reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

reklama
o 6 otwarli i wpuścili, a wnioski od 7 przyjmowali
Marla - Wiki coraz lepiej i ku mojemu zaskoczeniu podobno bezproblemowa i samodzielna

Aleksia witaj:):)
u nas przerwa na czas wakacji była myślę ze teraz ruszymy pełna parą i kilka stron na dzień będzie;)

do dentysty za zagnańską moto med czy coś w tym stylu jutro mam wizytę a nie mam pojęcia czym tam dojechać...
jakbym już chciała mieć te prawko to nic jutro już zaczynam naukę teorii więc bliżej niż dalej.. :D

witam
bierze mnie chyba jakieś choróbsko...przez 2 dni siedze w pracy z koleżanką która jest chora i nie wiem czy się nie zaraziłam;(

wrzesien już ale pogoda piękna oby tak było jak najdłużej, jakoś mi nie tęskno za zimą...

zmykam szykować się do pracy...eh jeszcze 3 dni i wolne;)

Julita - moze jakieś witaminki weź?
Samotronka
Z tego co na mapce widzę to to jest u zbiegu ulicy Zagnańskiej i okrzei, więc chyba raczej nie ma sensu autobusem, bo piechota w 5 minut dojdziesz. A ty na Okrzei mieszkasz?

reklama
Do góry