mieszkam na Słonecznym Wzgórzu i narazie tyle

hej dziewczyny
a ja jestem chora:-:)-:)-:)-( dostalam antybiotyk zeby maly nie urodzil sie z zapaleniem pluc:-:)-:)-(fatalnie sie czuje... do spzitala mam sie zglosic 6 maja w dniu swoich urodzin:sorry2::sorry2: ale urodziny z choroba i napewno wyladuje na izolatce bo jestem chora niesamowite przeziebienie...
ZDROWIEJ KOBITKO :tak: TRZYMAM KCIUKI ZA SZCZęSLIWY PORóD :-)
TRUSKA5 witam i zaglądaj częsciej jak czas pozwoli
Misia dla Ciebie też życzę zdrówka i pilnuj diety ;-)

Witaj truska:-) miło że będzie nas więcej:-)
Kamilka przed samym porodem zachciało ci się chorować, szalona jesteś:-) a tak na poważ nie to wracaj szybko do zdrowia bo niedługo dużo siły będziesz potrzebowała!!!!!
Misia pesser założony mam od piątku, trochę nieprzyjemnie było ale szybciutko! a teraz rzeczywiście absolutnie go nie czuć:-) mam nadzieję że posłuży do samego porodu:-)
trzymajcie się cieplutko bo pogoda w końcu piękna:-)

pomalu pomalu miprzechodzi ale jestem strasznie oslabiona... co chwile boli mnie glowa i katar jeszcze meczy ale goraczki nie mam...

jestem podlamana bo nie duzo mi zostalo a dziewczyny u mnie na majowkach juz zaczely jedna za druga rodzic... co ja powinnam pierwsza...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a ja siedze jak kura i niestety raczej bede sie musiala stawic 6 maja na wywolanie

Hej. Piękna pogoda prawda;-):-)
Misia pilnuj dietki i mierzenia cukru,a po ciąży napewno przejdzie i wszystko wróci do normy:tak:
Kamilka dużo dużo zdrówka:tak: wykuruj się szybciutko,bo będzie ci potrzebna siła do porodu;-).
Ahaa fajnie że szybko poszła z tym pesserem:tak:
Dziewczyny trzymam za was wszystkie kciuki:tak:
Truska witaj:-)
Joanna fajnie,że wypoczęłaś i samopoczucie wydaje mi się,że lepsze;-):tak: To dobrze:-)
Pozdrawiam/

A ja się witam z Karolą na kolanach - leżakuje na poduszce i śpi słodko :-p Wyszłabym z nią na spacer, ale zostawili mnie samą w domu i nie ma mi kto wózka znieść, a ja jeszcze niestety nie odzyskałam mięśni brzucha :dry: Karolcia rośnie powolutku, już jej widać paluszki zamiast patyczków :laugh2: Coraz dłuższe sobie spacery ucinamy, ostatnio nawet w parku byliśmy przelotem :tak:

Miłego dnia wszystkim życzę ;-)

a ja pomalu dochodze do siebie maly bryka jeszcze w brzuszku jutro idziemy do pana doktora..ale wydaje mi sie ze nie powie nic nowego oprocz tego ze widzimy sie 6 maja w szpitalu..ale to juz nie dlugo.. ale ten czas szybko zlecial nawet nie wiem kiedy?? to szkola praca dam i zlecialo a teraz bede miala mojego krasnalka:tak::tak: tez chcialabym isc juz na spacer ale niestety mnie to jeszcze troce zejdzie zanim wyjdziemy...

reklama
a ja tylko na chwilke zamieszczam obiecane zdjęcia :-)
Gabula na balkonie o 8 rano
Wojtek odpoczywa
Zuzia gra w piłkę
Gabula robi papa babci

Załączniki

• 042708171352.jpg
    042708171352.jpg
    77,2 KB · Wyświetleń: 37
Do góry