reklama
Kamilka, nie zapomimy o tobie
a moze szybciej cię dopadnie:-)
ja dziś byłam u lekarza, szyjka nadal króciutka i w piątek założą mi ten pessar, lekarz mówi że to fajna sprawa i można z tym lepiej funkcjonować niż do tej pory:-) oby:-)
dużo słoneczka w ten pochmurny dzień dla wszystkich
ja dziś byłam u lekarza, szyjka nadal króciutka i w piątek założą mi ten pessar, lekarz mówi że to fajna sprawa i można z tym lepiej funkcjonować niż do tej pory:-) oby:-)
dużo słoneczka w ten pochmurny dzień dla wszystkich
AHaa no to może i dobrze ,że Ci założą jak masz cały czas szyjkę krótką,będziesz spokojniejsza.
Będą Ci Go zakładać w szpitalu czy w gabinecie?
Podobno jest to niebolesne
.Jak tam Twoje skurcze,masz cały czas,czy już lepiej?
Kamilka trzymaj się cieplutko,pogoda rzeczywiście wstrętna
!!!
10 dni tom już prawie możesz się pakować do szpitala;-),oby wszystko poszło szybko i gładko.A ile godzin rodziła Twoja mama,bo to podobno może być dziedziczne;-)?
Ja właśnie wróciłam z testu 75 g glukozy,bo mi 50 g wyszedł za wysoki
,mam nadzieję,że teraz wyjdzie dobrze,bo jeszcze cukrzyca ciążowa ... to za dużo jak na mnie
.Trzymajcie kciuki.
Całuję was wszystkie dziewczynki,te nieobecne ...do komputerów i laptopów zapraszam
.Buziaczki.
Będą Ci Go zakładać w szpitalu czy w gabinecie?
Podobno jest to niebolesne

Kamilka trzymaj się cieplutko,pogoda rzeczywiście wstrętna

10 dni tom już prawie możesz się pakować do szpitala;-),oby wszystko poszło szybko i gładko.A ile godzin rodziła Twoja mama,bo to podobno może być dziedziczne;-)?
Ja właśnie wróciłam z testu 75 g glukozy,bo mi 50 g wyszedł za wysoki

Całuję was wszystkie dziewczynki,te nieobecne ...do komputerów i laptopów zapraszam

mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Ja jestem, ale strasznie zabiegana. W pracy fure roboty, w domu Filip chory i mąż. U Filipa to zaczęło się od zapalenia krtani (a w zasadzie od katarku) i już ma zapoalenie oskrzeli i zmiany w płucach :-(
Kamilka - no to czekamy na wieści po szybkim i bezbolesnym porodzie :-)
Misia - trzymamy kciuki za dobre wyniki
AHaa - no to daj znać jak juz będziesz miała to coś
A gdzie się Joanna podziewa? Dawno nie zglądała
Kamilka - no to czekamy na wieści po szybkim i bezbolesnym porodzie :-)
Misia - trzymamy kciuki za dobre wyniki
AHaa - no to daj znać jak juz będziesz miała to coś

A gdzie się Joanna podziewa? Dawno nie zglądała
misia to ty uważaj na siebie, trzymam kciuki żeby cukier opadł! ja jeszcze nie miałam glukozy robionej, ale myślę że dobrze jest!
kamilka dasz radę! musisz być dzielna:-)
mrozik oczywiście ze dam znać:-)
w sumie to się cieszę chyba że mi to założą, trochę po kieszeni pociągnie ale będzie bezpieczniej ze spokojnym donoszeniem ciąży! zakładają to w gabinecie, trwa to chwilkę i w miarę nie boli:-)
kamilka dasz radę! musisz być dzielna:-)
mrozik oczywiście ze dam znać:-)
w sumie to się cieszę chyba że mi to założą, trochę po kieszeni pociągnie ale będzie bezpieczniej ze spokojnym donoszeniem ciąży! zakładają to w gabinecie, trwa to chwilkę i w miarę nie boli:-)
Joanna73
uzależniona od BB
no witam dziewczynki ;-) miło ,ze sie o mnie martwicie ale w zeszłym tygodnui dopadło mnie chorobsko potem wzięlo Wojtka i Gabi i tylko Was poczytywalam a nic nie pisałam mialam tez trochę doła psychicznego ale dziewczyny z lutówek mi pomogly i już lepiej
a teraz już dobrze i jakos leci Wczoraj dużo chodzilismy z Gabi po dworze bo od zeszłego tygodnia tupie sama trochę aktualnych zdjęć
pozdrawiam Was będe zaglądac częsciej po 4 maja po komunii Wojtka bo teraz to urwanie głowy
pozdrawiam i trzymam za Was kciuki za szczęsliwe porody

Załączniki
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Witam dziewczyny. Ja też ostatnio mało piszę,bo i przede mną komunia wiec załatwień i biegania ogrom...
Dziewczyny uważajcie na siebie do porodów macie już bliżej niż dalej;-).
Swoją drogą jak na ulicach Kielc mijam jakąś "ciężaróweczkę" to zawsze zastanawiam się czy to nie któraś z was;-)
Joanna zdrówka dla ciebie i dzieciaczków i bez dołków proszę
:-).
Pozdrawiam wszystkie i każdą z osobna:-)
Dziewczyny uważajcie na siebie do porodów macie już bliżej niż dalej;-).
Swoją drogą jak na ulicach Kielc mijam jakąś "ciężaróweczkę" to zawsze zastanawiam się czy to nie któraś z was;-)

Joanna zdrówka dla ciebie i dzieciaczków i bez dołków proszę

Pozdrawiam wszystkie i każdą z osobna:-)
reklama
Witam dziewczynki po kilkudniowej nieobecnośći.Widzę,że dzieciaczki się wam pochorowały.Zdrówka wszystkim życzę:-).
Mi niestety test obciążenia 75 g wyszedł znowu zle i wylądowałam w szpitalu
na dalszych badaniach.Już wyszłam i mam przepisaną dietę dla diabetyków i mierzenie cukru glukometrem.Jeszcze to się przyplątało,ale mam nadzieję,że po ciąży to mi minię,a nie zostanie
.
AaHa już Ci założyli pessar,daj znać jak było i zrób sobie test obciążenia bo ja też myślałam,że u mnie dobrze,bo na czczo miałam dobry poziom.
Kamilka jeszcze tylko 5 dni...powodzenia
!
Całuję Was wszystkie i oby to piękne słonko świeciło nam jak najdłużej:-):-):-) !!!
Mi niestety test obciążenia 75 g wyszedł znowu zle i wylądowałam w szpitalu

AaHa już Ci założyli pessar,daj znać jak było i zrób sobie test obciążenia bo ja też myślałam,że u mnie dobrze,bo na czczo miałam dobry poziom.
Kamilka jeszcze tylko 5 dni...powodzenia

Całuję Was wszystkie i oby to piękne słonko świeciło nam jak najdłużej:-):-):-) !!!