Dziewczyny chciałabym wiedzieć ogólnie wszystko. Czy po cesarce sama opiekuję się dzieckiem? Jak położne traktują dzieci i matki? Wiecie może czy mąż może być obecny na sali przy cesarce? Co trzeba zabrać do szpitala dla siebie i Maleństwa? (zadzwoniłam kiedyś do tego szpitala, żeby własnie dowiedzieć się co jest potrzebne a tzw. wyprawkę dla Maluszka i jego mamy, ale niestety nie dowiedziałam się zbyt dużo. Kazali mi wziąć to co uważam za słuszne :-( ). Czy położna dostawia dziecko do piersi zaraz po samym urodzeniu???
Ja będę miała planowaną cesarkę ponieważ mój synek nie przekręcił się główką do dołu. Z tego co się orientuję nie dostanę znieczulenia ogólnego, bo nie ma takiej potrzeby, więc chyba zobaczę Niunia zaraz po wyjęciu z brzucha. Ja mieszkam w Skarżysku, i tu też przyjmuje moja Pani Gin, oczywiście prywatnie, bo państwowo pracuje właśnie w Kielcach na Prostej. I dlatego tam też będę rodzić. Z resztą wolę rodzić milion razy w innym miejscu niż raz w Skarżysku.
Ja będę miała planowaną cesarkę ponieważ mój synek nie przekręcił się główką do dołu. Z tego co się orientuję nie dostanę znieczulenia ogólnego, bo nie ma takiej potrzeby, więc chyba zobaczę Niunia zaraz po wyjęciu z brzucha. Ja mieszkam w Skarżysku, i tu też przyjmuje moja Pani Gin, oczywiście prywatnie, bo państwowo pracuje właśnie w Kielcach na Prostej. I dlatego tam też będę rodzić. Z resztą wolę rodzić milion razy w innym miejscu niż raz w Skarżysku.