reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Kochana na niskiej w tym długim sklepie z butami,tylko ciężko już rozmiar dobrać,ja jak noszę 36-37 to już było ciężko bardzo

reklama
Witam
Ja tez ledwo żyję. Należę do osób, które już w cieplejsze dni ledwo funkcjonują, a co dopiero w taki skwar. Cała spuchnięta jestem

Asiulka - co do komarów, to polecam "wywar" z paproci. Kiedyś oglądałam program o naturalnych odstraszaczach komarów. Podobno świetnie działa mikstura z paproci, a jeszcze lepiej z geranium. Szatkuje sie listki, zalewa spirytusem i na 2 tygodnie odkłada, później tym sie naciera leciutko. A jak już pogryzły, to ten wywar z paproci trzeba urzyć i natrzeć ugryzione miejsca - nie sprawdzałam, bo nie miałam wywaru, ale siostra wzieła kiedyś utukła liście paproci i nasmarowała ugryzienia córce i nawet zeszło trochę

Julita - a gdzie zamawiasz regał?

Hej.
U nas parówa masakryczna,rolety pozasówane,to troszkę lepiej.

Dzisiaj ostatnia nocka,nareszcie.
Jutro się prześpię,i muszę poprasować i wyszykować moje towarzystwo i siebie na to wesele.

Maciuś dziś był na tym basenie,pojechali o 10,
a wrócili koło 14,ale radocha,jaki zadowolony wrócił.

Teraz poszedł na placyk koło bloku,dobrze że o tej porze jest tam cień.
A ja z Emilem w domu urzędujemy.

Trzeba się trochę ogarnąć,i muszę wyjść do sklepu.
Ale to dopiero koło 19,teraz nie wyjde bo się roztopię.

Wlazłabym teraz do basenu z chłodną wodą
happy.gif

Tzn.mam,ale nie mam miejsca już na balkonie ,żeby go rozstawić.
Bo stoją 2 rowery,motor Emila.
I suszarka z praniem.

Miłego dnia.

asiulka ja dziś pluskałam sie w basenie na ogródku razem z Majką a co;P

Kochana ja jak bym wyszła na to słońce ,do basenu po nocce,to bym odleciała .
Nie bardzo mi się chce wyłazić na to słońce.

Byłam teraz na zakupach w carefurze,ale i tak jeszcze smaży jak nie wiem.

nareszcie skończył się dzień, jest czym odetchnąć :)
nie wiem jak długo wytrzymam te upały a najgorsze to są burze, jak oglądałam wiadomoci to aż stach człowieka ogarnia co się w Polsce dzieje, grad wielkości kurzego jaja:no:

Witam w upalny weekemd ale slonce daje czadu ja juz naprawe ledwie zyje,bardzo zle znosze upaly:(

reklama
witam
u nas burza, leje i błyska się nie lubię takiej pogody jak są upały 35stopni a wieczorem burze..

Do góry