reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Wiem że nikt nie mówił że będzie lekko, ale mówią też że ciąża to nie choroba a u mnie te 9 miesięcy to tak jak choroba trzeba było na każdym kroku uważać...
Ale wiem nie powinnam narzekać tak więc poprawiam się...koniec z marudzeniem!!!
Dziewczyny za 9dni będzię maj:happy: matko jak ten czas szybko zleciał:szok::szok:

reklama
julutka - ano zleciał :-D Moje dziecię w maju do przedszkola, twoje niedługo się urodzi, ja na lipiec planuję zaciążyć znowu :-D Adaś niedługo będzie miał 2 urodziny, Wiktoria mrozika ma już półtora miesiąca :-D Moja ciąża też cudowna nie była, 7,5 miesiąca leżenia żeby coś się nie stało, bóle kości, pierońskie bóle kręgosłupa i poród jak z koszmaru sennego (chociaż bardzo nie bolało) to widok sinego ciałka nie nastraja pozytywnie. A mimo wszystko chcemy drugiego a ja znowu zaczynam mieć problemy z jajnikami i chyba kolejna laparo mnie czeka :dry: Więc nie ma na co czekać :tak: A ja Ci radzę się wyspać póki możesz :-D Bo po porodzie będziesz miała tak lekki sen że przez miesiąc się nie wyśpisz na pewno :-D Chociaż życzę Ci żeby twoje maleństwo było aniołkiem to wiem że nie da się :-p

Cześć Dziewczyny, witam się z wami już piątkowo:)
U mnie już po śniadanku...teraz na chwilkę położyłam się obok lapka i piszę...ale zaraz muszę ogarnąć chatkę bo ma mnie koleżanka odwiedzić...
Obiecałą że wyciągnie mnie na spacer:-D strasznie się ciesze oby tylko pogoda dopisała:tak:
A męzuś po moim wczorajszym kiepskim dniu obiecała że dziś pójdziemy na małe zakupy:happy:

Tak więc zobaczymy jak to się dziś dzień potoczy...

A tak wogóle to weekend majowy niebawem, podobno mają być 1 i 2 jakieś festyny czy tam pikniki :tak: no a 3 to ja chciałam zrobić jakąś małą imprezkę no chyba że mała się wcześniej pofatyguje na świat:):laugh2:

Tyle że jakoś żadnych oznak zbliżającego się porodu nie widać...jak zwykle tylko brzuch twardnieje co jakiś czas no i w nocy mam takie bóle jak na @ ale w dzień ustają:szok:

Miłego dniaa dla wszystkich:tak:

Raj dla motocyklistów i... dzieci. Dziś ruszają dwie niezwykłe imprezy w halach Targów Kielce - Strefa Biznesu, Echo Dnia - lokalny portal przedsiębiorców
targi są od piatku do niedzieli. Tu jest info na ich temat. Będa też równocześnie targi moto..

Ja idę bo mamy niebawem jakiś mały "plac zabaw" Filipkowi i Wiktori urządzić na ogródku, więc z chęcią podpatrzymy, może będzie coś ciekawego. Oczywiście o ile z Wiki będzie dobrze, bo strasznie mi w nocy kasłała. Katar minął a kaszel sie paskudny przypałętał. Aż mi flegmą w nocy zwymiotowała. Dzisiaj idę znowu do lekarza, bo wczoraj było ok, lekarka kazała tylko do niedzieli leki jeszcze podać. A tu taka niemiła niespodzianka. Może mi od tych leków kaszle? Sama nie wiem, bo niby eurespal działa wykrztuśnie i rozrzedzającą...

julitka - a to nie czasem skurcze przepowiadające? :-D

A ja mam zapiernicz, robię statystyki dla pielęgniarki do pracy mgr, próbuję pisać swoją inżynierkę, robię stronę koleżance bo otwiera własny biznes, w środę mam rozmowę o pracę, M w pracy a Karola dokazuje. Na dodatek mam dzisiaj wizytę tel pielęgniarki coby się ugadać co do szczegółów więc muszę posprzątać a jutro szwagierka z wizytą :-D bo zaproszenie na komunię chcą przynieść. A jeszcze 2 dni temu miałam taki spokój :-D

Witajcie niedzielnie:)
Sol bardzo bym chciała żeby to były skurcze przepowiadające ale one są tak nieregularne ze ja już sama nie wiem:baffled:

No to miałaś wczoraj bardzo pracowity dzień:)...a na dziś zapowiadają bardzo łądną pogodę więc mam tylko nadzieje że im się sprawdzi bo nie chce mi się w domu siedzieć:no:

A kto Ci powiedział że przepowiadające mają być regularne? Po za tym może są regularne tylko jedna silniejsza drugie słabsze i ich nawet nie czujesz? Ja w ogóle nie czułam przepowiadających - na ktg mi powiedzieli że mam :-D Za to bardzo boleśnie odczuwałam kopniaki Karoli i jak mi w coś piętę wciskała albo piąstkę :-D Będzie dobrze :tak: Trzymam kciuki za spokojny poród :tak: A pogoda bardzo ładna jest :tak:

A dzisiaj znowu siadam do wszystkiego :-( Wczoraj nie skończyłam tych statystyk i muszę to dzisiaj zrobić :dry: A potem praca inżynierska :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej Dziewczyny.
Pogoda piękna a ja z małym w domu :(
Gorączka minęła w czwartek
a od wczoraj walczymy z porządnym kaszlem i katarem.

Sol ale pracowita z Ciebie kobitka, trzymam kciuki za rozmowę. o pracę :)
Julitka w którym szpitalu rodzisz? Pewnie nie raz już pisałaś, ale ja nie doczytałam ;/

Spokojnej niedzieli

Do góry