mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Ciacho - u nas też zęby idą, i to niemal wszystkie na raz. Lekarka stwierdziła ze Wiki będzie chyba lepsza jeszcze niż Filip. On w 5 miesiącu miał już dolne jedynki i zaraz wyszły mu dwójki i górne jedynki na raz, no i tak sie sypało dalej. Wiki ma wprwdzie już 5 miesięcy i żadnego zębolka na wierzchu nie ma, ale wszystkie są już bardzo wysoko.
Tez miała ostatnio temperaturę 37,7, 38,2, a 3 dnia 39. I okazało sie że to trzydniówka a nie zeby tak dokuczają
Kamilka zaraz wyślę dane, o ile sie mała wcześniej nie obudzi
Marla - no to sie zgapiałam z ta bramką. Ale nie miałam wtedy czasu przyjrzec się (bo my niby szukamy rozporowej, ale ta na pierwszy rzut oka też sie wydawała odpowiednia), bo mała mi wtedy marudziła okrutnie -3 dni tylko na rękach, a i to jej sie nie podobało
Asiulka - fajny ten ośrodek, będziecie mogli sie wyszaleć
Ja zdjeć pokoiku nie zrobiłam bo mi akumulatorek padł w aparacie i musiałam ładować, a to troszkę trwa, bo nieco stary juz jest sprzęcik. Musimy pomyśleć nad czymś nowym, ale teraz kaski ni mamy
Tez miała ostatnio temperaturę 37,7, 38,2, a 3 dnia 39. I okazało sie że to trzydniówka a nie zeby tak dokuczają
Kamilka zaraz wyślę dane, o ile sie mała wcześniej nie obudzi
Marla - no to sie zgapiałam z ta bramką. Ale nie miałam wtedy czasu przyjrzec się (bo my niby szukamy rozporowej, ale ta na pierwszy rzut oka też sie wydawała odpowiednia), bo mała mi wtedy marudziła okrutnie -3 dni tylko na rękach, a i to jej sie nie podobało
Asiulka - fajny ten ośrodek, będziecie mogli sie wyszaleć
Ja zdjeć pokoiku nie zrobiłam bo mi akumulatorek padł w aparacie i musiałam ładować, a to troszkę trwa, bo nieco stary juz jest sprzęcik. Musimy pomyśleć nad czymś nowym, ale teraz kaski ni mamy