reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

reklama
Dziewczyny jestem prze-szczęśliwa - Karola dostała się do przedszkola :-D Idzie od 4 maja :-D Prywatne bo prywatne ale dzisiaj gadałam z koleżanką - okazało się że jest właścicielką przedszkola na Pocieszki i chętnie tam Karolę od zaraz weźmie :-D

witam wieczorową porą :-)
mrozik i jak po weselu?
Sol tylko gratulować :-)
marzycielka- Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-)

u nas weekend szybko zleciał, prawie cały dzień na dworze. wczoraj za to pól dnia zmarnowane, usiedziałam się na Izbie przyjęć na Czarnowie :-/ masakra z tymi szpitalami. Za to chirurg ortopeda był całkiem miły :-) (tak w ogóle to koń mi przykopał i miałam podejrzenie złamania przedramienia, ale skończyło się na lekkim pęknięciu, wielgaśnym krwiaku i sinikach - hehe fiolet najmodniejszym kolorem sezonu ;-) ) ps. jak znacie jakieś przeciw bóle dobre to dajcie znać bo ketonal mi nie pomaga, czuje się ućpana a boli nadal :-/
no nic,idę sobie zrobić okład z lodu, 3mcie się ciepło i zaglądajcie częściej:-)

marla - dziękujemy :tak: a próbowałaś pyralginę? Bo to tyle bez recepty a z takich skutecznych to świetny jest Nimesulin - ale jest na receptę - działa długo - bierze sie 1-2 dziennie albo Mefacit - działa krócej ale mocniej i skuteczniej - oba mają wadę jak większość silniejszych leków - dłuższe stosowanie skutkuje terapią na wątrobę. A na fiolet dobre są okłady z lodu :tak: To coś ty temu ogierowi zrobiła że Cię tak potraktował? :-D Ja kiedyś kobyle kopyta czyściłam, coś jej nie pasiło to na udzie miałam jej autograf - przez 4 tygodnie widoczny :-D Ale nawet chirurg się śmiał że jeszcze nie widział tak świetnego odcisku :-p Calutkie kopytko odbiła :-D

Dzień dobry.
Coś nam pogoda od rana mało dopisuje, mam nadzieje że się wypogodzi bo muszę troszkę spraw pozałatwiać.
Od 7 rano mi za oknem obcinają drzewa, zwariować idzie :angry:

Sol gratulacje :-)
Marzycielka- najlepszego w dniu urodzin, Sto Lat Kochana
Marla jak to ci konik przykopał? Mam nadzieje że ból szybko minie.

Miłego dnia

no nie... trzeci raz zaczynam i jakoś sobie zamykam stronę
teraz w mega skrócie
wesele bardzo udane, super organizacja i miejsce.
Marla - jak ty to zrobiłaś? dobrze że głowa cała.

hehe a tak zrobiłam, że 12 letni wałach 176cm w kłębie(nie konik!!!) okazał się szybszy i bardziej zwinny niż myślałam ;-) a w ogóle był jak ten dynamit bo od 5 dni nikt na nim nie jeździł, no więc chciałam go wylonżować żeby trochę pary mu spuścić... a jemu się brykać zachciało i jakimś cudem tak się odwrócił w pewnej chwili w moja stronę, ja stałam za blisko i przykopał hehehe mam nauczkę na przyszłość :-)
Sol to ja mam wyraźnie odbite pół kopyta ;-) no i muszę spróbować któregoś przeciwbóla z tych co podałaś. dziex
kurna, nic mi się nie chce, ciągle senna chodzę... dobra,idę na dwór... bo zasnę

Dziewczyny jestem prze-szczęśliwa - Karola dostała się do przedszkola :-D Idzie od 4 maja :-D Prywatne bo prywatne ale dzisiaj gadałam z koleżanką - okazało się że jest właścicielką przedszkola na Pocieszki i chętnie tam Karolę od zaraz weźmie :-D

No to GRATULACJE!

witam wieczorową porą :-)
marzycielka- Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-)

u nas weekend szybko zleciał, prawie cały dzień na dworze. wczoraj za to pól dnia zmarnowane, usiedziałam się na Izbie przyjęć na Czarnowie :-/ masakra z tymi szpitalami. Za to chirurg ortopeda był całkiem miły :-) (tak w ogóle to koń mi przykopał i miałam podejrzenie złamania przedramienia, ale skończyło się na lekkim pęknięciu, wielgaśnym krwiaku i sinikach - hehe fiolet najmodniejszym kolorem sezonu ;-) ) ps. jak znacie jakieś przeciw bóle dobre to dajcie znać bo ketonal mi nie pomaga, czuje się ućpana a boli nadal :-/
no nic,idę sobie zrobić okład z lodu, 3mcie się ciepło i zaglądajcie częściej:-)

O matko współczuję:-(

Dziękuje za Życzenia:-)

A my dzisiaj na razie lenimy się.
Później pospacerujemy , ugotujemy obiad i jakoś zleci... ble monotonia:-)

Hej.
Właśnie wróciłam z Kielc ze szpitala.
Byłam z Emilkiem w tej poradni chirurgicznej.
Mamy ustalony termin zabiegu na 3 września.
Termin jest dość odległy,bo jest szansa że może się wchłonie bo nie jest to jako taka przepuklina tylko wodniak.I nie jest bardzo duży.
Buziole.

reklama
Hej.
Właśnie wróciłam z Kielc ze szpitala.
Byłam z Emilkiem w tej poradni chirurgicznej.
Mamy ustalony termin zabiegu na 3 września.
Termin jest dość odległy,bo jest szansa że może się wchłonie bo nie jest to jako taka przepuklina tylko wodniak.I nie jest bardzo duży.
Buziole.

No to mam nadzieję, że się wchłonie:D

A my miałyśmy wspaniały spacerek .
Byłyśmy w Ptaszarni w parku i na zakupach :-)

Do góry