reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Witajcie dziewczyny

dawno mnie nie bylo ale jestesmy chorzy z moim syneczkiem..a zarazil nas tatus i juz 1,5 tyg walczymy maly mial zapalenie osktrzeli i prawego pluca ciagle mamy zaszczyki a w dodatku przy nim rozlozylam sie ja:sorry::sorry::sorry::-:)-:)-( a mam tak nie milosierny kaszel ze zrywa mi pol klatki piersiowej...

julitka- juz niedlugo bedziesz miala swojego bobaka juz sie cieplo robi zobaczysz jak odzyjesz potem bedziesz mogla spacerowac do woli a teraz juz mozesz zaczac wyganiac dzieciaczka z brzuszka:tak::tak: spacerki i moze jakies kizi mizi z mezem i moze sie uda:-):-)

marla- zazdroszcze wyjazdu do warszawy gdyby nie ta moja choroba i Adasia to tez mielismy jechac na caly weekend:baffled::baffled: ehhh az nie lubie przez to planowac;/

reklama
Kamilka - no to nieźle was rozłożyło. A stawiałaś małemu bańki? Ja Wiktori postawiłam i pomogło. Zobaczymy tylko na jak długo, bo jeszcze jej coś zalega

Zapisałam małą do żłobka, tzn złożyłam podanie. Na uroczysko tym razem, bo tam do przedszkola chciała bym dac Filipka. Mam nadzieję że sie uda, bo oba budynki są parę metrów od siebie, to by mi łatwo ich było odbierać

mrozik- stawialam malemu banki kawalek temu jakos w zimie i pomoglo do tej choroby wiec teraz juz nie stawiam bo dzisiaj mamy kontrole u lekarza i mam nadzieje ze poprawa bedzie bo jak dla mnie to jest dosc spora. ale za to ja zdycham :baffled::baffled: i co najgorsze bola mnie plecy tzn barki:confused2::confused2:

jej twoja kruszynka ma juz miesiac mam nadzieje ze dzieciaczki sie dostana wiec trzymam kciuki ... a napewno sie dostana:tak::tak::tak:

Witam się wieczornie - my byliśmy dzisiaj pierwszy dzień w przedszkolu :-D Karola zamiast do dzieci pobiegła do pań :-D Pod naszym okiem bawiła się ładnie z paniami a jak ją zostawiliśmy na pół godzinki to ponoć marudziła że musi w jednej sali siedzieć :-D Ale się przyzwyczai :tak: Bardzo ładne przedszkole, dziewczyny sympatyczne ale za miesiąc się przenoszą do nowego budynku i ma być jeszcze lepiej - więcej miejsca i bez żadnych schodów - teraz jest na piętrze - no i ma być plac zabaw ogrodzony :tak: We wtorek idzie na 9 do 14.15 tak na pierwszy długi raz a potem będzie siedzieć do 14.30 - 15.00 :tak: Ja bardziej miałam dzisiaj nerwa niż ona :-D Ale jak wyszliśmy z przedszkola z nią to po 10 min się dowiedzieliśmy czemu miauczała paniom :-D Usnęła w autobusie :-D Nie dziwię się jak pobudkę o 6.40 zrobiła :-p

kamila - zdrówka dla was :tak:

Hello kobiałki.
U nas nie za ciekawa pogoda,już jedna ulewa przeszła,pochmurno jest,ale słoneczko czasem wyjrzy zza chmurki.
Mój małż w robocie,
99112.gif
99112.gif
,a mieliśmy plany na weekend majowy i co i du.a blada.Osz jak mnie wkurza takie coś ,że niby mieli mieć wolne,a wczoraj wraca po 2 zmianie i mówi że do pracy idzie od 10 do 18,no nic tylko ich
590710.gif
590710.gif
590710.gif
lać i patrzeć czy równo puchnie.A żeby było śmieszniej w poniedziałek też kuźwa idzie,dobrze chociaż że dopiero na nockę.

Ja sałatkę sobie dziś zrobiłam,rosołek mam z woczoraj to chłopaki zjedzą,a na obiado-kolację jak m.wróci zrobię zapiekankę .
Myślałam że im się chociaż ta prognoza nie sprawdzi to bym pospacerowała z chłopcami,no ale nie chcę żebyśmy zmokli,i będziemy siedzieli sobie w domciu.Maciuś odrobi lekcje,a potem pogramy sobie w warcaby,albo chińczyka.

miłego dnia

Dziewczyny nasza Julitka już urodziła.
Ma już swoją gwiazdunię przy sobie
.

Ma najwspanialszy prezent urodzinowy.
Malutka przyszła na świat w jej urodzinki.

JULITKO
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

Urodziła się dziewczynka
Taka mała okruszynka
Ależ będzie zamieszanie
Ciągłe spacery i doglądanie
Ale też radości bez liku
A więc witaj mały smyku

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam Wszystkie po długim weekendzie :-)
Gratulacje Julitko że wreszcie pękłaś ;-) i dużo zdrówka dla malutkiej
Kamilka zdrowiejcie z młodym, co do weekendu chyba mało straciłaś bo sama widziałaś pogoda nie była najciekawsza
Mrozik, też trzymam kciuki :-)
Sol, to super że małej się podobało :-D byle tak dalej

A my wczoraj wróciłyśmy z Warszawy, teście nas przywieźli i w sumie zdążyliśmy tylko coś zjeść i pojechaliśmy na stadion, bo były popołudniu pokazy (napad na konwój w Afganistanie, saperzy w akcji i szarże ułańskie :-) ) a mój chłop w pracy siedział cały dzień, a oni chcieli się z nim zobaczyć. Weekend nam minął deszczowo, rozpogadzało się tylko popołudniami, więc zaliczyliśmy tylko ZOO... no ale i tak było fajnie, młoda się tak wybiegała, ze padła nam w samochodzie i spała do rana już hehehe Dziś już do roboty, pogoda znów lipna, mam nadzieje że się rozpogodzi ;-)

Do góry