reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

kalka - no my mamy zamknięty wątek - link na górze ale ostatnio zamilkł i się zastanawiam czy jest sens go trzymać bo od jakiegoś czasu był tam post na tydzień a od ponad dwóch tygodni cisza. A że żadna nie oponuje to zamykam i usuwam bo nie ma go sensu trzymać skoro nikt nie zagląda :tak:

reklama
a ja myślę że można by się wstrzymać z usuwaniem :-) może na razie nikt nie ma potrzeby pisać czegoś mocno prywatnego, ale rożnie w życiu bywa i potrzeba zajść może :-) a poza tym przecież nikomu ten wątek nie zawadza w niczym, więc po co usuwać?? chyba że Tobie Sol przeszkadza?? w sumie jesteś tam adminem :-) a jak co, to z likwidowaniem wstrzymaj się kilka dni i niech się wszystkie dziewczyny z dostępem do niego wypowiedzą, co Ty na to???

a tam w ogóle to witam wszystkich :-)
Kalka ja jeżdżę w Borkowie, ostatnio coraz częściej hehehe
Julita, trzymaj się, to już ostatnia prosta :-)
Ciacho, też stosowałam czasami ten system, bo młoda się nie najadała,a ja pokarmu mało miałam... zdał egzamin i było ok :-)

a u nas dzień jakoś tak szybko minął, pól dnia spędziłam w papierologii, do tego w robocie masa wszystkiego, a i w ogóle szkoda słów.... a szefowa sobie na Słowacje pojechała na wspinaczkę... kurna... dobra, ide spać, bo jutro cięzki dzień, a po południu pomagam koledze trawnik sadzić hehehe, odstresuje się wizytą w agrocentrum :-D

Maryla - mi on zupełnie nie przeszkadza - sprawa jest tylko taka ze od dłuższego czasu był tam post na miesiąc i nikt tam nie zaglądał a w każdym momencie można utworzyć grupę dyskusyjną zamkniętą - są one odpowiednikami działów zamkniętych tylko zajmują mniej miejsca a mają takie same opcje a może je moderować ten kto je tworzy więc są przyjaźniejsze :tak: Ale jak chcecie :tak:

hey

Ja dostepu do wątku zamkniętego nie mam więc się nie wypowiadam.

Dzisiaj coś musi być nie tak z ciśnieniem bo strasznie mnie głowa boli.
Siedzimy na razie w domu i myslę co na obiad zrobić bo ok 17 jedziemy do Starachowic i wracamy jutro wieczorem.
W poniedziałek mam urodziny i jutro robię z tej okazji takie spotkanie przy cieście i kawie dla rodziny:-)

marzycielka - to wszystkiego najlepszego :tak::-D dostęp do zamkniętego mają tylko te użytkowniczki które dłużej z nami siedzą i ktoś mi napisze żeby dodać ta osobę.

A dzisiaj pogoda znowu jak pod psem i ciśnienie leci ale w końcu miała do nas przyjść w nocy ta chmura pyłu znad Islandii po wybuchu wulkanu więc nic dziwnego że pogoda do kitu :dry:

Witam
Ja jestem za zostawieniem zamkniętego. Grupy dyskusyjne jakoś średnio mi odpowiadaja. Nie wiem jak sie tam zdjecia wkłada.
Wiem że rzadko sie pisze, ale ja staram się tam zaglądać. Tyle ze czasu na pisanie wszędzie nie mam. Zdjecia też z chęcią wrzucę, ale jak mąż znajdzie czas żeby zrzucić je z aparatu :-)
marzycielka - od mnie również najlepsze życzenia. :tak:

My jutro na wesele idziemy. Ciekawe jak to będzie - z racji tej żałoby narodowej. My i tak tańczyć nie będziemy, bo po pierwsze idziemy z dzieciakami, a po drugie z racji cioci...

mrozik - już już - zostawiony :-D A z tym weselem to rzeczywiście może być ... hm brakuje mi słowa.. interesująco, no kurde nie wysłowię się :-p Wiesz o co chodzi :-p A jak tam malutka? Jeju ona ma już ponad miesiąc, ale ten czas leci :-D

Spadam sprzątać póki małża nie ma bo jak przylezie z pracy to będzie mi tylko zawadzał :-p A Karola uczy się po domu jeździć rowerkiem ale jeszcze nie do końca do pedałów dostaje więc tylko sobie na razie trzyma nóżki na pedałach i udaje że jeździ :-D

reklama
Witajcie dziewczyny

Ja juz po pracy.. a dzisiaj maly byl ze mna:-):-) Bo mialismy problemy z wyszykowaniem sie do zlobka:confused2::confused2:

A teraz zjemy jak wstanie i uciekamy na dwor dopki sloneczko:tak::tak:

Do góry