reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Ale ja się już tak nudzę ze szlag mnie zaraz trafi....
Mam pytanie czy któraś się może orientuje czy jest jakiś darmowy program do ściągnięcia do obróbki zdjęć???

reklama
Witajcie:)
U mnie noc przeokropna ale cieszę się że mam ją już za sobą:tak:
Wczoraj cały dzień siedziałam sama w domu więc dziś muszę sie gdzieś koniecznie wybrać....ciesze się bo pogoda zapowiada się super:):tak:

Przez całą ciąże nie puchły mi dłonie i stopy a od 2 dni jest tragicznie, normalnie nie mogę palcami zginać:szok::szok:

Miłego i słonecznego dnia życzę:)

Marzycielka tu masz wszystkie info, a tak w ogóle to najprościej będzie tam zadzwonić i zapytać ;-)
Bajkowe Przedszkole im. Kubusia Puchatka w Kielcach
ogólnie słyszałam o tym przedszkolu same dobre rzeczy, a przede wszystkim to ze ma nadzór kuratorium, nie tak jak inne prywatne przedszkola i bawialnie z opieką przedszkolną :-) ogólnie ze swojej strony polecam, jeśli moja młoda by się nigdzie nie dostała to posłałabym ją właśnie tam :-)
a co do pracy to wydaje mi się ze oboje rodziców musi, ale jak mowie, zadzwoń i zapytaj

Julita, idź na spacer, a jak leżysz podkładaj coś pod nogi, mi to pomagało :-)

A ja jutro jadę do Warszawy z młodą, trochę mi się nie chce, w sumie miał to być rodzinny wyjazd, ale mój musi w pracy być 1 i 3 maja... cholerne wojsko.. a dziś mi się żywcem nic nie chce... a tu na 10 do roboty.... <ziewa>

Ostatnia edycja:
marzycielka - wymagania które nam podali do rekrutacji - kolejność zgłoszeń (nie muszą oboje rodzice pracować), dziecko powyżej 2,5 roku, musi samo wołać siku, może nie jeść samodzielnie - pomogą, .. nie wiem co jeszcze chcesz wiedzieć - cennik chyba jest na stronie którą marla podała. Albo i nie - wpisowe masz 150 zł+ 150 zł na art plastyczne a co miesiąc 670 czesne i 6 albo7 zł codzienna stawka żywieniowa.

A ja w piątek idę z Karolą do naszego przedszkola podpisać papierki i żeby Karola się pobawiła. Mam nadzieję że będzie ok :tak: bo od wtorku już normalnie będzie tam zostawać :sorry:

hey

Dzięki za info.
Jak dzwoniłam to powiedzieli , że miesięcznie nie cale 500 zł i dziecko ma wołać siku itd ale właśnie zapomniałam zapytać czy oboje musimy pracować.
Przede wszystkim właśnie chciałam się dowiedzieć jaka tam atmosfera jest :D

Marzycielka - bardzo miłe panie są, naprawdę opiekuńcze, jedna pracowała z moją ciotką w przedszkolu na Toporowskiego, przemiła i ma świetne podejście do dzieciaków :-)

reklama
Do góry