reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Witam

Co tu taka cisza???
Ja w piątek u dentysty nic nie załatwiłam... byłam na kursie i myślałam że będzie nuda ale napiszę że było ok zleciało bardzooo szybciutko ale ziewać to Ja ziewałam hehe w środę następny kurs :)
Ok spadam spać bo jutro już do pracy a tak fajnie było z Moim syneczkiem siedzieć w domku przez cały czas... ehhh tak bardzo go kocham i tak mi jest przykro że nie mogę z nim spędzać całych dni.. ciężkie te życie..

reklama
witajcie u nas właśnie się rozpadało a szykowałam się z małą na spacer;(...
za to wczoraj było cudna pogoda:)

Witam wszystkie mamy jestem z okolic kielc zaczynam początkującą przygodę z tym forum :-) pozdrowienia dla wszystkich:-)

i jeśli mogę to czasem do Was zajrzę:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wszystkie mamy jestem z okolic kielc zaczynam początkującą przygodę z tym forum :-) pozdrowienia dla wszystkich:-)

i jeśli mogę to czasem do Was zajrzę:-)

witaj zaglądaj czesto i pisz o sobie:)

witajcie witajcie
na forum naszym kielecki cisza...że huhuhu...
pogoda dopisuje to wszystkie korzystają i spacerują do bólu:)

Drogie kielczanki, macie moze namiar na kogos, kto ma do sprzedania fajna, nie droga kurteczke zimowa na chlopca, rozmiar 116? Zalezy mi na tym, zeby byla w b.d. stanie, kolor bez znaczenia, wygodna dla ruchliwego dziecka, nie droga i najlepiej sprawdzonej firmy?
Jesli tak prosze o info. Potrzebowalam dwoch kurteczek (jedna juz mam :) )
Jak na razie mam na oku kurteczke z H&M w naszej Galerii, nie droga, fajny kolorek, choc pare rzeczy ulepszylabym w niej, druga fajna 2 w 1 jest w Quadro Folgio tez w galerii( zimowka + dopinana kurteczka przejsciowka, podoba mi sie jak narazie najbardziej ze wzgledu na funkcjonalnosc i teraz jest 50 zl taniej, inne kurkto Quadri nawiasem mowiac tez), dajcie znac, jak macie cos fajnego, kupuje od zaraz.
Pozdrawiam :)

reklama
Opowiem Wam trochę o sobie jestem mamą 2 letniej Majeczki, która przechodzi bunt dwulatka:-), nie pracuję ponieważ nie mam z kim małej zostawić, choć troszkę chciałabym już popracować,.... Ale coż u mnie nie ma żłobka a do kielc mam 40km więc odpada, a nianię wynając to też finansowo kiepsko, więc postanowienie że zostanę w domu i postaramy się o kolejne maleństwo:-) Czy miałyście takie coś jak ja ciągle, ale to ciągle myślę o drugim dziecku, tak bardzo bym chciała wziąść na rączki taką małą istotkę:-)

P.s mam problem z wklejeniem suwaczka nie wiem co i gdzie mam skopiować mogłabym prosić o pomoc?
Z góry dziekuję:-)

I znów mi się nie udało z tym suwaczkiem, masakra hm jak to zrobić

Mam nadzieję że teraz udało mi się z tym suwaczkiem:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry