reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

na Barwinku nie znajdziesz tanio, wiem bo mieszkam niemal całe życie. Ceny zaczynają się od 800zł + czynsz + media. tu masz ogłoszenia z anonsów:
BARWINEK, M-3, 48m[SUP]2[/SUP], p.1/4, Mieszkanie dwustronne z balkonem, w pełni wyposażone, gotowe do zamieszkania, c.850zł/m-c + czynsz + media.. KIELCE t.604-940-895

BARWINEK, M-3, 49m[SUP]2[/SUP], p.2/4, Mieszkanie 2 pokojowe po remoncie, umeblowane, wyposażone . Dwustronne, słoneczne najchętniej dla małżeństwa, pary na dłuższy okres czasu. W czynsz wliczony jest gaz. Wolne od zaraz., c.950zł/m-c + czynsz + media.. KIELCE t.792-659-108
BARWINEK, M-3, 49m[SUP]2[/SUP], p.3/4, mieszkanie dla pracowników firm, dla turystów, idelany dla rodziny z dziećmi, jako apartament na wakacje czy ferie, doskonała lokalizacja, blisko centrum miasta, sklepy, plac zabaw, basen, wyciągi narciarskie, tereny rekreacyjne. Cena zależy od liczby osób i długości pobytu (max. 4-5 osób). Faktury VAT, c.40zł/osobodoba. KIELCE t.697-901-706
BARWINEK, M-3, 49m[SUP]2[/SUP]/4, do wynajecia od zaraz,umeblowane gaz w czynszu, c.750zł/m-c + czynsz. KIELCE t.514-243-535
BARWINEK, M-3, 52m[SUP]2[/SUP], mieszkanie po generalnym remoncie, nowe meble, sprzet agd i rtv, balkon. cicha okolica, parking., c.1.400zł/m-c do uzg.. KIELCE t.536-568-482
BARWINEK, M-3, 52m[SUP]2[/SUP], p.2/4, mieszkanie po generalnym remoncie, umeblowane, wszystko nowe( w tym sprzet rtv i agd),balkon, parking. mila i cicha okolica., c.1.300zł/m-c. KIELCE t.536-568-482

BARWINEK/ŚCIEGIENNEGO, M-3, 48m[SUP]2[/SUP], p.1/3, zabudowa kuchni, słoneczne, dwustronne, domofon, piwnica, balkon, okna PCV, mieszkanie czyste i zadbane, kuchnia łazienka i duży pokój urządzone mały pokój do aranżacji, blok ogrodzony, duży parking, podłogi parkiet, ściany gładź, czynsz 350 zł w nim ciepła zimna woda + ogrzewanie, wolne, c.850zł/m-c + czynsz. KIELCE t.502-008-450

reklama
To prawda, nie jest tu zbyt tanio...nie wiem jak inne dzielnice,ale ja przenosząc się tutaj z Warszawy gdzie płaciliśmy po 1700-1900za 40m2 mieszkanie w centrum, sądziłam że tutaj będzie sporo taniej...a tu bez jakiegoś wiekszego szaleństwa....mamy mieszkanie 50m2 nic nadzwyczajnego za 1350zł + media + internet (wychodzi około 1500-1600zł) ...
chętnie bym poszukała czegoś tańszego,ale trzyma mnie to że chociaż mam tutaj tą sąsiadkę co ma dwójke dzieci (10 lat i 4mc) wiec lepsze to niż nic....nie jestem typem człowieka co podejdzie w parku do innej mamy i zacznie gadać :D no niestety...dlatego trzymam się tego co mam póki co :D:D

hello ;-)
Maja, ano barwinek jednym z droższych osiedli jest jesli chodzi o mieszkania do wynajęcia, dużo taniej jest na ksm, czy na czarnowie, no ale to też już gorsze dzielnice.. (ksm jest stary i wszędzie piecyki gazowe) a na czarnowie jest trochę niebezpiecznie.. no ale za to barwinek dużo plusów ma ;-) Maja, a w Warszawie gdzie mieszkałaś? ja mam rodzinkę na starym Tarchominie :-)
Julita jak idzie remont?

Się witam laski.
Ja piorę ,piorę,i jeszcze raz piorę,
do dziś jeszcze prasowała,i prasowałam,ale przestałam bo zajeździłam żelazko.
Jutro muszę jechać zakupić nowe.

Cieplutko się zrobiło,dzieciaki na dworku urzędują.
Na weekend dzieciaki mi zapowiedzieli że obaj śpią u babci,
Emil pierwszy raz,no zobaczymy.

Zbieram się na wrzucenie kilku fotek,ale jakoś mi nie podrodze.
Obiecuję poprawę.

M.poszedł już dziś do pracy po 2-tygodniowym urlopie,ale mu się nie chciało masakra.

Marla, mieszkalismy w róznych miejscach :p w ursusie,na powiślu i w centrum ostatnio....
NA tarchominie a raczej nowodworach wychowałam się :)))) do tej pory moja mama tam mieszka i jeździmy czasami z Emkiem na tydzień-dwa do babci :)

A co do naszego barwinka, to mi odpowiada jak jest..nie jest to metropolia nie wiadomo jaka ;) ale co mi potrzeba to mam prawie pod nosem....biedronka,rossmann,zbyszek :p, poczta,plac zabaw..jest ok....my mieszkamy nie na samym barwinku ale przy ul.Plater, wiec też od tego hałasu troche na uboczu...jedyne co mnie tu drażni niesamowicie to te chodniki po których aby przejechać wózkiem trzeba nieźle nakląć się w myślach :p

Wogóle to witam nowe mamusie Agee,mayacoskun.
Moja siostra też mieszka w Kielcach,tylko na Czarnowie.
Wzięłam sobie żelazko od teściówki,i prasuję nadal.
Jutro jak kupię to jej oddam.
Już normalnie żygam tym praniem,i prasowaniem.
Ale muszę wszystko wyprać i wyprasować,co mieliśmy na wakacjach,
w tym tygodniu,
bo od poniedziałku powrót do rzeczywistości(praca)

Maja, racja, jak miałam wózek to nienawidziłam tych chodników...na szczęście moja Baśka jak tylko 2 lata skończyła to wózek był beeee ;-) god, jeszcze 2 dni i młoda wraca... nudzi mi się bez niej...a ta nawet z mamusią gadać przez tel nie chce bo zajęta jest.... ehh ok, idę filmy pooglądać ;-) dobrej nocy

hello ;-)

Julita jak idzie remont?
teraz jesteśmy na etapie rozglądania się za panelami, czekamy na meble do łazienki i przedpokoju ioraz już się robi barierka na schody:)
Z większych zamówień czeka nas jeszcze piec do centralnego, barierka na balkon, szafa i łóżko:) i się wprowadzamy resztę będziemy już na bieżąco uzupełniać:)
Marla, mieszkalismy w róznych miejscach :p w ursusie,na powiślu i w centrum ostatnio....
NA tarchominie a raczej nowodworach wychowałam się :)))) do tej pory moja mama tam mieszka i jeździmy czasami z Emkiem na tydzień-dwa do babci :)
a ja nigdy nie byłam w warszawie:(
Wogóle to witam nowe mamusie Agee,mayacoskun.
Moja siostra też mieszka w Kielcach,tylko na Czarnowie.
Wzięłam sobie żelazko od teściówki,i prasuję nadal.
Jutro jak kupię to jej oddam.
Już normalnie żygam tym praniem,i prasowaniem.
Ale muszę wszystko wyprać i wyprasować,co mieliśmy na wakacjach,
w tym tygodniu,
bo od poniedziałku powrót do rzeczywistości(praca)
Asiulka no proszę ale jestes twarda babka z tym prasowaniem, ja nie nawiedzę prasować więc popsute żelazko było by super wymówką by nie prasować;P

dobry wieczorek

reklama
Dobry wieczór kobiałki.
Dzionek minął nie wiadomo kiedy.
Nareszcie ogarnęłam ten bałagan po wczasowy:-D
Na obiadek zrobiłam kebab na frytkach,bo Maciuś miał smaka.
Potem spacerek z młodym,zakupy,i dzień zleciał.

Asiulka no proszę ale jestes twarda babka z tym prasowaniem, ja nie nawiedzę prasować więc popsute żelazko było by super wymówką by nie prasować;P

dobry wieczorek

Kochana już praktycznie mam prasowanie za sobą,a powiem Wam,że od soboty jak wróciłam, wyprałam chyba z 8 pralek.
Zostało mi poprasować to,co powiesiłam wieczorkiem na balkonie:-)

A żelazko już nowe zakupiłam,i nie muszę się męczyć z tym "trupem" teściowej.

Jutro w planach mam wypad do lasu na jagódki z mamuśką,tylko ciekawe czy uda mi się wstać z rana.:-p

Do góry