reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Na NK są zdjęcia prezentu urodzinowego :-D Julitki :-D Gratki kochana :-D A malutka śliczna :-D

marla - no już jest w przedszkolu od 8.45 i jak na razie jest ok. Mam pietra i pusto mi w domu że chyba oszaleję. A ja głupia chwili spokoju chciałam :-( A wogóle Karola mi w nocy numer wywinęła - ciężko oddychała, zatoki zapchane, podduszała się, kasłała - dostała Zyrtec, Sterimar i nawilżać obok łóżeczka, po godzinie się uspokoiło. A rano 38.1 temperatura :szok: Noż ... i to o 6 rano :-( Dawaj za telefon i po ciotkę pediatrę dzwonię - przyjechała, osłuchała - czysto, gardło czyste - prawdopodobnie od zębów to wszystko i możliwe że alergia. O alergię mamy się na tygodniu zgłosić do naszej pani doktor a na zęby - Nurofen i tyle. Poszła do przedszkola mając 37.7 - maja dzwonić jakby zaczęła gorączkować. opiekunka grupy kazała mi się nie denerwować - łatwo jej mówić :-( Karola ma dwa latka a to jej pierwszy dzień w przedszkolu :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Sol, będzie dobrze ;-) a Ty teraz do jakieś pracy idziesz??? Moja młoda też dziś kataru dostała, leje jej się z nosa strumieniem....

Witajcie Dziewczyny...jesteśmy już z Mają od wczoraj w domku strasznie się cieszę:-D
Maja jest przeurocza, poprostu moje OGROMNE SZCZĘŚCIE:)
Dziękuję Wam serdecznie za życzenia, mam nadzieję że szybko dojdę do siebie narazie jest ciężko nie da sie ukryc ale mam za to wspaniała nagrodę....zresztą same wiecie o czym pisze...

Powiem tylko że poród był koszmarny,,,zaczeło się w piątek o 1.00 w nocy a urodziłam dopiero o prawie 18...

Uciekam do Mai, pozdrawiam serdecznie

Witajcie dziewczyny

Julitka- wilekie G.R.A.T.U.L.A.C.J.E!!!!!! Widzialam coreczka jest urocza Ślicznosci:-):-):-) i jak widze tez urodzilas w swoje urodziny tak jak ja:-D:-D:-D:-D my za 2 dni obchodzimy urodzinki z synusiem:tak::tak::tak::tak:

marla- no wlasnie nic nie stracilam a w poniedzialek rodzinka wyprawila mi grilla na moje urodziny widocznie jednak zasluzylam;-);-);-) atak to w domku i pod kolderka:happy::happy:

Ale obecnie juz lepiej tylko mam zaplenie krtani w dodatku i strasznie mnie meczy kaszel i nie moge mowic:blink::blink:

Witajcie dziewczyny.
Julitka ogromne Gratulacje, malutka jest urocza :) Niech się zdrowo chowa

Sol fajnie że małej się podoba w przedszkolu.
Zdrówka dla wszystkich chorowitków.

My od dwóch tyg siedzimy w domu i doleczyć sie nie możemy.
Z małym już byłam 4 razy u lekarza, męczy go straszny kaszel
6 syropów na półce i po żadnym nie jest lepiej, nie wiem co to się do nas przyplątało:(

Witajcie Dziewczyny...jesteśmy już z Mają od wczoraj w domku strasznie się cieszę:-D
Maja jest przeurocza, poprostu moje OGROMNE SZCZĘŚCIE:)
Dziękuję Wam serdecznie za życzenia, mam nadzieję że szybko dojdę do siebie narazie jest ciężko nie da sie ukryc ale mam za to wspaniała nagrodę....zresztą same wiecie o czym pisze...

Powiem tylko że poród był koszmarny,,,zaczeło się w piątek o 1.00 w nocy a urodziłam dopiero o prawie 18...

Uciekam do Mai, pozdrawiam serdecznie

:-):-):-):-):-):-):-)
GRATULACJE!!!
Gdzie można zobaczyć foteczki Niuńki??

Witam Kielczanki :):)

Nom ja też jestem z Kielc jestem w 6 miesiącu ciąży termin mam na 15 sierpnia....
I zastanawiam się jaki szpital wybrać??? :(
Mój Ginekolog pracuje na Czarnowie ja do niego chodzę prywatnie na Kościuszki ale byłam teraz na Czarnowie przez 2 dni w szpitalu bo miałam kolkę nerkową i warunki w Tym szpitalu nie są zbytnio superr można by napisać prehistoria.., Więć chyba zdecyduję sie na Kościuszki a mogłabym prosić o numer telefonu do szkoły rodzenia na Kościuszki???

Z góry dziękuje i pozdrawiam :)

Ja też jestem z Kielc i rodziłam na Kościuszki:)Mam półroczną córeczkę:)
Jest nawet spoko,fajne są położne (przynajmniej ja na fajne trafiłam:))I samotronka87 nie obawiaj sie porodu:)dla mnie był to pikus:)ja 7 minut rodziłam a lekarz który mnie zszywał był bardzo sympatyczny i opowiadał mi śmieszne rzeczy żebym nie skupiała się na bólu:)a numeru ja niestety nie mam:(ale napewno ktoś tu Ci poda:)

A i może ktoś mógłby mi poradzić coś na temat żłobka na Romualda...Jaka jest rekrutacja...Ile się płaci i w ogóle jak tam jest...Czy warto tam oddać dziecko?Czy może lepiej gdzie indziej...?
Pozdrawiam:*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja też jestem z Kielc i rodziłam na Kościuszki:)Mam półroczną córeczkę:)
Jest nawet spoko,fajne są położne (przynajmniej ja na fajne trafiłam:))I samotronka87 nie obawiaj sie porodu:)dla mnie był to pikus:)ja 7 minut rodziłam a lekarz który mnie zszywał był bardzo sympatyczny i opowiadał mi śmieszne rzeczy żebym nie skupiała się na bólu:)a numeru ja niestety nie mam:(ale napewno ktoś tu Ci poda:)

Zazdroszczę takiego szybkiego porodu...mój był długi i bardzo ciężki:((

reklama
Do góry