reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Witam i ja :)
znalazłam Wasze forum przypadkiem zupelnie...mieszkamy w Kielcach od roku i tak naprawde nikogo tu nie znam,oprócz sąsiadki zza ściany ;)
Przeprowadziliśmy się z Warszawy,bo mąż tutaj znalazł pracę...
Mam półtora rocznego synka - Emre...wiem wiem,myślicie co to za imie ;) mój mąż pochodzi z Turcji dlatego nasz maluch ma takie imię...Mam na imię Maja i mam 23 lata,mieszkamy na Barwinku.
Myślę że na początek przywitania się tyle wystarczy :) Fajnie byłoby popisać z innymi mamami z tąd :)
Pozdrawiam.

reklama
Hello dziewczyny :-)
Agee witam nową koleżankę ;-) Jak samopoczucie??Brzusio rośnie??czujesz już jak kopie? ;-)
ps. nie wierz żadnej koleżance która twierdzi że ma małżeństwo idealne hehe coś takiego nie istnieje. A jak Ci się chce jęczeć to tutaj możesz do woli ;-) wszystkie chętnie pojęczymy z Tobą :-)
Julita i jak idzie jeżdżenie?daj znać jak do Kielc przyjedziesz to nie będę z domu wychodzić ;-)
a właśnie, Julita kupowałaś jakieś meble kuchenne??Jeśli tak, możesz mi napisać gdzie? bo za jakieś 2 miesiące też mnie to czeka...ehh...
Maja - witam koleżankę z osiedla ;-) Ja też z Barwinka, co prawda do środy bezdzietna bo dziadki porwały mi młodą. Niby odpoczywam ale jakieś nudne to odpoczywanie... Maja, może się mijamy na osiedlu ;-)
ps. jak któraś zainteresowana to w Biedronce są tanie przybory szkolne, bloki, kredki,farby itd itp :-)

Bardzo możliwe,kto wie ;) ja z Emre najczęściej chodze na plac zabaw na barwinek właśnie na tan drugi patrząc od sklepu społem np :p albo ten miedzy blokami kolo szkoły...ale on i tak nie bardzo zainteresowany takimi atrakcjami :p najlepsze jest zamykanie i otwieranie furtki od placyku czy kamyczki na nim ;) tak wiec on biega i maca wszystko a ja biegam za nim :D

Moja młoda też szaleje po tym dużym placu zabaw, ja już przestałam za nią biegać hehe i najczęściej siedzę na ławce z gazetą ;-)

Witam i ja :)
znalazłam Wasze forum przypadkiem zupelnie...mieszkamy w Kielcach od roku i tak naprawde nikogo tu nie znam,oprócz sąsiadki zza ściany ;)
Przeprowadziliśmy się z Warszawy,bo mąż tutaj znalazł pracę...
Mam półtora rocznego synka - Emre...wiem wiem,myślicie co to za imie ;) mój mąż pochodzi z Turcji dlatego nasz maluch ma takie imię...Mam na imię Maja i mam 23 lata,mieszkamy na Barwinku.
Myślę że na początek przywitania się tyle wystarczy :) Fajnie byłoby popisać z innymi mamami z tąd :)
Pozdrawiam.
witamy kolejną nową mamusie :) w grupie zawsze rażniej:)

Hello dziewczyny :-)

Julita i jak idzie jeżdżenie?daj znać jak do Kielc przyjedziesz to nie będę z domu wychodzić ;-)
a właśnie, Julita kupowałaś jakieś meble kuchenne??Jeśli tak, możesz mi napisać gdzie? bo za jakieś 2 miesiące też mnie to czeka...ehh...
Marla jeździ m się co raz lepiej to już TYDZIEŃ JAK SOBIE POMYKAM:) ciesze się choć tylko ja wiem ile mnie to nerwów kosztuje, ogólnie mam nerwówkę w domu więc schudłam już 3 kg ale tak jest jak człowiek nie ma apetytu..
Co do mebli to zamawiałam w Suchedniowie takie na wymiar:) jestem zadowolona z wykonania a od września będę je testować:)

Hej hej :)

Tak tu było cicho, że myślałam, że forum umarło i nie zaglądałam :D

Julita, zazdroszczę samochodu! My planujemy kupić nowy pod koniec sierpnia i już nie mogę się doczekać...

Powodzenia z budową i wykończeniówką. Wiem, jak to może nerwy zszargać.

Niestety póki co nie wiem, co tam w sobie noszę, bo się zawsze na USG odwraca pupą. Ja bym chciała córę, mąż syna, no i tak nieśmiało przeczuwam, że jednak to jemu się poszczęści. Chociaż objawy mam na dziewczynkę zdecydowanie ;)

Hej Marla :) Przy tych upałach był koniec świata, bo nogi puchły jak baniaki, ale teraz czuję się całkiem przyzwoicie. Ale ruchów niestety jeszcze nie czuję - pewnie zacznę na dniach.

Też mi się nie chce wierzyć w małżeństwa idealne, ale skoro tak mówią, to raczej się z nimi nie pogada o tym, jaki to mąż jest straszny :)

Od dwóch tygodni nie utrzymuję kontaktu z teściową, z którą do tej pory miałam relacje wręcz wylewne. I szczerze mówiąc nie mam pojęcia, jak by to się miało zmienić, bo miała między nami miejsce taka sytuacja, której ja nie wybaczę, a ona ręki pierwsza nie wyciągnie. Tym sposobem straciłam pół rodziny :(

Ale Wam zazdroszczę, że tak blisko siebie mieszkacie! Brakuje mi plotek na żywo z kimś, kto jest w podobnej sytuacji życiowej.

witam napisałam długiego posta i mi się internet rozłączył i posta diabli wzieli:wściekła/y:

agee nie martw się niebawem i Ty będziesz miałą auto:)
a zobaczysz jakie to cudowne uczucie czuc ruchy dziecka:)

Ostatnia edycja:
HELLO
biggrin.gif

Jesteśmy.
Wróciliśmy cali ,zdrowi,i bardzo zadowoleni.
biggrin.gif

Mimo że pogody upalnej nie było,odpoczęliśmy.
Relacje niebawem buziaki.

reklama
Hej dziewczyny:)
Czy ktoras z Was slyszala moze o jakims tanim mieszkaniu do wynajecia? pilnie poszukujemy a w szczegolnosci na barwinku:) ale moze byc oczywiscie gdzies indziej. Moze ktorejs z Was sie cos obilo o uszy:)

Do góry