reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

witam drogie panie ju dawno nie pisałam i nie zaglądałam do Was , mam pare pytań do pań z kielc i okolic . otuż nareszcie zaszłam w drugą wyczekiwaną cięże jestem w 12 tyg.c i chodzę do doktora Wołowca , który pracuje w szpitalu na kiściuszki - jest bardzo dobrym lek. prowadził moją pierwszą ciązę, ale podobno ten szpital na kościuszki mają prywatyzować i boję sie że za poród będę musiał zapłacić - termin wypada mi na 10 marca . szwagierka radzi mi iść do Niziurskiego ktury pracuje na Czarnowie ale nie wiem co mam zrobić ?? co mi radzicie , już byłam na jednej wizycie u Wołowca i mam w środę następne usg , dziewczyny prosze doradzcie coś co mam zrobić do którego lek. chodzić ?

reklama
a cóż tu doradzić, jeśli nawet sprywatyzują szpital to pewnie będzie miał kontrakty z nfz i jeśli jesteś ubezpieczona to nie będziesz musiała płacić. Co do Wołowca, to ja słyszałam o nim niepochlebne rzeczy i mało pozytywnych (no ale nikomu nie dogodzi się) , do Niziurskiego chodziła moja siostra i chwaliła (ja byłam 2 razy ale mi do gustu nie przypadł), ale on zdaje się tylko prywatnie przyjmuje, wiec trzeba płacić... generalnie nie świruj, bo świat się nie kończy ;-) skoro Wołowiec prowadził twoją 1 ciążę i byłaś zadowolona do choć do niego a prywatyzacją się nie przyjmuj, bo znając zycie długo jeszcze nie nastąpi...

Niziurski przyjmuje chyba na nfz raz w tygodniu, ale w szpitalu chyba jeszcze nei pracuje. Ostatnio tak było, ale to sie tak szybko zmienia że nadążyć ciężko. Ale ja też bym nie zmieniała skoro byłaś zadowolona. Decyzja nalezy tylko do Ciebie, bo każdy ma inne preferencje co do lekarzy ;)
samotronka - wysyłam ci prv z namiarami na dwóch architektów

Byłam wczoraj na ciuchci wąskotorowej. Filip zadowolony, Wiki wymęczona, babcia i my też ;) troche goraco było. No i mnie jeszcze osa ugryzła, boli okropnie :(

Witam

Dzięki dziewczyny za namiary :D dzisiaj takaa piękna pogoda a Ja w pracy do 19 buu,..
Od 1 września zapisuję się na prawko trzymajcie kciukasy :D korzystał ktoś ze szkoły Markus tam mam zamiar iść :D

witam drogie panie ju dawno nie pisałam i nie zaglądałam do Was , mam pare pytań do pań z kielc i okolic . otuż nareszcie zaszłam w drugą wyczekiwaną cięże jestem w 12 tyg.c i chodzę do doktora Wołowca , który pracuje w szpitalu na kiściuszki - jest bardzo dobrym lek. prowadził moją pierwszą ciązę, ale podobno ten szpital na kościuszki mają prywatyzować i boję sie że za poród będę musiał zapłacić - termin wypada mi na 10 marca . szwagierka radzi mi iść do Niziurskiego ktury pracuje na Czarnowie ale nie wiem co mam zrobić ?? co mi radzicie , już byłam na jednej wizycie u Wołowca i mam w środę następne usg , dziewczyny prosze doradzcie coś co mam zrobić do którego lek. chodzić ?
gratulacje
Byłam wczoraj na ciuchci wąskotorowej. Filip zadowolony, Wiki wymęczona, babcia i my też ;) troche goraco było. No i mnie jeszcze osa ugryzła, boli okropnie :(
oj pogoda piękna, my przez 4 dni byliśmy w górach...pogoda dopisała:tak:
Witam

Dzięki dziewczyny za namiary :D dzisiaj takaa piękna pogoda a Ja w pracy do 19 buu,..
Od 1 września zapisuję się na prawko trzymajcie kciukasy :D korzystał ktoś ze szkoły Markus tam mam zamiar iść :D
trzymam kciuki:tak:

i gdzie wy wszystkie jesteście???
jak wam upalnie dni sierpnia mijają?????

???? ???? ja je ciężko znoszę ale nie narzekam:p

reklama
Do góry