reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

heyka dziewczynki :-)
Mrozik ale mieliście przejścia... nieźle.. no ale dobrze już się zaczęło leczenie i na czas... będzie dobrze :-)
Kamilka pokaz młodego w okularkach ;-) fajnie że wreszcie trafiliscie na porzadnego lekarza,który dobrą diagnozę postawił. a operacją się nie martw bo podobno u takich małych dzieci to wszystko dobrze przebiega.
Sol pusto jest bo wszystkie mamuśki na dworze z dzieciakami szaleją ;-D
Halina trzymaj się, upały przejdą to minie złe samopoczucie, a co do snu to miałam tak samo, przespałam 3 pierwsze miesiące ciąży ;-) przynajmniej mało rzygałam hehehe
Myśmy godzinę temu dopiero wrócili z Borkowa. Miałam nadzieje że Baśka padnie a tu lipa... twardzielka. Tak sie dzis ułaziłam że szok- bazary z siostrą kupić jej sukienkę, potem przedszkole, i do sklepu kupić wyprawkę... dużo tego że szok...
Jutro tez znów jedziemy nad wodę, nie ma co w domu siedzieć,bo ugotować się można.... no nic,spadam,trza się wyspać ;-)

reklama
Witajcie dziewczyny

Ja dzis odwrotnie siedze w domu i sprzatam malego dalam tesciom dzisiaj a ja generalne porzadki robie musze wykorzystac te wolne chwile:tak:

Marla- tak sie sklada ze nie dam tu zdjec niestety. Nie mam gdzie:sorry::sorry:

Zmyka sprzatac narazie...

Ja siedzę w domu bo mnie upały nie pozwalają wyjść :dry: dopiero wieczorem albo jak jest chłodno :tak:

Za to mam co robić bo muszę sobie jakieś ciuchy na obronę i wesele znaleźć :-D Bo we wrześniu mój kolega nas zaprosił na swój ślub i wesele :-D Przynajmniej się trochę rozerwę :-D A że maleństwo mi pozwala to sobie poszaleję na parkiecie :-D

Dobrze Sol, że teraz tyle sklepów z ubraniami dla ciężarnych, to na pewno coś fajnego znajdziesz :-) sukienki też robią z miejscem na brzuszek.
Upały Ci doskwierają?? to jak wytrzymasz na weselu tyle godzin?? podziwiam...
a my sobie dziś sprawiliśmy nową sofę, bo stara nie wytrzymała szaleństw Baśki.... hehe i pól dnia zleciało na lataniu po sklepach...

witajcie dziewczyny mam smutną wiadomość , w środę dostałam krwawienia, pojechałam do gin. , zrobił mi USG i nic nie zobaczył, z tych badań co zrobiłam beta , gin. powiedział że jest za niskie jak na 4 tydz. ciąży, strasznie sie tym zmartwiałam , a tak miałam nadzieję że mi sie udało. Okres spóznił mi sie 4 tyg. więc nie wiam kiedy mam dni płodne , ale zostało mi jedno STARAĆ SIE I NIE PODDAWAC SIE , BO MOJA CÓRCIA NIE MOŻE BYĆ SAMA
POZDRAWIAM WAS MOCNO

marla - weselicho w klimatyzowanej sali w połowie września :-D mam nadzieję że już upałów nie będzie :-D

halina - współczuję - ale jak sama napisałaś - zostają staranka :-)

Idę się zaprzyjaźnić z wiatraczkiem :-p

Witam dziewczyny...

Mam do was pytanko szukam jakiejś dobrej a nie drogiej cukierni w Kielcach?? z góry dziękuje za odpowiedzi :)

Nie mam zbytnio czasu pisać bo to albo mały albo sprzątanie i tak w kółko dzisiaj to jest bardzo grzeczny bo tylko cyc przewijanie i spanie...

Halina trzymam kciuki będzie dobrze :)

reklama
samotronka - ale w jakim sensie cukierni - co Ci potrzebne? Bo jeśli torty to tanio a dobrze robią na Bohaterów Warszawy i na początku Warszawskiej - zaraz przy Rynku.

Do góry