M
marzycielka
Gość
hey
My jesteśmy u moich rodziców w TST.
O 15 przyjdą goście na spokanie urodzinkowe:-)
My jesteśmy u moich rodziców w TST.
O 15 przyjdą goście na spokanie urodzinkowe:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny jestem prze-szczęśliwa - Karola dostała się do przedszkolaIdzie od 4 maja
Prywatne bo prywatne ale dzisiaj gadałam z koleżanką - okazało się że jest właścicielką przedszkola na Pocieszki i chętnie tam Karolę od zaraz weźmie
![]()
witam wieczorową porą :-)
marzycielka- Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-)
u nas weekend szybko zleciał, prawie cały dzień na dworze. wczoraj za to pól dnia zmarnowane, usiedziałam się na Izbie przyjęć na Czarnowie :-/ masakra z tymi szpitalami. Za to chirurg ortopeda był całkiem miły :-) (tak w ogóle to koń mi przykopał i miałam podejrzenie złamania przedramienia, ale skończyło się na lekkim pęknięciu, wielgaśnym krwiaku i sinikach - hehe fiolet najmodniejszym kolorem sezonu ;-) ) ps. jak znacie jakieś przeciw bóle dobre to dajcie znać bo ketonal mi nie pomaga, czuje się ućpana a boli nadal :-/
no nic,idę sobie zrobić okład z lodu, 3mcie się ciepło i zaglądajcie częściej:-)
Hej.
Właśnie wróciłam z Kielc ze szpitala.
Byłam z Emilkiem w tej poradni chirurgicznej.
Mamy ustalony termin zabiegu na 3 września.
Termin jest dość odległy,bo jest szansa że może się wchłonie bo nie jest to jako taka przepuklina tylko wodniak.I nie jest bardzo duży.
Buziole.