reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Hejka - wieczorkiem :-D

asiulka - to trzymam kciuki za Emilka :tak:

A my byliśmy dzisiaj cały dzień na dworze u dziadków na działce, zrobiliśmy sobie grilla i niedawno wróciliśmy :tak: Karola się wyszalała tak więc mam nadzieję że szybko pójdzie spać :-p

reklama
Witajcie:)
U mnie ostatnio tak sobie, wszystko mnie okropnie denerwuje, jestem jakaś rozdrażniona nawet nie mam siły skupić się i napisać kilka słów...więc to co pisze jest takie oklepane...
Ale życzę wam Kobietki miłego dnia mimo nizbyt ładnej pogody...

julitka - to normalne pod koniec ciąży :tak: ja nie pamiętałam jak się nazywam i w ogóle słów mi brakowało żeby się wysłowić co mnie jeszcze bardziej denerwowało a im bardziej byłam zdenerwowana tym bardziej brakowało słów :-D Spokojnie - odpoczywaj sporo :tak:

hey kochane

Julita ja też tak miałm pod koniec :D

A pogoda wspaniała ...bleee
Siedzimy w domu.
Trzeba posprzątać trochę ale mam dzisiaj strasznego lenia.

Oj powiem Ci Sol że mimo iż nie wiem co mnie czeka to chciałabym mieć już za sobą ten poród!!!
Ciesze się strasznie tą ciąża ale jakoś od samego początku źle ją znoszę...

Marzycielka u nas też pogoda mało zadawalająca a to jeszcze bardziej mnie dobija!!!!!!!

Asiulka trzymam kciuki żeby Emilka ominął zabieg!!!!

Ostatnia edycja:
Julita - ale już niedługo będziesz miała to za sobą :). Ja teraz musze z kilogramami powalczyć, bo mi sporo zostao

Asiulka - a jak długo kazali czekać? Do wrześnie z wchłonięciem? Ja chcę na lipiec sie umówić na ten paluszek, ale jak juz pisałam mam strasznego stracha

A mała dostała katarku - chyba od Filipka, bo on ostatnio zakatarzony był. No i skończyło sie na lekarzu. Dostała m.in. kropelki do noska, ale trochę sie ich boję bo na gentamycynie sa, a ja mama do tego awersje.

Idzie któras z Was na te targi "dziecięce"?

julitka - nikt nie mówił że będzie różowo :sorry:

mrozik a kiedy te targi? kurcze pamiętałam że gdzieś czytałam o nich i zapomniałam :-p

A 24-25 jest wystawa dinozaurów w galerii Echo.

Witajcie dziewczyny.
Ja powoli dochodzę do siebie,
Wojtek od wtorku mi strasznie gorączkował, wybrałam się z nim do lekarza i zapalenie ucha :(
Ale na szczęście już dziś lepiej, mam nadzieje że dzisiejsza noc prześpię jakoś bo chodzę ledwo żywa.

Asiulka ja również trzymam kciuki za Emilka.
Julita lada dzień będziesz tuliła dzieciątko w ramionach :)
Mrozki zdróweczka życze dla Wiktorii

Lecę ulilac mojego szkraba, spokojnej nocki

reklama
Witajcie dziewczyny

Ja zyje daje znac i zaraz zmykam spac.... Adas zdrowy:tak::tak:

Ja o tych targach czytalam w zlobku sa na Zakladowej ale nie zwrocilam uwagi kiedy:dry::dry::dry: ja nie ide bo czlowiek glupi jeszcze bym sie na cos dala naciagnac a teraz kazdy grosz wazny:sorry2::sorry2:

Kalka- trzymam kciuki za malego my 2 razy mielismy zapalenie uszu wiec koszmar na calej lini:baffled::baffled: wiem co to znaczy zdrowka zycze.

asiulka - ja tez trzymam kciuki za malego oby ominal go zabieg ale i tak ze to nie tak powazne i ze to nie ta przepuklina:blink::blink:

Julitka- jestem z toba ja Kochana mialam identycznie taka sama ciaze strasznie ciezka dlatego narazie nie wyobrazam sobie i mimo tego ze porod poszedl gladko to narazie z ciazy rezygnuje... tylko mnie w 6 miesiacu peklo spojenie lonowe i musialam wiekszosc czasu lezec na bokach do tego rwa kulszowa i jeden wielki koszmar:crazy::crazy::crazy:

Do góry