reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

asiulka fajnie że w pracy masz fajną atmosferę i że szybko się "zadomowiłaś" to najważniejsze:)

Ja po długiej nieobecności w pracy też szybko wciągnęlam się w wir pracy, o dziwo wszystko pamiętam musiałam tylko zapoznać się z niewielkimi zmianami i nowościami co pojawiły się podczas mojej nieobecności!!!

Dziewczyny co tak cicho tu u nas?
Pogoda piękna więc nie ma czasu na bb;P

reklama
Witam wszystkie mamuśki ja jestem ze Starachowic i mam dwie córeczki Ola ma 6 lat a Natalka 21 miesięcy Pozdrawiam pewnie będę zaglądać do was jak czas na to pozwoli

Hey. Dziewczyny jakbyście były chętne to 27 listopada odbędą się andrzejki w Mistrzu i Małgorzacie w Borkowie. Będzie Wróżka przepowiadająca przyszłość, dużo dobrej muzyki i jedzenia. Szczegóły podam na pw :-)

Marla - ja to bym się chętnie gdzieś wyrwała, ale chyba jeszcze nie jestem gotowa zostawić małą na noc ;). A raczej babbcie nie są gotowe sie nią zająć ;), boja sie jej chyba. Zartuję oczywiście. Straszny cycek z niej i dopiero sie sukcesywnie ustawiamy żeby jadła tylko 3 razy cyca, rano, po powrocie z pracy i na noc.
Ja od jutra pracuję. Mała od poniedziałku w żłobku. Płacze , ale nie jest tak źle. Myślę że niedługo się przyzwyczai. Tylko te korki są masakryczne. Dzisiaj ją zawoziłam to ustałam się na Manifestu trochę.
Witaj Izima

U nas pojawiły się już 2 ząbki:) Niestety Maja gorączkuje:(...traf że akurat mam urlop to się nią zajmę:)

Też bym sobie wyskoczyła ale w moim stanie to raczej się nie pobawię :-p :-D Po za tym ma być już pogoda typowo późno jesienna więc odpadam :-)

julitko - gratulacje dwóch ząbków :-D I mam nadzieję ze kolejne będą szły lżej :tak:

A ja powoli sobie kończę wyprawkę dla siebie i Emilki. Wózek nam jeszcze do kupienia został i będzie ok :tak: No i takie pierdoły :-p Teraz byle do stycznia :-D

Witam wszystkie mamusie!
Jestem z Buska-Zdroju.
Poszukuję dobrego ginekologa w Kielcach, wiele pozytywnych opinii słyszałam o dr Marcinie Misiek - czy któraś z Was miała z Nim do czynienia? Jeśli tak, to czy mogłabym prosić o jakieś dane kontaktowe tego lekarza? znalazłam na google dwa numery tel - nie wiem czy dobre :)
Z góry dziękuję za informację. :)
Pozdrawiam cieplutko!

reklama
Sol wow to Ty w styczniu rodzisz?? Matko ale ten czas zleciał!!!!
A na którego masz termin???

Do góry