reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

hehe no fakt ;-) ale co tam się przejmować, pisać trza ;-) co tam słychać u wszystkich??
u mnie ok, młoda do przedszkola poszła, i wielce zdziwiona że im sale zmienili i już nie ma tulipana tylko mak hehehe bulwers był ;-) a poza tym praca, praca, praca... hehhe

reklama
U nas cięzko, bo Wiki pierwszy dzień wczoraj w nowym żłobku. A dzisiaj podobno gorzej. Strasznie płakała, nie dała nawet bluzy zdjąć. Mąż zaprowadza dzieci, ja na szczęście tylko odbieram. Inaczej bym chyba się zaryczała przy niej ;)
Musi to jakoś przeżyć, bo wyjścia nie mam. Żłobek fajny i liczę że szybko sie oswoi.
Filip to bez problemu. Ma pania ta co w zeszłym roku. Lubi ją. Grupę tez lubi, więc u niego póki co bez problemu.

moja nie chodzi do przedszkola bo moja mama z nią siedzi, ja już po urlopie wróciłam do pracy, znowu na nic czasu nie mam bo mała jak wróce wymaga 100% mojej uwagi a wszystko ją ciekawi i interesuje:)

mrozik oby Wiki szybko oswoiła i zadomowiła się w żłobku

witajcie:)
piękną mamy pogodę we wrześniu co nie:) i zapowiada się taka na najbliższy tydzień:)

ja wczoraj ledwo zipałam. Takie upały mnie wykańczają. Kto by pomyslał że wrzesień taki będzie :)

Wiki już coraz lepiej.

a gdzie dałaś do żłobka małą?? do prywatnego czy do państwowego??
nie orientujecie się kiedy będą zapisy na rok 2012?? czy w marcu czy w kwietniu?

teraz jest w państwowym. Wcześniej była w prywatnym - maluchowo. Zadowolona byłam. Ale teraz mam bliżej i taniej.
Zapisy są zazwyczaj na przełomie marca/kwietnia. Pewnie dopiero na początku marca będzie dokładna data znana. Wtedy najczęście baardzo wcześnie rano się rodzice ustawiaja. Trudno uwierzyć, ale podobno o 12 w nocy już stali. Moaj mama poszła o 4 i już była 10.

Witam się z wami i ja. Pewnie ten wątek już nieaktualny ale ja też jestem ze świętokrzyskiego a dokładniej mieszkam w Krynkach koło Ostrowca:-) jestem mama 5 letniego już Igorka:-) udzielan się też na innych wątkach:-) Igor poszedł teraz do szkoły do zerówki. Ciężko byŁO Z POCZĄTKU, NIE Chciał zostawać, płakał, a ja razem z nim:-( musiałam przez dwa dni siedzieć z nim w klasie:-( ale już 3 dnia było lepiej potem czwartego. A teraz już jest ok zostaje bez problemu:-) pozdrawiam wszystkie mamusie i te oczekujące na swoje szczęścia również. Miłego dzionka:-)

Witajcie. Pewnie nie aktualny już ten wątek ale i ja jestem ze świętokrzyskiego a dokładnie okolice ostrowca:-) jestem mama 5 letniego już IGORKA. Igor w tym roku poszedł do zerówki:-) ciężko było na początku, bo płakał a ja razem z nim:-), nie chciał zostawać, musiałam siedzieć z nim w klasie przez dwa dni:-) ale trzeciego dnia już było lepiej potem czwartego a teraz już jest ok:-). Udzielan się też na innych wątkach:-) pozdrawiam wszystkie mamusie i te oczekujące na swoje pociechy również. Miłego dnia życzę:-):-):-)

reklama
Hey Wszystkim. Mrozik też słyszałam o tym z tymi żłobkami. jak 2 lata temu próbowałam moją zapisać na Romualda to byłyśmy 174... ehhh... jak dobrze że już do przedszkola chodzi ufff....
I jak Wiki w żłobku?? pewnie z dnia na dzień lepiej :-)
Aleksia witamy :-) zaglądaj częściej Fajnie że się już Twój synek przyzwyczaił. To wcześniej nie chodził do przedszkola że teraz był problem??

Do góry