reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Witaj Marzycielka :). A gdzie będziecie mieszkać? Na jakim osiedlu?

Marla - jak będzie pogoda to my sie całą czwórką piszemy. Chłopaki się ucieszą. Tylko te motory to cały czas będą? Bo jak Filipkowi powiem ze idziemy oglądac motory, a ich już nie będzie? :sorry2:
10 zaczynają sie chyba też targi Dom i Ogród. To może w niedzielę sie przejdziemy z mężem, bo ja je lubię :)

reklama
marzycielka- witaj mamy kolejna kielczanke;-);-) komis wozkow jest jeszcze na Prostej w hurtowni u Jasinskich wiecej nie wiem:-:)-(

Ja witam sie wieczorowo moj malz juz spi maly tez a ja mam chwile dla siebie:-D:-D:-D

zycze milego wieczorku wszystkim

Kamilka dziękuje za namiary:-)

A jak tam Wam idzie sprzątanie?
Bo ja dopiero w Piątek zacznę sprzątać bo wtedy się wprowadzamy. Będzie młyn :-)

hey kobity :-)
Marzycielka-witaj :-) co do zamieszkania to ja na drugim końcu miasta. a co do komisu to na Stoku własnie jest:
"Denis" Przedsiębiorstwo Wielobranżowe

os. Na Stoku 35 b, 25-437 Kielce

a potrzebujesz wózek sprzedać czy kupić?? no będziesz miała młyn, ja się przeprowadzałam w lutym to masakra była hehe ale dało radę ;-)

Mrozik - cały dzień będą motory bo to właśnie taka impreza - motocykliści dzieciom :-) ja się pewnie dowlekę tam zaraz po 10 bo będę miała czas tylko do 12. także jak co możemy się ugadać na konkretną godzinę :-)
ja już po sprzątaniu, wczoraj się wzięłam i wszystko zrobiłam, także teraz tylko zakupy i gotowanie, chociaż tez nie będę robić bóg wie czego..

Hej :-)
Mam na imię Agnieszka i od jakiegoś czasu mieszkam w Kielcach. Średnio się orientuję w tym mieście więc dlatego szukam na necie informacji, a przy okazji można sobie miło pogadać :-)
Przy okazji chciałam nadmienić, że najprawdopodobniej, w grudniu zostanę mamą więc dlatego nie ukrywam, że szukam informacji dotyczących lekarza, szpitala....
Dlatego, jeśli można, to z chęcią się przyłączę :-)

marla_84 dzięki za namiary :-)
A chce kupić jakiś lekki wózeczek, spacerówkę.

A te motory mają być w Sobotę?? Gdzie??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny.
Sorry,ale ostatnio było mnie mało na forum,ale mam problem z Emilkiem
Emilek dorobił się lewostronnej przepukliny pachwinowej.
Mamy skierowanie do poradni chirurgicznej do szpitala dziecięcego w Kielcach.
A tam po padaniach ustalimy termin zabiegu.
Zabieram się za to zaraz po świętach.
Teraz muszę pilnować bardzo Emilka,żeby nie nadwyrężał się,ani za bardzo nie płakał,żeby nie daj boże nie było powikłań.
Mam wszystkie wytyczne od naszej Pani doktor.
Muszę dowiedzieć się jakie są teraz terminy na zabiegi ,ale żebym miała taki boks z łóżkiem dla siebie,bo nie zostawię go samego na noc w szpitalu.
Z Maciusiem była inna sprawa,on był większy a ja wtedy w 8 miesiącu ciąży,ale miałam pokój na przeciwko szpitala.

Pozdrawiam serdecznie

marla - ja do nikogo nie mam pretensji ani nikogo nie oskarżam - tylko jak zaczęłam pisać ta stronę to odezwało się kilka dziewczyn z chęcią pomocy a okazało się ostatecznie że kicha - ja tą stronę chciałam stworzyć dla was - dla KIELCZANEK a sama nie znam wszystkich miejsc w Kielcach czy okolicach. Ostatecznie musiałabym sama zjeździć całe województwo i pisać artykuły a nie o to chodziło. To miała być stronka dla was o waszych ulubionych miejscach. Po prostu zrobiło mi się przykro i tyle - w żadnym słowie nikogo nie oskarżyłam - napisałam że mi przykro i tyle. A na staraczkach są w większości matki które starają się o kolejne dzieci. I one też mają obowiązki i dzieciaki na głowie więc nie oceniaj pochopnie.

kamilka - dzięki :-)

marzycielka - ja mieszkam na ksm - wsiadasz w 8 w stronę zagórskiej - 5 min i jesteś u mnie :-D A pokaz motorów ma być 10 kwietnia w sobotę w parku miejskim o ile dobrze pamiętam :-p

A ja siedzę i piszę i mi się nie chce :-p Po świętach siądę do tego Teraz mam urodziny Karoli na głowie i Święta - trzeba odbębnić te ostatnie i po krzyku :-p

reklama
Sol - spoko.zwracam honor staraczkom. wybacz, że tak odebrałam Twoją wypowiedz, ale brzmiała trochę czepialsko i z lekkim oskarżeniem. więcej się, na ten temat nie wypowiem.koniec tematu.

Do góry