reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

hey

A my dzisiaj w Starachowicach.
M. miał sprawy biznesowe tutaj to i Nas zabrał.
Dzięki temu posiedzimy z rodzicami.
Oli się bardzo cieszy.
A pogoda rzeczywiście wspaniała

reklama
Cześć dziewczyny.
Jakoś po tej tragedii ciężko dojść do siebie,
nie mogę uwierzyć w to wszystko

A tak to nic nowego u nas, pogoda dziś ładniutka
byliśmy na sparku troszkę,
mały właśnie zasypia.

Spokojnej nocy życzę

Witam się i ja wieczornie:)

Marla bardzo Ci współczuję, dziwne to wszystko jakieś, tak prawdę powiedziawszy to do tej pory uwierzyć nie mogę.

U mnie znowu kłopoty z małą. Nie chce jeść i mało przybiera, w środę idę do lekarza i na morfologię żeby sprawdzić czy sobie rządzicielka mała anemii nie zrobiła. Uparta jest jak osioł, normalnie muszę ją delikatnie prosić i nie zbyt nachalnie żeby chociaż trochę zjadła. Do tego przez te moje wyjazdy do szkoły spodobała jej się butelka i teraz muszę ją odzwyczajać... Normalnie dość mam...

Wiecie czytam te Wasze wpisy ale samej coś skrobnąć to ciężko...

Dobra, buziaki Kochane!

Witam dziewczyny

ja sie szykuje wlasnie do pracy... weszlam sie przycwitac..

Ciacho- kurcze wspolczuje problemuw z mala ale nie wiem czy dobre rozwiazanie jest oduczac mala od butelki moze dzieki temu juz by ci normalnie jadla mnie tez bylo ciezko malego odstawic ale mialam ten sam problem przez moje zjazdy i to ze zostawialam malego z mamami to nauczyl sie butelki a przy piersi byl cyrk:confused2::confused2::confused2: Przeplakalam chyba ze 3 dni po odstawieniu go ale potem nie zalowalam bo z jedzeniem nie bylo problemu:sorry::sorry:

a u nas przelom nastapil prawdopodobnie zaczniemy w przyszlym roku budowe domku :-):-):-) Strasznie sie ciesze bo wydawalo sie ze w ciagu 4 lat to nie bedzie mowy a tu jednak:rofl2::rofl2::rofl2: teraz chcemy zdecydowac ktory projekt wybrac
ten Drewniane domy, domy z bali :: Jaworki.
albo ten Drewniane domy, domy z bali :: Dziekanowice.

Zycze Wam milego Dnia a ja zmiatam do pracy:-)

O Kochana ja też ze Starachowic jestem.
Z jakiego osiedla pochodzisz.

Ja ze Starachowic Zachodnich.

marzycielka, bo chcę jeszcze karmić piersią a ona tak polubiła butelkę że od cycka głowę odwraca i się drze

A po co ją tak męczyć??
Wiesz nie tylko liczy się co mama chce.
Za bardzo mieszasz jej w głowie i dlatego biedna się męczy.

albo ten Drewniane domy, domy z bali :: Dziekanowice.

Zycze Wam milego Dnia a ja zmiatam do pracy:-)

Ten jest piękny....!!!:tak:

A ja już posprzątałam domek, zawiesiłam świeże firaneczki i teraz gotuję krupnik a później idziemy na spacer:D

reklama
Hej dziewczyny.
Pospaliśmy dziś do 8.
Zaraz przygotuję coś tam pod obiad i pewnie wyskoczymy na spacer, jak na razie siedzę z kawka przed tv.

Ciacho ja też miałam taki problem z małym, studiowałam jeszcze i wojtek musiał byc dokarmiany z butli, ciężko było przywrócić go do cyca ale udało się na jakis czas, więc trzymam kciuki za Ciebie.

Kamilka fajne domku naprawdę,bardzo mi się podobają
jakbyś potrzebowała usług geodezyjnych ;-);-) to daj znać hehe

Marzycielka ale obrotna jesteś :)

Miłego dnia

Do góry