reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

reklama
Witam Dziewczyny

u nas wszystko dobrze szykujemy sie do Świat dlatego tez jakbym sie juz do Świat nie pojawila to chcialabym Wam zlozyc Zyczenia

Wielkanocnych pisanek
uśmiechu cały ranek
jajek na twardo
królika z kokardą
mokrego Dyngusa
fajnego psikusa
rzeżuchy po pachy
i smacznej kiełbachy!

Po za tym teraz jak Cieplo to my ciagle na dworzu jestesmy:tak::tak::tak:

kamilka - wesołego jajka :tak:

marzycielka - spoko - jak znajdę chwilę bo piszę teraz pracę inżynierską to chętnie się spotkam na spacerek :-D

marla - spoko ;-)

Spadam do wesołego miasteczka.;-)

Ja się zaraz zabieram za kąpiel małej. Dzisiaj troszkę przeciagnęliśmy, ale tak jej się słodko śpi..
Marla - szkoda ze tylko do 12 mozesz, bo my pewnie się dopiero po 12 doturlamy. Ale postaram sie jakoś chłopaków zmobilizowac, żeby chociaż na 11 dotrzeć

Witam:)
U mnie tak sobie...coraz mniej sił:-(

Słońca, szczęścia, pomyślności,
w pierwsze święto dużo gości,
w drugie święto dużo wody
to dla zdrowia i urody!
Mnóstwo jajek kolorowych,
świąt wesołych oraz zdrowych!

Witam
U mnie smutno. W nocy zmarła moja ciocia. Już parę dni leżała na oddziale paliatywnym. Liczyła że spotka sie jeszcze z synem, a on nie zdążył dojechać, bo jedzie z Francji:-(, będzie dopiero jutro. Ehh, co za życie. Płakać mi sie chce. Liczyliśmy sie że lada dzień od nas odejdzie, ale każdy miał nadzieje, ze chociaż to jej ostanie zyczenie się spełni. Tyle się biedna wycierpiała w życiu. Los jej nie oszczędził i jeszcze taki smutek na koniec :-:)-:)-(
Wczoraj sie popłakałam to Filipek podszedł i taki smutny pyta sie co mi jest. Marcin mu odpowiedział ze mama sie martwi o ciocie bo jest bardzo chora. A Filipek minie przytulił mocno i mówi "już sie nie smuć, wyzdrowi ciocia. Już nie płacz". Biedny znowu będzie musiał patrzec na płaczącą mamę bo nie mam siły sie powstrzymac :baffled::no:

Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych
wypełnionych nadzieją budzącej się do życia
wiosny i wiarą w sens życia.
Pogody w sercu i radości płynącej z faktu
Zmartwychwstania Pańskiego
oraz smacznego Święconego w gronie
najbliższych osób
szczerze życzy
Asia z rodzinką.

hejka
dawno do was nie zaglądałam bo zalatana troche jestem
widze ze planujecie spotkanko, można sie przyłączyc jakby co???
no ale wpadłam złożyć wam życzenia

Życzę Wam by na tę Wielkanoc
robotę w kuchni odwalił za Was zając,
baranek potem posprzątał stoły,
a żeby Wam zostały tylko...
obżarstwo i pierdoły!

Witam
U mnie smutno. W nocy zmarła moja ciocia. Już parę dni leżała na oddziale paliatywnym. Liczyła że spotka sie jeszcze z synem, a on nie zdążył dojechać, bo jedzie z Francji:-(, będzie dopiero jutro. Ehh, co za życie. Płakać mi sie chce. Liczyliśmy sie że lada dzień od nas odejdzie, ale każdy miał nadzieje, ze chociaż to jej ostanie zyczenie się spełni. Tyle się biedna wycierpiała w życiu. Los jej nie oszczędził i jeszcze taki smutek na koniec :-:)-:)-(
Wczoraj sie popłakałam to Filipek podszedł i taki smutny pyta sie co mi jest. Marcin mu odpowiedział ze mama sie martwi o ciocie bo jest bardzo chora. A Filipek minie przytulił mocno i mówi "już sie nie smuć, wyzdrowi ciocia. Już nie płacz". Biedny znowu będzie musiał patrzec na płaczącą mamę bo nie mam siły sie powstrzymac :baffled::no:

Mrozik_j wyrazy współczucia:-(

A my wczoraj zamieszkaliśmy w Kielcach.
Dzisiaj ogarnęłam już na tyle chate,że worki z ciuchami nie plątają mi się pod nogami.
Razem z Oliwią zwiedzamy na razie Parki :-)

Szczęśliwych Świąt

reklama
Mroziku, 3maj się ciepło, szkoda że Twoja ciocia nie doczekała spotkania z synem. W ogóle ciężka sprawa. wyrazy współczucia <przytul> życzę Ci zdrowych i spokojnych Świąt. Ucałuj Filipka

Wszystkim dziewczynom i całym Waszym rodzinkom życzę wesołego jajka i mokrego dyngusa!

Mam nadzieję że się spotkamy za tydzień w sobotę :-)

Do góry