reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Witam dziewczyny

truska- szkoda coreczki szkarlatyna bardzo nie przyjemna:-:)-( trzymam za was kciuki:tak::tak:

ja tak calkiem nie moge jeszcze przysiasc do forum bo mam generalne sprzatnie i malowanie i wogole balagan na kolkach:tak::tak: moj maly zrdowy ale za to ja padam rozlozylo mnie calkiem zapchany nos czyli Zatoki moje i gardelko:-:)-(

jutro znow na basen idziemy mam nadzieje ze przezyje potem:-D:-D:-D zle sie zlozylo bo jutro moj maz ma odpracowac dzien jeden i musi isc do pracy...

pogoda sie pomalu pogarsza dobrze ze i tak nas troche rozpiescila ale podobno od wtorku wraca pogoda i bedzie ok 20 stopni:tak::tak::tak:

reklama
To ja sobie w takim razie we wtorek umyję okna
A dzisiaj porobię porządki
choć trudno jest mi się zebrać

Hello Kobitki!

Rzadko zagladam bo moja krolewna postanowila nie spac cale dnie wiec nie mam na nic czasu. Chodzimy juz na dlugie spacerki bo tylko wtedy spi:) udalo mi sie pomyc okna, poprac firanki i wyprac dywan, jeden pokoj juz wypucowany jeszcze sypialnia i lazienka...:p
Mrozik jak tam malutka? daje spac czy nie bardzo? a jak tam w ogole gaba bo sie nic nie odzywa... pewnie juz ma malutka przy sobie:) gybym sie juz nie pojawila to zycze wam Wesolego Alleluja!!!

Ciacho - tak Gaba urodziła. Własnie dzisiaj sie zastanawiałam czemu sie nic nie odzywa :dry:. Chyba smska jej napisze.
A moja to tak co drugi dzień. Jedną noc śpi (tzn budzi sie tylko co 1,5 godziny) i wtedy jest fajnie. A czasem prawie całą noc nie śpi i w dzień też nie. Lekarka kazała witaminę D odstawić i faktycznie po tym mniej ja boli brzuszek. Jakby odstawienie D nie pomagało to K też mielismy odstawić. A zostawiła nam K, bo mała duzo wybroczyn miała i dlatego taka decyzja. No i ma jeszcze troche żółtaczki, więc mam jej podawać mięcy karmieniami po 5 ml wody.

No ale ty nieźle sie obrobiłas, jak mała nie śpi ci w dzień ;-), kiedy ty to posprzątałaś???:-p. U mnie mąż właśnie pucuje okna, łazienkę i wogóle całą góre :cool2:. A on strasznie dokłądny jest i nie da sie namówić na małe "pominięcia"

witam dziewczyny :-)

Truska zdrówka życzę malutkiej :-)
Ciacho to Ci młoda daje w kość, ale przestawi jej się na pewno :-)
Mrozik pozdrów Gabę. a jak będziesz miała chwilę wrzuć jakąś fotkę Wiktorii na zamkniętym :-)
kurcze, wszyscy o porządkach, a ja się zebrać nie mogę, chyba jutro wyślę młodą do prababci i się wezmę za robotę, odwalę wszystko za jednym zamachem :-)
my też korzystamy z pogody ładnej i łazimy ile wlezie, przez 3 dni była u nas chrzestna Baśki. takiej popisówki w wykonaniu młodej to jeszcze nie widziałam... okropna była, jak nie fochy i miączenie to jakieś dziwne nerwy... szok

a i miałam napisać Wam:
10 kwietnia (sobota) od 10 do 18 w Parku Miejskim odbędzie się festyn "Motoserce 2010" - motocykliści dzieciom. Będą rożne występy, parada motocykli, pokazy i zbiórka krwi dla dzieci. Generalni dużo atrakcji dla dzieciaków. Może się tam spotkamy, co??

Hej dziewczyny

ja juz na posterunku w pracy siedze ale dzis mam nudny dzien bo dzieci maja rekolekcje i zajec nie ma wiec sobie siedze:tak::tak: Pogoda u nas suuuper wiec wreszcie wiosna tylko niech wroci troche zieleni i mozna szalec:tak::tak:

marla chetnie sie spotkamy bo ja teraz jak juz porzadki zrobilam to reszte olewam i cale dnie z malym na dworzu albo na basenie:-):-) Wiec do 10 kwietnia:tak::tak:

marla - 10.04 mój M ma nockę więc bardzo chętnie zajrzymy - tym bardziej że ja kocham motory. Szkoda tylko że nie mogę już na nich jeździć :-( Znaczy fizycznie mogę tylko M mi marudzi nad uchem. Czysta niesprawiedliwość - to ze on nie ma prawa jazdy znaczy ze ja też jeździć nie mogę :no:

A my już posprzątane - do świąt zostało mi odkurzyć i zetrzeć kurze z grubsza bo już wszystko poczyściłam sobie.
Praca praktyczna oddana, promotor kazał mi już pisać wstęp. Szkoda że wy znikłyście bo musiałam przez to zmienić zupełnie tematykę strony. A dzięki staraczkom dostała nową szatę graficzną, artykuły i tematykę. Ogólnie stronka na 5 bo zmieniłam w stosunku do poprzedniej wszystko. Teraz tylko czeka na nowy serwer żeby ją postawić. Tak więc zabieram się za teorię.

Wesołych świąt życzę wszystkim :tak: bo pewnie już tu za szybko nie zajrzę.

Sol, super ze Ci dziewczyny na staraczkach pomogły, dobrze dla Ciebie. Tu widać dziewczyny nie mają tyle czasu, wiesz, dzieci, obowiązki itp itd. ale to trochę niesprawiedliwe że rzucasz texty w stylu "Szkoda że wy znikłyście bo musiałam przez to zmienić zupełnie tematykę strony" no sorry, ale Twoja praca, nie nasza, i szczerze mówiąc ja na Twoim miejscu nie liczyłabym na innych że odwalą za Ciebie robotę tylko na siebie... bo zazwyczaj na ludziach można się przejechać nie zawsze z ich winy... także nie obwiniaj nikogo i nie miej pretensji bo nikt nie miał obowiązku Ci pomagać (zwłaszcza, że kilka z nas dopiero co urodziło, kilka ma nową pracę, a kilka po prostu pilnuje swoich spraw)... to takie moje subiektywne zdanie i oczywiście nikt nie musi się z nim zgadzać... :-) ogólnie fajnie że stronka na 5 jest :-) gratulacje

Witajcie dziewczyny

ja dopiero weszlam do pracy mam znow siedzenie do 14.30 ale moze ktos sie pojawi:tak::tak: a jak nie to lece do ciucholka bo dzisiaj na Zagnanskiej nowa dostawa i moze cos na malego wygrzebe bo szafe musze cala wymienic z jego cuchami:tak::tak:

Sol zgadzam sie z marla... ale z drugiej strony Gratuluje 5 :tak::tak:

Ja na dzisiaj jakis planow sobie nie robie dopiero od jutra wybywam z domu bo od jutrA DO wtorku Wolne:-):-) to bedziemy z malym buszowac po dworzu:tak::tak:

reklama
hey

Chciałam się przywitać.
Mam 23 lata i 16 miesięczną córeczkę Oliwię.
Od piątku będziemy mieszkać w Kielcach.:-)

Do góry